İftardan sonra uyudum, 12 de kalktım, sonra eşimle oturduk. Muhabbet falan ettik. Sonrasında uyudu, Sahuru hazırladım, uyanmadi?

4 kere uyandırmak için yanına gittim habire geliyom diyip yolladı en son sinir oldum baktım kalkmayacak yazıklar olsun sana dedim uyuyordu duymadı tabi sabah uyku sersemiyken kalkmış beni öpücük konduruyor benden uzak dur dedim neden vs dedi dedim istemiyorum çok merak ediyosan mutfaga bak giderkende bi sahura uyanmadım söyleniyor daha 2. Gün diyor. Dünde 4 kere yanına gittim kolundan tutarak zorla kaldırdım. Çıldırıcam çocuk gibi uğraşıyorum. Sabahta kalktığı gibi öptü. Giderken üzerimi örttü yine öptü allaha emanet diye gitti sinirliyim duymamazlıktan geldim bişeyde demedim. Siz olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
+1 yıl
soruyu kimse anlamamış onun kalkıp kalkmaması o kadar mevzu değil bidaha uyuyip uyanmam zor olmasın diye sahuru bekledim canım yüzünden yoksa zaten yiyip yattım hiç kalkmazdım canım 4 kere yanına gittim kalkmıyor bide belki kalkar diye ezanı bekledim neden kimse anlamamış adam sorumsuz ve rahat o haline ayr oluyorum her gün bunlamı uğraşcam ben
İftardan sonra uyudum, 12 de kalktım, sonra eşimle oturduk. Muhabbet falan ettik. Sonrasında uyudu, Sahuru hazırladım, uyanmadi?