Aile & Toplum Uyursam 03,50 de benı kım uyandıracak? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sahur ıcın sıze guvenıyorum 3 kere caldır yeter ben anlarım :D Güncellemeler+1 yıl Beceremedınız uyandırmayı Uyursam 03,50 de benı kım uyandıracak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Koş koş koş devamıııhttps://youtube.com/shorts/-GbOa72y6wo?si=K7mrRMQ3c7YV94qd 0 4 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Hamgi yöme kim koşir nere koşir 😃 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Sen de kendi mutfağına doğru koş turşiğan gibi 😅 Yorumla u kakilakuku +1 yıl İskender siparısı vercem heryer kapalı 😜 Yorumla _Petunya_ +1 yıl Bu saatte 🙄aahoo yap bir kahvaltı olsun bitsin Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben de su an onu düşünüyorum 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Uyuma bence Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alarm 😂 0 10 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Uyanmadan kapatıyorum nasıl oluyorsa :D Yorumla u kakilakuku +1 yıl Elhamdulıllah ıle baslayalım Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Mutlu oldum valla 😂3 defa Kevser suresi oku istediğin saate uyanirsin gerçekten 🤗İnanarak oku Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ac kalırsam cınlatırım kulagını ama Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Elimizden gelen bu mübarek ramazan ayında kul hakkı yenmez be 😂😂😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Evet haklısın helallesmek lazım :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hah işte tam olarak öyle 😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Aynen beklıyor Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Kalk karnını doyur ezanı bekle 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Koala gibisin suç bizim mi yane 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Koş koş koş devamııı
https://youtube.com/shorts/-GbOa72y6wo?si=K7mrRMQ3c7YV94qdHamgi yöme kim koşir nere koşir 😃
Sen de kendi mutfağına doğru koş turşiğan gibi 😅
İskender siparısı vercem heryer kapalı 😜
Bu saatte 🙄aahoo yap bir kahvaltı olsun bitsin
Ben de su an onu düşünüyorum
Uyuma bence
Alarm 😂
Uyanmadan kapatıyorum nasıl oluyorsa :D
Elhamdulıllah ıle baslayalım
Mutlu oldum valla 😂
3 defa Kevser suresi oku istediğin saate uyanirsin gerçekten 🤗
İnanarak oku
Ac kalırsam cınlatırım kulagını ama