Diğer Ben biraz uyuyorum kerahet vakti girmeden beni uyandırın olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Vagzectim uyumuyorum Ben biraz uyuyorum kerahet vakti girmeden beni uyandırın olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. uyandırırım evet 0 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Senin oradaki rahat vakti saat kaçta giriyor bilmiyorum ama iyi uykular 1 0 Yorumla
awarenessaspie Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl o zamana kadar ben de uyurum 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Kim uyandırscak bizi awarenessaspie 1 yıl horozun ötüşüyle uyanırız artık Soran 1 yıl Kerahet vaktine yarım saat var awarenessaspie 1 yıl alarm kurmayı denedin mi? Soran 1 yıl Uyumaktan vazgectim direkt
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kerahet vakti noluyor? 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Güneşin batmaya başladığı akşam ezanından 45 dk öncesine kerahet vakti denir Yorumla emre00488 1 yıl Yeni bilgi Yorumla Soran 1 yıl Hayırlı olsun efenim Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Uyaaannn 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tesekkür ederim bacım ya🥹 Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl 🥳🫂🤍 Yorumla
Aloneman13 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% 1 yıl Alarım mıyım ben? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ol işte ne olacak Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 697 cevap paylaştı. Nasıl uyandirilmak istersin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sen tarafından değil Yorumla ModernScientist 1 yıl Niye istemiyorsun beni Yorumla Soran 1 yıl Gıcığım Yorumla ModernScientist 1 yıl Ben ne yaptım sana Yorumla
katilturşu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ama hiç iyi değil böyle uykular 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Beni de mi öldürürsğn Yorumla katilturşu 1 yıl Hayır tabi, senin için söyledim 😂 ne yazacağımı bilemedim Yorumla Soran 1 yıl Tesekkür ederim beni öldğrmeyexegin icin Yorumla katilturşu 1 yıl Rica ederim, sana acilen elma tüketmeni öneririm 🤓 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla katilturşu 1 yıl Uykunu açar Yorumla Soran 1 yıl Yiyim o zaman Yorumla katilturşu 1 yıl Afiyet olsun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim turşucum Yorumla katilturşu 1 yıl Reca ederim Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 501 cevap paylaştı. eee nasil caldiracazzz.. 0 0 Yorumla
Hocanızz Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Uyan 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hızır gibi yetistiniz hocamız Yorumla Hocanızz 1 yıl Hahahah bir bildirimle uyandıysan kuş gibi uyuyorsun demektir Yorumla Soran 1 yıl Serce hatta Yorumla Hocanızz 1 yıl En ufak sese uyanirsin o zaman Yorumla Soran 1 yıl Uyandık işte Yorumla Hocanızz 1 yıl İyi o zaman Yorumla
isimsizbirisii33 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Uyan kankaaaağ 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ben seni tanıyorum Yorumla isimsizbirisii33 1 yıl Nereden Yorumla Soran 1 yıl Burdan Yorumla isimsizbirisii33 1 yıl Diğer tarafa gelebilir misiniz rica etsem Yorumla isimsizbirisii33 1 yıl Oradamısınız Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. O ne ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bu site cahil dolu ya hu Yorumla Sansliseleven 1 yıl tamam öğret Yorumla Soran 1 yıl Kerahat vakti, güneşin doğuş, batış ve tam tepede bulunduğu vakte denir. İslam dinine göre kerahat vakitlerinde namaz kılınması mekruh'tur. Yorumla Sansliseleven 1 yıl Tesekkurler Yorumla
Çapkınkurt34 Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 423 cevap paylaştı. Olur olur 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Senin işin gücün yok mu yaşlı kurt Yorumla Çapkınkurt34 1 yıl Senin var mı sankiNe zaman girsem buradasın 🤣🤣🤣🤣Yavru ceylan Yorumla Soran 1 yıl Ben gencim ne isim olcak yaslı kurt Yorumla Çapkınkurt34 1 yıl Yazarım sanada dm kapalı yorumda olmaz Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Taharet vakti ne 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sende hiçbir şey bilmiyorsun napcaz senle Yorumla kafkass31 1 yıl Yok cahil olduğumu biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Kerahat vakti, güneşin doğuş, batış ve tam tepede bulunduğu vakte denir. İslam dinine göre kerahat vakitlerinde namaz kılınması mekruh'tur. Yorumla kafkass31 1 yıl Mekruh ne sevap mı demek Yorumla Soran 1 yıl Harama yakın Yorumla kafkass31 1 yıl Vay be e ben bunların hepsini biliyorum Yorumla kafkass31 1 yıl Neyse tekrar etmiş oldum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
uyandırırım evet
Senin oradaki rahat vakti saat kaçta giriyor bilmiyorum ama iyi uykular
o zamana kadar ben de uyurum
Kim uyandırscak bizi
horozun ötüşüyle uyanırız artık
Kerahet vaktine yarım saat var
alarm kurmayı denedin mi?
Uyumaktan vazgectim direkt
Kerahet vakti noluyor?
Güneşin batmaya başladığı akşam ezanından 45 dk öncesine kerahet vakti denir
Yeni bilgi
Hayırlı olsun efenim
Tabi ki olur iyi uykular:)
Uyaaannn
Tesekkür ederim bacım ya🥹
🥳🫂🤍
Alarım mıyım ben?
Ol işte ne olacak
Nasıl uyandirilmak istersin
Sen tarafından değil
Niye istemiyorsun beni
Gıcığım
Ben ne yaptım sana
Ama hiç iyi değil böyle uykular
Beni de mi öldürürsğn
Hayır tabi, senin için söyledim 😂 ne yazacağımı bilemedim
Tesekkür ederim beni öldğrmeyexegin icin
Rica ederim, sana acilen elma tüketmeni öneririm 🤓
Neden
Uykunu açar
Yiyim o zaman
Afiyet olsun o zaman
Teşekkür ederim turşucum
Reca ederim
eee nasil caldiracazzz..
alarm kur abla
Olur 🌸
Ya da alarm kur
Uyan
Hızır gibi yetistiniz hocamız
Hahahah bir bildirimle uyandıysan kuş gibi uyuyorsun demektir
Serce hatta
En ufak sese uyanirsin o zaman
Uyandık işte
İyi o zaman
Uyan kankaaaağ
Ben seni tanıyorum
Nereden
Burdan
Diğer tarafa gelebilir misiniz rica etsem
Oradamısınız
O ne ki
Bu site cahil dolu ya hu
tamam öğret
Kerahat vakti, güneşin doğuş, batış ve tam tepede bulunduğu vakte denir. İslam dinine göre kerahat vakitlerinde namaz kılınması mekruh'tur.
Tesekkurler
Olur olur
Senin işin gücün yok mu yaşlı kurt
Senin var mı sanki
Ne zaman girsem buradasın 🤣🤣🤣🤣
Yavru ceylan
Ben gencim ne isim olcak yaslı kurt
Yazarım sanada dm kapalı yorumda olmaz
Taharet vakti ne
Sende hiçbir şey bilmiyorsun napcaz senle
Yok cahil olduğumu biliyorum
Kerahat vakti, güneşin doğuş, batış ve tam tepede bulunduğu vakte denir. İslam dinine göre kerahat vakitlerinde namaz kılınması mekruh'tur.
Mekruh ne sevap mı demek
Harama yakın
Vay be e ben bunların hepsini biliyorum
Neyse tekrar etmiş oldum
Olur
Olmaz