Sevgilimin ailesi bana saldırdı?

23 yaşındayım. Babam hayatta değil. Annem yurt dışında tek çocuğum. Türkiye'de tek yaşıyorum. 1 sene önce hayatıma biri girdi ona çok aşık oldum ama evli olduğunu öğrendim. Yine devam ettik beraberliğimize. Kendisi şu an 30 yaşında. Karısı 8 aylık hamileydi nerdeyse doğurdu doğuracakken bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ona biraz müddet verdim karına herşeyi anlat boşanın diye. Beni aksattı. Bende adreslerini biliyorum evlerine gittim şansıma bütün ma aile oradalarmış. Hamile olduğumu herşeyi anlattım. Üstüme gelmeye başladılar orada bir arbede yaşandı. Karısının karnı burnundaydı stresten hastaneye kaldırıldı. Bebek erken doğuma alınıp küveze kondu. Sevgilimin karısı da sezeryan olduğu için baya bir uyutmuşlar. Bende hastaneye gittim. Bebek ne oldu diye sormaya. Hepsi üzerime geldi defol git o karnındaki bizim torunumuz değil filan demeye başladılar sevgilimin yanına gittim bak bir oğlun öldü diğeri de yolda dedim. Lütfen beni bir süre yalnız bırak dedi. Şuanlık bekliyorum. Ne yapmalıyım?
Sevgilimin ailesi bana saldırdı?