Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski bir arkadaşı görmekten insanlar neden bu kadar rahatsız, doğrusu anlamış değilim. Yani bir insanı görünce mutlu olmanız için illa çok sevmeniz, sık görüşmeniz ya da bir süreklilik ya da çıkar ilişkisi olması mı gerekiyor? Sanki nefret ettiğiniz biriyle karşılaşırsanız diye sorulmuş gibi cevaplar...
Soru daha iyi sorulabilirdi aslında , biraz daha detay verilseydi mesala daha iyi olabilirdi. Arkadaş kavramı benim için ayrı bir noktadadır , bazıları iki konuştuğuna arkadaş der , bazıları ise belirli zaman geçirdiklerine arkadaş der. Ben belirli zaman geçirdiğim insanlara derim ve sevmediğim , kafamın uyuşmadığı biriyle zaten zaman geçirmem.
Tabiki zaman geçirmediğim diğer insanlar kötü olduğundan değil eminim iyi olanları da vardır , sadece o anki düşüncelerimiz , fikirlerimiz , hayata bakış açımız , davranışlarımız farklıdır. Buna göre de arkadaş çevremiz oluşuyor. Hal böyle iken bazen hayat ın zorlukları , araya mesafeler girmesi , herkesin kendi sessiz savaşını vermesi gibi nedenlerden ayrılıklar olabiliyor. İllaki kırgınlık oluyor , sonuçta karşılaşmasak dahi bu durumdan bahsetse aramız açılmaz en azından. İşte kötü olarak değilde bu tarz bir durumdan dolayı ayrıldığım insanla karşılaşmak bana eskileri hatırlatır sevinirim , nostaljik bir duygu yaşatır. Ardından üzülürümde neden böyle oldu ki diye. Ama tatlı bir üzüntü bu , maalesef hayat böyle işliyor. Kim bilir belki bir gün yollarımız tekrar kesişir.
İlk görünce aşırı şaşarırdığım için çok mutlu olduğumu düşünüp devamlı görüşmek istiyorlar. O sırada iç sesim "tabi tabi kesin görüşürüz canım yaaaa" :D
@yengeçburcu94 gözler sargı hanii
Cevap
19Cevap
Eski arkadaşımı görmem
Karsilasmak zaten istem disi bi sey... Ben gorusmek istediklerimle karsilasmam direkt gorusurum 😀
Bu zamanda öyle gerçek arkadaş doğru dürüst yoktur.
Arkadaşa göre değişir hoşlanıp hoşlanmaycağim.
En çok eski arkadaşlarımla karşılaşmak hoşuma gidiyor..
kim hoslanir ki zaten nefret etmiyorum ancak gormekten de haz almiyorum
Sevmediğim insanların yoluma çıkmalarından hoşlanmam çıkanları da tanımazlıktan gelirim.
8 yıllık arkadaşım beni eski flörtüm için sattı maalesef karşılaşıyoruz sürekli akraba olduğumuz için onu görmekten nefret duyuyorum
Arada husumet varsa karşılaşmamak iyi olur yok sa da karşılaşmak iyi değil
Bencede
Eski eskide kalmıştır bitti
Hiç karşılaşmıyorum ki 😂
Pek hoşlanmıyorum doğrusu. 😃
Tabiki vefa denen bir şey var sonucta
şeeeeeytnnn görsün yüzlerini
Düşamanımız degiller.
Hayır be yüz yıla gelmiş sogukluk d
Aram nasıl olduğuna bağlı
Hayır.
Bu ne biçim soru boyle