Mutlu bir şekilde uyandim, Hava mis gibiydi😇kahvaltı yapmadan önce "köpüşler"i yürüyüşe çikardim. Biraz yürüyüş yaptiktan sonra deniz kenarina oturdum köpüşlerle birlikte. Hiç tanimadiğim "maymun"suratli bir kadin bulldog olan köpeğimi kucağina alip sevmeye başladi "iznim olmadan" dokunamazsiniz ! Dedim, Sevebilirmiyim diye sorman gerekirdi dedim"al köpeğini başına çal dedi 🤦♀️hanfendi s. tir olup gidermisiniz hem suçlu hem görgüsüzsünüz dedim. Bian icimden biri saçindan tut denize at dedi🤦♀️🤣sonra kendine gel beyza burada öğrencilerinin aileleri var görür duyarlarsa senin adına iyi olmaz dedim 😑çünkü "Adım çikacağina canim çıksın"diyenlerdenim. Egitim hayatim icin kötü bir izlenim birakmak istemem bana yakişmaz 🥲 sagolsun ordaki bir abi yanimdaki 💩 suratliya "köpeğine dokunulmasini istemiyor anlayişli ol ve git"dedi abi öyle dedi diye (o. cocukluğu, p. çliği kalmadi annesine bile küfür yağdırarak gitti) Adam sabir taşi o küfürlere "çıt"bile demedi takdir ettim.
Siz olsaydiniz napardiniz Çocuğunuz veya evcil hayvaniniza izinsiz dokunup üstüne görgüsüzlük eden birini?
Dipnot:kötü yorum yapanlar inşallah kaynanalariyla yaşar hemi🤣

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer