Sevgili kadınlar... Sizce dünyanın merkezinde sizlerden başka bir şey olabilir mi?

Özellikle odaklanmamız gereken zamanlarda. İşteyken arayıp "Sen benimle ilgilenmiyorsun" demeniz gerçekten can sıkıcı oluyor.

Ama sadece işle sınırlı değil bu mesele. Sosyal hayatta da aynı dert. Bir arkadaş ortamında veya aile yemeğinde, dikkatim dağıldığında ya da işler yolunda gitmediğinde, işler çığırından çıkabiliyor. Hem işte hem sosyal hayatta, odaklanmak önemli.

Ama en rahatsız olduğum nokta, bazı kadınların kendi dünyalarının merkezinde olduklarını sanmaları. Evet, sizi seviyoruz ve önemsiyoruz ama bazen her şey sizin etrafınızda dönmüyor. İşte, sosyal hayatta, hatta kendi iç dünyamızda da başka meşguliyetlerimiz var.

Anlayın, bu mesajı sitem etmek için yazmıyorum, gerçekten anlayış bekliyorum. Çünkü ilişkilerde denge çok önemli. İki tarafın da ihtiyaçları var, sadece bir taraf değil.

Yani, biraz anlayışlı olun. Biz de sadece işimizi yapmakla kalmıyor, ilişkimizi ve sosyal hayatımızı düşünmek zorundayız.

Sevgili kadınlar... Sizce dünyanın merkezinde sizlerden başka bir şey olabilir mi?