Özellikle odaklanmamız gereken zamanlarda. İşteyken arayıp "Sen benimle ilgilenmiyorsun" demeniz gerçekten can sıkıcı oluyor.
Ama sadece işle sınırlı değil bu mesele. Sosyal hayatta da aynı dert. Bir arkadaş ortamında veya aile yemeğinde, dikkatim dağıldığında ya da işler yolunda gitmediğinde, işler çığırından çıkabiliyor. Hem işte hem sosyal hayatta, odaklanmak önemli.
Ama en rahatsız olduğum nokta, bazı kadınların kendi dünyalarının merkezinde olduklarını sanmaları. Evet, sizi seviyoruz ve önemsiyoruz ama bazen her şey sizin etrafınızda dönmüyor. İşte, sosyal hayatta, hatta kendi iç dünyamızda da başka meşguliyetlerimiz var.
Anlayın, bu mesajı sitem etmek için yazmıyorum, gerçekten anlayış bekliyorum. Çünkü ilişkilerde denge çok önemli. İki tarafın da ihtiyaçları var, sadece bir taraf değil.
Yani, biraz anlayışlı olun. Biz de sadece işimizi yapmakla kalmıyor, ilişkimizi ve sosyal hayatımızı düşünmek zorundayız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eşine atacağın mesaji yanlışlıkla buraya atmışsın 😄
Hayır bu mesele yüzünden kız arkadaşımı terk ettim. deli ediyordu ve bu ilk olmadı öncekilerle de aynı sorun vardı. o yüzden toplu sitem durumu yarattım
Kadınların ilgi istemesi kadar doğal bir şey yok sen ya gerçekten sevmiyosun ya da odun erkek modelisin
kadınların ilgi istemesi? burada konuştuğumuz şey ilgi istemek değil... taciz etmek. kadınların istediği ilginin yüzde 10unu erkekler istese demediğinizi bırakmazsınız...
Ne yaşadın bilmiyorum ama biraz abartmıyo musun karşındaki seni seviyo ki senden ilgi görmek istiyo taciz etmek nedir? Erkekle kadın çok farklı neden her şeyde eşitlik arıyosunuz böyle böyle eril enerjiye sahip erkek kalmadı
bunun eril enerjiye sahip olmakla alakası yok. eğer bir şey seni rahatsız ediyorsa bunu söylersin ve karşı taraf bunu yapmamaya özen gösterir. iş yerindeyken ısrarla aranmak beni rahatsız eden bir şey ve defalarca söylememe rağmen bu devam ediyorsa. hem de yalnızca bir kişi tarafından değil neredeyse beraber olduğum tüm kadınlar tarafından aynı durum devam ediyorsa. yarım saat süren toplantıda ben 6 defa telefonu meşgule atıyorsam. bu bir psikolojik sorunun göstergesidir. arkadaşlarımla iki kadeh içerken çevrenizde kadın var mı görmek istiyorum diye 9 defa görüntülü arama yapıyorsa bu bir güven sorunudur. işten çıkıp eve giderken araba kullanacağımı söylememe rağmen arıyorsa ve sonrasında neden açmadın diye laf ediyorsa bu bir sorundur. gün 24 saat ve benim boş zamanım 6 saat civarında bunu bile bile günde 16 saat ilgi istemek bencilliktir. bu 6 saati ona arkadaşlarıma kendime ve çevremdeki diğer bireylere paylaştırmak zorundayım... hayatımdaki kadın arkadaşları onun kendi özel hayatına saygı göstermemi beklerken benim bir hayatım olmasına bile izin vermeyecek düzeyde taciz etmesi kabul edilemez... her şeyde eşitlik arayan ve talep eden hiç bir zaman erkekler olmadı bu arada
Özel alan mutlaka olmalı ama sen bu konuda baya tahammülsüzsün, aşırı özgürlüğüne düşkünsün yazdıklarından anladığım kadarıyla yani senin gibi biri için ilişki de bu sorun kaçınılmaz görünüyo ki her defasında bu sıkıntıyı yaşadığını söylüyosun. Karşı taraf aşırıya kaçmasa o bile sana fazla gelir gibi. Rahatsızlığını belirtmene rağmen araması ilginç ama insan gurur yapar yani..
bu sadece bir kişi özelinde olsa sorun onda derim ama son 3 ilişkimden 2sinde ayrılık gerekçesi bu oldu diğer bir tanesindeki sorun anlaşılabilir ve kabul edilebilirdi
Evet işte bende onu diyorum sorun sende kadınlarda değil
38 yıllık hayatımın sadece son 3 yılında mı oluştu bende bu problem. gürcistanda yoktu rusyada yoktu kazakistanda yoktu ukraynada yoktu. Türkiye'ye geldiğimde mi başladı bende bu sorun?
Sonradan böyle oldun demek ki. Açıkçası sevgili değilde bi eşyadan bahsediyo gibisin 6 saat boş vaktim var da onunda sadece bir kısmını lütuf gibi ona ayırabilirim diyosun, ilgisizlikte değil değersizlik sıkıntısı var burada. İlk dediğim gibi sevmeden suni ilişkiler seninki, sevsen görüşmek için sen can atarsın
Hiç bir kadın hayatında böyle bir erkek istemez
sıkıntı katlanamadığım tavır tam olarak bu. ben realiteden bahsediyorum sen kurgudan bahsediyorsun çalışmadığım ve uyumadığım zamanı çıkardığımda sadece 6 saatim kaldığı ve benim bir hayatım olduğu gerçeğini kabullenmiyorsunuz. ayırabileceğim zamanın limiti bit lütuf değil realite. zamanı para birimi gibi düşün benim 6 liram var ve benden 8 lira ısrarla isteniyor benim durumum düşünülmeden. bu aç gözlülük ve bencilliktir. benim çalışma yoğunluğum 23 yaşımdan beri böyleydi. yeni olan bir şey değil 23 yıldır aynı işi yapıyorum aynı tempoda. size göre haftanın 8 günü ve 25 saati size ayrılmalı. ama böyle bir dünya yok.
Bu senin realiten karşı taraftan buna uyum sağlamasını bekleyemezsin bu da bencillik olur. Senin istediğin ne onu anlamadım kadınlar seni bu kadar sıkıyosa yalnızlığı tercih et olsun bitsin.
zaten şu an tercihim bu yönde. ama yanlış yaptığınızı söylemek te bir borç...
Ben ne yaptım şimdi yanlış niye benim oldu ahhaahh 😄
bu bir genelleme en nihayetinde senin özelinde bir itham ya da sitem değil :D
Pekii ama bence sende genelleme yapmaktan vazgeç:)
sanmam