Kültür & Sanat Dünyada kadınlardan daha güzel bir şey var mı? Sizce olabilir mi böyle bir şey? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kadından daha güzel ne bir manzara ne bir sanat eseri ne bir yaşam formu olabilir haksız mıyım? Güncellemeler+1 yıl Güncel güzel kadınlar Dünyada kadınlardan daha güzel bir şey var mı? Sizce olabilir mi böyle bir şey? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Qweral Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Duy ve ampul gibi dusun , isigi yakmak icin ikisininde bir arada olmasi gerek , erkeklerde ne az ne fazla.. 0 0 Yorumla
Alaskim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Bence erkekler icin vardir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne daha güzel olabilir kadından Yorumla Alaskim +1 yıl Bilmem sen erkeksin Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte en güzel şey kadındır hayatım benim için sizsiniz Yorumla
cinnia Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Var evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir tatlım nasıl mümkün olabilir Yorumla cinnia +1 yıl Bilmem tatlım bence vardır Yorumla
squadload Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Sen azmışsın dostum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Azmakla ilgisi yok daha güzel bir şey var mı dostum Yorumla squadload +1 yıl Var sadece o Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla squadload +1 yıl @Mdaydddd Yorumla Soran +1 yıl E bu da kadın. Yorumla squadload +1 yıl O kadından çok farklı birşey cennetteki melekler gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Duy ve ampul gibi dusun , isigi yakmak icin ikisininde bir arada olmasi gerek , erkeklerde ne az ne fazla..
Bence erkekler icin vardir
Ne daha güzel olabilir kadından
Bilmem sen erkeksin
Tamam işte en güzel şey kadındır hayatım benim için sizsiniz
Var evet
Nedir tatlım nasıl mümkün olabilir
Bilmem tatlım bence vardır
🤣🤣🤣Bu soruya sadece gülmek gerekiyor
Sen azmışsın dostum
Azmakla ilgisi yok daha güzel bir şey var mı dostum
Var sadece o
Kim