Merhaba arkadaşlar size bi sorum var ben evliyim 3 tane de çocuğum var eşimle bi konuda anlaşamıyoruz eşimin kardeşi var burada beraber çalışıyorlar genç 22 yaşında erkek başka bi eltimde kalıyor kalmasınada benim evim Şu an küçük be tasinicaz eşim de bana böyle bi fırlattı dedi ben yanıma getircem 4 odalı tutucam kiraya yardım etmem bi oda da onun olcak ben tesettürlü bi bayanim çok affedersiniz açık olduğum bi evim var bende istemiyorum odasına 'dan çıkmaz diyor ne zararı olcak sana diyor fazla rahatına düşünsün iki parça bi üst gitsem diyor kayanamlar köyde olduğu için burada kalıyor ama ne ev ihtiyacına yardımı var nede kiraya kimse kolay kazanmiyor bana verse bile ayrıca ben istemiyorum genç bi çocuk ne işi var evimde karnım bile olsa eşime dedim ben kimseyle ne sen kötü ol ne ben istemiyorum dedim mecburum diyor hiç bi mecburlugu da yok aslında benden her şeyi işte ama bunu isteme dedim haksizmiyim siz olsanız napardiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yalnız yaşarken arkadaşım bikaç günlüğüne benim evimde kalmak istedi ben onu bile kabul etmedim çünkü ben yeri geliyo çıplak yatıyorum veya odamda soyunup öyle banyoya geçiyorum, Niye başkası için rahatımı bozacam da
014 Yorumla
Soran+1 yılDimihadi eşim anlamıyor canım mı o cocukta anlamıyor nasıl rahat ediyorlar ya ben edemem erkekte olsam
Cevap sahibi+1 yılBen askere gitmeden önce teyzemleri ziyarete gittik, Ben kalamam uyuyamam başkasının evinde dedim, İlla kal kal dediler sabaha kadar tavana baktım, O bikaç gün bana zehir oldu, Bide banyo yapmak zorunda kaldım elin evinde, Her ne kadar teyzem de olsa böyle bi durumda el sonuçta
Cevap sahibi+1 yılMecbur kalmasam mümkün değil soyunamazdım elin banyosunda, Sokağın ortasında soyunmaktan bi farkı yok benim için, Sanki bütün ev beni izliyo gibi geliyo insana
Soran+1 yılBelliki çok cekingensizniz eşinizle paylasin durumu
Soran+1 yılPardon yanlış oldu cevap
Soran+1 yılDimi genç bi çocuğun anlaması lazım yengem var ister mi istemez mi diye
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, Ayrıca kendisi de rahat edemez ki
Soran+1 yılValaha hiç rahatsız gibi de olmuyor 1 ay bi ara geldi kaldı bende ben oldum ama o rahatsız olmadı yani oyle diyim
Cevap sahibi+1 yılAnladım, Umarım düzelir, Umarım eșin hatasını anlar
Soran+1 yılAbisi dese bile gel kal kalmamalı yani bana göre kirama destek olacakmış ben istemiyorum parasını gelsin gene yiyip içisin evimde ama kalmasın yani
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısınız, Benim imkanım olsa kendi ailemle bile kalmam, şu an mecburiyetten kalıyorum
Soran+1 yılBakın kendi ailen başka ama oda biyere kadar tabi abinin evide başkadır el kızı el oğlu var bakarsın bisey yapmadan bile gözüne insan ogluyuz zora gelmeyiz ve ben bu yüzden eşimle sorun yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnșallah yaşamazsınız ve düzelir
Soran+1 yıl
Insallah
En İyi Cevaplar
Bence gayet haklısın dediğin gibi evinde rahat edebiliyorsun zaten kardeşi de gençmiş bayağı zaten kafası başka yerlerde bence kabul etme o zaman evde de tesettürlü olmaya devam edersin
080 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum zaten işi yok yani evimde evliyim eşimle özel zamanlarim oluyor ne işi var onun evimde
Soran+1 yılEğer başi agirisin istemiyorsa getirmez yoksa ciddi şekilde kavga ederim ikisi de gider kocama evden okadar
Soran+1 yılVe dediklerin de doğru kimse yüzünden evdeki düzenini bozamam misafir başka bide temelli gelip oturması başka
- +1 yıl
Niye bozacaksın ki zaten 1.02 gün olsa dediğin gibi ama sürekli kaldığı zaman iş sıkıntı ve işin kötü tarafı alışkanlıklar başlar bir süre dikkat edersin ama biraz zaman geçtikçe alışmaya başlarsın aman ne olacak diyeceksin yani ve artık onun yanında da rahat olmaya başlayacaksın
Soran+1 yılValaha benimle arasını bozmak istiyorsa buyursun getirsin kimse için odun veremem bu rahat olduğum yer evim ona da kocamda olsa karışamaz
Soran+1 yılCidden oyle nedir ya evlilerin evinde kimse kalmasın yani
Soran+1 yılBende onu diyorum zaten kocam da umarım anlar anlamazsada kendi bilir artık
Soran+1 yılHiç bi kadın ya da erkek eşlerinin kardeşlerinden sorumlu degil
Soran+1 yılYok daha yerleşmedi bana yolunu yapıyor söylüyor hani gelsin fiye
Soran+1 yılDirek kestim istemiyorum dedim ama biliyorum alicak konuyu bana
Soran+1 yılEvet var oyle düşüncesi ama sorun çıkarırım farkında yani
Soran+1 yılGetiremez
Soran+1 yılHergun mesaj atar sık boğaz ederim onu konuşmam tavır alırım bitiririm yani
Soran+1 yılBiktiririm
Soran+1 yılGitsin kardesiyle evlensin ozaman tövbe yarabbim bebek mi kardeşi bunun oda arkadaşlığı tutsun yer banane kaynanam bana mı doğurmuş aramda acilsa bilsem gene de istemiyorum gelmeden başladım söylenmeye
Soran+1 yılAkiliysa getirmez
Soran+1 yılÇok şükür iyi her şeye tepki vermediğim için dinler sözümü Şu an sadece beni ikna etmek amacı edeceğini düşünüyor bende şimdiden önünü kesiyorum
Soran+1 yılHeralde yani şimdiden başlıyorum ki taviz verirsem sonu gelmez benim bu konuda nasıl olduğu mu bilir yoksa bisey yoktur ama deniyor işte yumuşatmaya belki tamm der diye yüreğimi biliyor ama 1 ay bi süre kaldı bi ara yok yani yapamam hiç rahat olamam yani
Soran+1 yılÇok bekler o
Soran+1 yıl28 yaşında
Soran+1 yılSıkamaz da evim bekar evi değil kardeşi rahat etmek diye kendi keyfimi bozamam güvenmeyen köyden gelip kendine gelmesin
Soran+1 yılValaha tebrik ederim demekki her erkek aynı düşünmüyor buna sevindim
Soran+1 yılValaha bisey diyim mi açık konusucam yapmasına bile müsade etmem oyle biseye kalkisirsa
Soran+1 yılAdam kıt bunu anlamıyor benim dusum olur biseyim olur neymiş iki parça üst giysem ne olacakmış dedim yapmıyorum giymiyorum
Soran+1 yılEvimdeyim böyle rahatim evimde yedi yirmi dört mecburmuyum kapalı olmaya ben
Soran+1 yılDiğer eltimde kocasına laf geçiremiyor orada kalıyorlar onla kiyasloyor bak o kadın bakıyor diye dedim onlarda istemiyor sen bana sor dedim ama kocasinda iş yok o ayrı ben onlar değilim sizin gibi düşünmek zorunda da değilim dedim
Soran+1 yılBazı ları gerçekten çok mantiksiz düşünüyor karinla aran açılacak yani niye kardeşim için biliyorum senin kardeşinden yarın öbür gün karısı olsa seni tiamiycak ne kardeşim diyor anlamıyorum yani bunu benimde var kardeşlerim ama beni rahatsız edip Yanım da kalmiyorlar
Soran+1 yılKesinlikle oyle resmen boşanma sebebi yani
Soran+1 yılKusura bakmayin sizin de başınızı agirttim gece gece
Soran+1 yılEtmez karilarini dinler ama benim ki fazla yufka yurekli
Soran+1 yılBende üzülüyorum bi yere siganmiyor diye ama istemiyorsan biyerde kalırken o kişi senden rahatsız oluyorsa sessizce çıkar evine gidersin bu bukadar basit bazıları erkeğim diyor da valaha erkek olsam bu şekilde kendimi sığınti gibi ordan oraya kalmaya çalışmam adam olmak çalışmak kadar kimseye yükte olmamaktir
Soran+1 yılBide eşim kahveye giden insan geç gelir eder yirmi yedi dört onu mu bekliyorum üstün giyinik yatmak için bide kaynimla aynı evde o gelene kadar kalicam oldu eşim cekmuycek ki tuzu kuru bu konuda bi kadın olarak düşünemiyor
Soran+1 yılTekrar teşekkür ederim dinlediğiniz için
Soran+1 yılBide benim fikrimi sormuş mu yengem istiyor mu diyormu acaba bi kere bi ay kaldı ben mesaj atıp buna rahatsız olduğumu dile getirdim yani
Soran+1 yılYüzsüz gibi o ne dir geliyor hala ne yüzle
Soran+1 yılEtmiyorum zaten etmiycemde kocam da kusura bakmasin her fedakarlık yaparım eşime ama bunu yapamam
Soran+1 yılBen saçma mi düşünüyorum bunları eşim düşünmesi gerekir ken ben düşünüyorum
Soran+1 yılGelme demedim ama rahatsız olduğumu dile getirdim
Soran+1 yılVe hala aynı şeyi yapıyor
Soran+1 yılDu bakalım gorcez ne olcak
Soran+1 yılInşallah aynı şekilde anlattığımda da anlar ona dedigimde
Soran+1 yılDedim ben seni üzmek ailenle bu konuda mahcup olmanı istemem ama ben etmiyorum dedim sustu oyle bakalım ama kapanmadı yani şimdi korkuyorum taşınırken konusucak ya da getirecek diye
Soran+1 yılInşallah yapmaz yaparsa her şeyi göze alır ozaman
Soran+1 yılUmarım gorucez
Soran+1 yılBende size saholun🌸🤭
Soran+1 yılYok şehir değil ev değiştirmez küçük olduğu icin
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılIyiyim sağolun siz nasilsiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılAaayyyyyy okurken fenalık geçirdim abla bunları nasıl kabul ettin
17 Yorumla
Soran+1 yılKız etmedim rest çektim zaten adama istemiyom diye
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılBazı erkekler cidden hiç anlamıyor ya senin kafanı yiycem sonra gönder diye niye kafanı agriymak kadınla arabi aciyon bunun yüzünden kardeşin sana karilik yapıyor sanki
- +1 yıl
Cidden öyle
Soran+1 yılAklinizi kullanın benden tavsiye biyere erkege taviz verirsen sonun da senin hep gorevin zannediyolar
- +1 yıl
Kendi annelerimizden biliyoruz bunları maalesef 🥲
Soran+1 yılValaha oyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama bende asla kabul etmezdim evimde de rahat olmayacaksam yani nerde olacam başka abartı
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim de baldız gitmiyor bizden deli oluyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılValaha ben ne kendi nede eşimin kardeşini istemiyorum ne işi var çekirdek ailenin evinde
- +1 yıl
Niye ki baldızın ne suçu var
Cevap sahibi+1 yılÖyle kesinlikle bende söyledim defalarca ama sonuç aynı
Soran+1 yılEşine şöyle göndersin uygun bi dille ne işi var evinizde
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilir miyiz biraz
Soran+1 yılNe için
Cevap sahibi+1 yılBu konular hakkında
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama içimi dökmek istedim böyle bi halledemiycegim bisey değil yani çözerim bunu ben hem eşim o kırmadan hemde guzellikle
Soran+1 yılAma sizede tavsiyem eşinizi alın karşınıza konuşun o anlamıyoruz baldizinizla konuşun kimse böyle biseye katlanmak zorunda değil yani
Soran+1 yılBırak eşimle aran 4 gun açılır 5 gun açılır ama düzelir Evlisiniz yani
Cevap sahibi+1 yılYa öyle tabi de yine de rahatsız oluyor insan
Soran+1 yılKonuş sende çekingen ne
Cevap sahibi+1 yılSöyledim ya kardeşine kıyamıyor
Soran+1 yılolur mu ya annesi babası nerde bu kizin
Soran+1 yılSen şöyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnatlaşma abla de ki falancının karısı eşinin kardeşiyle kaçmış ya şok oldum Allah ıslah etsin de sonra çözülür sorun
13 Yorumla
Soran+1 yılYok kız bunlar inanmaz oyle bisey yapcaklarina
Cevap sahibi+1 yılSen söyle aklına kurt düşer ya da son çare çocuğa gelin bulcaksın sen
Soran+1 yılAileci değil eşim ama burada istenmiyor diye sanki affedersin evcil hayvn da eve satın alıyor ondan boyel
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar haklısın ki gerçekten ve şimdi telefonu söylemek ve çok büyük bir ayıp ediyor sana karşı saygısı yok
011 Yorumla
Soran+1 yılDimi kaynimin ne işi var benim evimde
Cevap sahibi+1 yılDinen sakıncalı zaten namahrem diye bir şey var
Soran+1 yılKız yok onların ailede anlamadım ben bisey anası yaşıyor babası yaşıyor neymiş takip etmeseler bi boklar yermiş banane yesin annesi var babası var 22 yaşındaki cocugu benmi bakıp kontrol edicem
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun istersen detaylı konuşalım seninle bu konuyu.. gizlidesin
Soran+1 yılYok teşekkür ederim böyle iyiyim
Cevap sahibi+1 yılSeni takdir ediyorum böyle düşündüğün için.. endişelerinde Çok haklısın eşine yazıklar olsun ne boş bir adamla evlenmişsin ya Nereden buldun bunu sen
Soran+1 yılEşim hakkında lütfen biraz daha saygılı ifade konuşun aile oyle bi ailede bu kadar yetişmiş olması bile mucize yani şükür elimden geldiğincede Eşim o kırmadan halledicem bunu
Cevap sahibi+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun işin çok zor eşin maalesef boş bir adam kusura bakma
Soran+1 yılEşimi tanimadan yorum hakkında yapmazsan sevinirim sana da burada bi sürü şey diyebilirim ama demiyorum dimi daha nazik kibar olabilirsin enazindan
Cevap sahibi+1 yılKocan seni kıskanmıyor Hepsi bu yani normal mi
Soran+1 yılKıskanması ayrı bisey kardeşi evet doğru değil bana göre ama ona göre kardeşine güveniyor Söz de ben guvenmiyorum dedim zaten ama biliyorum ki o konuda hiç bir kaynima bisey diyemem allah'a şükür 1 buçuk sene bir oturdum bi yan gözle baktıklarını gormedim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler