Ben halamın evine sürekli gidip gelirdim halam vefat ettikten sonra öreni yorum ki halamın evide full kamera varmiş😰😰😰
Ve ben kapalıyım geçenlerde örendim benim gördüğüm şey parfüm şişesi sandığın şey meyerse kamera ymiş 😰😢😢😢
Ben halamın evine sürekli gidip gelirdim halam vefat ettikten sonra öreni yorum ki halamın evide full kamera varmiş😰😰😰
Ve ben kapalıyım geçenlerde örendim benim gördüğüm şey parfüm şişesi sandığın şey meyerse kamera ymiş 😰😢😢😢
Gece okula gitmiştik 3 harfli çağırmaya kuzenler falan. Neyse çağırdık üç harfli gelen giden yok 😅😅😅 sonra dedik ateş yakalım sonra nasıl oldu bilmiyorum artık 3 harfli falan mı yaptı nedir bir anda okul yanmaya başladı Allah'tan köydeydik ve kamera yoktu o yüzden yakalanmamıştık 😅😅 bu yorumu okuyan köylüm olursa bilin ki okulu biz yaktık 😅😅
😂😂😂🤣🤣🤣👌👌
Güzel poz verseydin bari 😅😅
Evet bilseydik verirdik😃🤣🤣kuzenlerimle baraber
Kuzenimle aksam bahcede minderin uzerinde oturuyoduk yengem geldi şaka yapacaktık minderin altinda yılan var yenge dedim kuzenimde şakayı sürdürdü. Yengem inanmadı falan ısrar ettik bize kalkın deyip minderi kaldırdı. Minderin altındaki yılanı görünce çığlık atıp kaçtık yengemde bize şaşkın şaşkın bakti.😆😆😆
😂😂😂😂👌👌👌
Yok yav o kadar da değil 😂
Var gerçekten 😂😂😂😂
Mesela şöyle akrabalar beyinsiz de yaşayabiliyor bu çok tuhaf 😂
Hahahahahahha
Cevap
8Cevap
Hayır tuhaf olay yaşamadım.. hayatımda hiç bir şeye şaşırmıyorum artık
Kameranın olması seni neden rahatsız etti orayı anlamadım sonuçta halan yani
Kocası görürse sonuçta ben kapalıyım 🤔😒🤔ondan olabilir
İyide orada açıkmı oturuyorsun
Halamın evi başörtü takip mi oturayım 🙄🙄🙄🙄
Halan öldüyse kocasıda yaşlıdır zaten korkma bişey olmaz
🙄🙄günah diye diyorum zaten babam sayılır 😅😅
Halam benim süt annem😂😂🤣
Artk yapacak bişey yok günahı ona
Tehlikeliymiş su götürdügüm evlerde bazı kadınlar gecelik ya da askılı elbise açarlardı
Neden her tarafa kamera koymuş halan?
Bilmiyorum 🤔🤔
Yaşı ve işi neydi onun
Çalışmiyordu
Neden kamera koymuşki?
Bilmiyorum 🤔🤔
Oha senin görmüştür o zaman
Kim görsün
Demek senden şüpheleniyormuy muş diyosun yani?
Acaba neden kamera koymuş. Allah rahmet eylesin
Hayatın kendisi tuhaf
Peki hiç farklı bir şey yaptın mı kamera önünde
Hayır 🙄🙄
Yasamadin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?