Napim Müslüman olsunlar diye yalvariyim mi? Herkes İslam’ı biliyor zaten artık tebliğ görevi de kalmadı rahatım inatçı kafirleri ayaklarımın altında ezicem🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻
Tebliğ her zaman vardır. Sen hal ve hareketine bile bazen çevrendeki insanların dikkatini cekmen bile manen tebliğ mahiyetindedir. Bu yüzden her zaman örnek davranışlar sergilememiz lazım 😊
Dünyada İslam’ı bilmeyen mi var? Büyün dünya biliyor. İnatçılıktan Müslüman olmuyorlar. Arabistan kralı da zaten “artık tebliğ görevi kalktı” dedi. Alimler de öyle diyor.
Ne alaka ya? Bu adiler Allah’ı umursamıyorsa ben ne yapayım? Tebliğ SADECE İslam’ın adını dahi duymamış cahil insanlara yapılır. Artık cahillik kalmadı, inat kaldı. Günahkar köpekleri doğru yola getirmek de benim görevim asla değil.
🏝️﴾Furkan:43﴿ "Bayağı arzularını tanrılaştıran kişiyi gördün mü? Şimdi sen, bu adamı da doğru yola getirmekle yükümlü olabilir misin?"
İkisini tanıdım, isimleri ermeni ismi gibiydi Levon ve Tamara yanlış hatırlamıyorsam. İkisi de PKK sempatizanı gibi konuşuyordu, aşırı Türk düşmanıydılar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ermeni olabilirler ama benim tanıdıklarım öyle degiller. İnsancıllar
Benim iş yerimde birisi var sevmiyom onu o da Mardinli Süryani mi bilmem ben orasını arabayi çarptım birine o da Mardinli komple ön tamponuni yaptirtti
Kendisi benim memleketimin insanina laf ettiği için de ben de sevmiyorum onu arabayı carptigim kişi de mardinli çıktı o adamı da sevmedim saygisz hat hot insan ama iyileri de var haklısınız instagram ds birisi ile tanışmıştım oğlan çok iyiydi valla Allah var degisiyor