Merak ediyorum bu suriyelilere herkes düşman ama ona rağmen nasıl barınıyorlar bu ülkede anlamıyorum. Türk milleti olarak nasıl elimizden bir şey gelmiyor kafayı yicem. Sırf şu seçimde sevmiyorsanız bile suriyeliyi gönderecek partiye oy atın nolur.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ınsan dogası hep yabancıyı istemez. bence suna bakalım madem herkes düşman diyorsun ya secimde bir parti bu konuda calısıyor. o parti kac oy alcak bakalım. egerki minik bi oy alırsa tekrar konusalım. bu soruyu tekrar sor.
Yabancı ne alaka bunlar kabile gibi sıfır medeniyet. Savasa kadar kimse bunları kültürünü bile bilmezdi. Ayrıca meydan da türk bayrağı yakan bir halk. Erdoğan para için aldı bizde susuyoruz.
işte bizim halkımızda o gürleme olayı yok. en büyük sosyal hareket türkiyede eyt idi. ama egerki hükümet hyr deseydi prostestolar mı olcakti. bence olmazdı. olsada cılız. ama birlik olur oy atmazlardı. sessiz sandıkta intikamcı milletiz. belki bahsttiğin parti sükse yapar. eger cem uzan etkisi yaparsa ister istemez secilen baskan politikay değiştirmek zorunda kalıcaktır. para konusunda da tatminkar bi para gelmemiş acıklamalara göre. söz var icraat yoktu. konjenktür gereği kabul ettiler ben kota koymalarını bekliyordum ama yapmadılar
Ne yaptıklarını kimse bilmiyor bu başımıza gelenleri hep hakediyoruz bu arada. Son zamanlarda türk olduğumdan bile utanır oldum. Ben mecburmuyum başka bir ülkenin hapis kaçkını tecavüzcüsüyle yaşamaya gerçekten.
hapis kackını tecavüzcü kısmını anlamadım. gelen suriyeliler full öylemiymiş. milyonlarca insan girdi ülkeye artık illaki aralarında cıkıcaktır. onu kastediyorsan. haklısın ne diyelim ki
Evet çoğu öyle iyi olanlar avrupaya gitti kötü olanlar bize kaldı
Suriye mahallelerini dolaş anlarsın
Kendi ülkesine hayrı dokunmayan insan benim ülkeme ne hayrı olacak sevmiyorm tbik. Bari geldikleri ülkede rahat dursalar hep olay defolup gtsinler nereye gidiolarsa
Aynen zaten ülkesind hayrı olsa ülkeleri bu sekilde olmazdı
Sorma. Ya geldiler bari rahat dursunlar hırsızlıktan tut taciz e kadr her haltı yiyolar
Suç oranı arttı valla zaten sallantıda bir ülketiz bunlar geldiğinden beri ekonomi battı gitti
Geldikleri ülkeyi b@ka suruolar büyük yetenek onlarnki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kardeşim gibi gördüğüm suriyeli arkadaşım var, tıpkı bizde olduğu gibi onların da iyisi kötüsü var
Kız mı erkek mi
Kız
Ya gene kızları biraz düzgün gibi de erkekleri leş gibi ya çok terbiyesizler
Umrumda değil acıkcası benimde öğrencilerim var suriyeli ya baştan seçerek alacaklardı ya da alınmayacaktı. Avrupa iyisini aldı çeri çöpü sapığı şeriatcısı bize kaldı.
Kızlar zaten erkeklere karşı on yargililar birde elalemin arap sapiklari gelince iyice genelleme yapar oldular erkeklerle ilgili
Sevse sevse tarikatçılar aşırı dindarlar falan sever diye düşünüyorum
Onlarda yalandan seviyo çıkarı filan vardır. Müslüman mı sanki bir öoğu nargileci tecavüzcü
Valla aynı dinden olabiliriz ama ırk olarak düşmanız türkler ve araplar sevmez birbirini
Gördük zaten lafda müslüman olduklarını pisliklerin
Adam gibi adam olsalardı belki severdik halk olarak bizde
Bir çoğu sapık pislik kadınları da aynı sekilde o yüzden asla alınmaması lazımdı
Kadınlarının bazıları düzgün az sayıda
Ben şu an suriyenin bir mahallesinde öğretmenlik yapıyorum hepsi çok kötü cahil. En basit sorumluluğu bile yerine getirmekten acizler
Niye suriyede ne işin var hocam😃😃
Haha yanlış yazmısım dün sinirle suriyelilerin bir mahallesinde yazacaktım banajsk
Hahaaa tamam önemli değil.
Var maalesef din kardeşiyiz mazlum diye
Ya ne dini ya nargile dini mi bu din adamlar akşama kadar nargile için millete tecavüz ediyo kadınları desen daracık pantplon baş kapalı sıktırmalı kıyafrt hangi dinse bu
İşgal altındayız ingilterede bile ayaklanma var bizim türk insanı kadar pasif ve tepkisiz halk yok
Evet yakıp yıkmamız lazım evlerini
Trakyada taşlandı pek yok kürt bile işyeri zor kuruyordu eskiden
Valla kürtlere ne eziyet etti bu millet suriyeliye gelince sus pus
Öyle arapça tabela oldu heryer ses yok
Evet ben bir kere dükkan önünde suriyeli yerine girmem diye bağırıp girmedim türk halkı olarak barındırmayıp tepki vermemiz gerekiyor.
Tepki şart ama koruyucuları var bir şey yapamıyorsum
Arapça talebalalrı indircez. Altındağda bir genc öldürülünce olay çıkmıştu yakılmıştı mahalleleri gerekitse yine yakılacak. İstanbhlda ev vermeyecek ev sahipleri devlet yapmıyosa biz yapmamız lazım ki ben yapıcam bundan sonra
Yapta topluca olması lazım İstanbul'da türkler kalamıycak artık newyork gibi olucak
İnşallah giderler secimden sonra ben ırkçılık yapıyorum laf söylüyorum elimden geldikçe bu kadar rahat yaşayamazlar bu ülkede
Politika olmadan zor maalesef
Benim dedemin babası savasta kalmış mezarı bile yok sırf bu aptallarla uğraşayım diye mi ölmüş adamcağız ya kafayı yicem secimden sonra düzelmezse almayaya gitcem burada evim arabam her şeyim var satıp yerlescdm çocuklarım için sırf suriyelilerle büyümesinker diye
Mantıklı karar
Arkadasım çağırıyor gel diye bizim işte çok açık varmış maaşları vs iyi
Hemşirelikse var evet
yok okul önceis öğretmenliği burada devlet memuruyum ama gerekirse memurluğumu yakıcam
Yani gidilir bence
Biz ne yapik ki sizebizi sevmoyon
Bn cvbini yorumda belirttm oku anlarsn
@seyda028 ben rahat duruyom abla
Herkes senin gbi değil .
Sevmiyorum
Provokasyon yapma faşist
Çok seviyorsan al besle evine aptla bak 😅 Siz Türklere laf edince özgürlükçü oluyorsunuz da biz laf edince mi ırkçılık oluyo. Ülke sınırımda baska insanları istememek veya şartlı olarak almak en büyük hakkım. Dedemin babası savaşta araplara bakalım diye mi kaldı
Zafere mi yani
Fark ermez erdoğan karşısında herkese veririm
Millet ittifakının yarısı akpli ama o nasıl olcak
Fetöcü ya ne akpsi ayrıca akp de kötü birazda başka kötüleri denicem ben
Ben de sevmiyorum ama suriyeliler gitsin
Keşke kanka ya keşke ne diyim