Çok fazla canım yanıyor hayattan zevk almaz hale geldim sanırım canıma kıyıp bu durumu bitireçeğim, her ne kadar çabalarsam çabalayım bir türlü mutlu olamıyorum, bir miktarda borçum var sanırım borcumu artık taşıyamıyorum 3 gündür yemek yiyemiyorum allahım lütfen yardım et yoksa canıma kıyıcam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana hayatına ışık olacak birisi lazım. Bul bir tane içten enerjik iyi kalpli bir kız onunla zaman geçir ve evdde oturup asosyal olma biryerde çalış meslek öğren internetten yazılım ogren
Nişanlıyım düğünüme 4 ay var asgari ücretle çalışıyorum hayattan zevk almıyorum artık
Hobiler edin boş zamanlarında birşeyler öğrenmeye çalış bu sana enerji vereccek
ne rahat konuşuyor bul bir tane... çok kolay zaten manava gir kız karşında :D
@Mehmet9295626 manava değil kurslar var bir sürü kızların olduğu:) geziler var kızların olduğu:) bir şekilde samimiyet oluyor tanisiliyor
boş iş
Kardeşim anlıyorum seni. Pembe hayaller kurduramayacagım gerçekler kara gibi çünkü. Ama direnmeye çalış. Nişanlın ne diyor haberi mı yok
Borcumun birazından haberi var hepsini bilmiyor evim kira değil sence bu durumum düzelirmi nişanlımda çalışacak evlendikten sonra
Kardeşim evin de kira değilse yapabilirsin. Güçlü kalmaya bak direnmeye bak. Elinden geleni yaptım diyebil en azından. Nişanlına da anlat ama her şeyi. Destek olması gerekiyor. Biz olamayız yanınd gerçek insanlar olabilir
Bana evimiz kira değil kira gibi öderiz biter diyor ama bitmiyor işte çok canım yanıyor arkdaşlarımın hepsi evin var bizim yok diyolar biz ne yapalım isterse borcun 500 bin olsun diyorlar ama gerçekten çok sıkıldım bu durumdan
Ailen ne diyor baba annen ysrdımcı olamıyorlar mı?
Ailem yetirince destek oldu
Son kez yardım daha iste. En azından sana destek oluyorlar :)
Kanka çok yardımcı oldular artık asla isteyemem
Kankam evleneceğin kadını bırakmaktan bahsediyorsun o değil hayattan geçiyorsun. Daha ne kaybedebilirsin
Kanka sana şöyle söyleyim ben ve eşimde asgari ücretle çalışacak kira gibi öderiz diyor borçlarımın çoğunluğu kredi kartı kira öder gibi öderiz diyor ama ben çok takıyorum kafama sence durumum nasul evin eksik hiçbirşeyi kalmadı a z dizdim evimi
Durumun iyi kanka sakın yengeden vazgeçme bak arkanda duracagım beraber hallederiz diyor daha nolsun ki. Yaparsın ne hayattan ne yengeden geçme. Oturduğun ev kaç milyondur en azından sana ait olan şeylerle sevin
4 milyon gibi bir rakam olmuştur sanırım
Eee. Üzülme oğlum işte iyisin ne ağlıyon başkaları ağlasın :D sevin birazcık
Kankam benim asıl canımı sıkan konu eğer evlendikten sonra eşim bişey istediğinde yapamayız paramız yok demem beni üzüyor bunları düşünüyorum sürekli
Ama eşin durumun ne oldugunu bile bile evleniyor. Seninle her şeyi gögüsleyecek belli ki. Hem 2 maaş asgari de olsa ödersiniz geçinirsiniz. Zaten borç bitince krallar gibi yaşayacaksınız ki bu da çok uzun zaman almaz be. Zaman çabuk geçiyor bak ne ara bu yaşa geldik bilmiyoruz bile.
Zerre üzülme yani. Borcun sabit mal varlıgının değeri her geçen sene artacak. Eşine de söyle ya yardım etsin yanında olsun işte be kardeşim zor değil. Zor günde belli olur doğru kişiler.
Yapma kardeşim kendi ayakların üzerinde durmalısın mutlu değilsen bulunduğun yeri ortamı değiştir işine odaklan
Nişanlımı ve işimi çok seviyorum ama sürekli aynı yerdeyim hiçbir gelişme olmuyor canım çok yanıyor
Ne bekliyorsun mesela hayattan beklentin nedir
Bak ne güzel evleneceksin çocukların olacak düşünsene bı yaa pozitif düşün biraz bir çocuğun olsun inan bu düşüncen değişir
Borçsuz bir yaşam ve bir araba daha fazla asla bişey istemiyorum
Eşin dostun ailen yokmu destek olsunlar borcunu kapat sonra sen onlara ödersin
Neden bu kadar borç ettin ki
Düğün borcu evime tadilat yaptırdım yetirince destek oldular bana kalan tutar bu kanka
İlla her derdin bir çaresi var Allah büyük
Sen korkak mısın borç ödemeyip canına kiyacak kadar mısın öyleyse utan kendinden erkek adamın borcu olur elbet onuda krallar gibi öder
Kanka senden ricam dış göz olarak bi yorum yapman. evim kira değil eşim ve bende asgari ücretle çalışıyoruz sence durumum nasıl eşim senin maaşınla borç öderiz bir senede biter diyor
Haklı bir maaş eve gider bı maaş borca bak ne güzel işte
Allah büyük dert verdiyse dermanda verir diyorum ama bu aralar psikolojim çok bozuk
Düzeltmen lazım kanka bı an önce
Valla veririm yengenin eline oklava seni iyice döver 😂
Haklısın kanka Allah büyük düzelicek inşallah her şey
Haa şöyle yenge yanında bak ne güzel destek veriyor
İntihar etmek kurtuluş değil maalesef
Ne yapıcam ben o zaman nasıl bitecek bu kadar sinir acı
Duygularını yönetmeyi yönlendirmeyi öğreneceksin bir şekilde kulağa anlamsız veya zor gelebilir ama inan mümkün
İntihar etmek kurtuluş değildir.
Kanka sanada anlatayım durumu 300 bin borcum var ve evim kira değil eşim ve bende asgari ücretle çalışıyoruz sence durumum nasıl kendimi kötü hissediyorum
Allah borçlarını tez zaman da ödemek nasip etsin. Borç altında ezilme yana kaydır sadece takip et.
Değildir
Nasıl kurtuluçağım bu durumdan çok sıkıldım artık
Terapi almalısın
neyin var?
Düğünüme 4 ay var ve 300 bin gibi bir borcum var işin içinden bi türlü çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim ne yapsam olmuyor nişanlımında hayatını mafetmek istemiyorum ölüp kurtulmak istiyorum
düğünü ertele
Sanırım ayrılaçağız onunda hayatını mafedemem