İntihar kurtuluşmu olur?

Babam asgari ücretli çalışan biri emekli hala çalışıyor öyle iyi bir hayatımız yok ilkokul ve ortaokulda çok zorbalığa uğradım az çok aile durumumu ve sevilmediğimi sınıfta ki herkes bilir beni zorbalardı lise 9-10 pandemiye geldi sonra açığa geçtim ve mezun oldum 8 gün sonra 20 yaşıma giricem ama yaşama hevesim yok annem babamı hiç sevmez geçmişte evlenmiş ayrılmak istemiş ama ailesi destek olmamış her gün ayrı bir kavga var evde kocasını sevmeyen biri ondan olan çocuğuda sevmez biliyorum sevmiyor zatrn sürekli hakaret ve küfür ediyor ben kendi harçlığımı çıkarmak için migrosta işe girdim test kitapları vs alıp bir yandan yksye hazırlanıyorum ama bugün işten gelince bir sürü küfür hakaret yedim annemden ve dayanacak gücüm kalmadı intşhar kurtuluş mu bilmiyorum gidecek bir yerim yok bu yaşıma kadar hiç arkadaşım olmadı tek umudum yksde güzel bir bölüm kazanmak tercihim hemşirelik şehir dışı yazıp kykda kalıp numaramı değiştirmek ve ortadan kaybolmak ama ona bile enerjim yok bugün tamamen tükendim napsam bilmiyorum içimi dökmek istedim

İntihar kurtuluşmu olur?