Bu misafiri ne yapalım, nasıl davranalım?

Ablamın arkadaşı var bir tane kız 4 gün yazlığımızda tatil yaptı, o sürede de kılını kıpırdatmadı ve anneme falan de hep emir kişiyle konuşmuş, şunu versene tatlım tarzı, sonra onun yattığı oda da bir tane berjer vardı ona da ruj bulaştırmış bize de hiç söylemedi, sonra kışlıkta da bize bir kaç kere kalmaya geldi, sonra baktık gene yatağa bir şeyler bulaştırmış gene söylemedi, bu kız bir de hiç anneme bayramını kutlamaz annemin hatrını falan sormaz, o kadar kaç kere geldi bizde kaldı, hayır bulaştırıyorsun bari gel de ki kusura bakmayın bir bez falan varsa sileyim yanlışlıkla oldu de bari, sonra ablamı nişanına çağırdı bizi çağırmadı bizi 1 kere bile evine davet etmedi, ablama da nişanda sürekli hizmet ettirtmiş falan, şimdi bugün kadınlar günü gezmek istiyoruz ama temizlik yapıyoruz o gelecek diye maalesef, yani ben ne yapayım şimdi, çağırma diyorum çağırıyor ayıp olur diyor ablam, da böyle birini çekmek zorunda değilim ki ben, bir de yüzsüz ben instada falan takipten çıktım beni takipten çıkmıyor falan sapık gibi.

Bu misafiri ne yapalım, nasıl davranalım?