Arkadaşlar ben şimdi kalori hesabı zayıflamaya çalışıyorum. Sanırım adı bu. Almam gereken kaloriyi, açığı vs. herşeyi hespladım. Yediklerimi falan not ediyorum ve spor bile yapıyorum. Misal almam gereken kalori 1800. Bu kaloriyi aşmadığı sürece , tam doldurmayada gerek yok. Çikolata vs. yesem sorun olur mu yoksa yemesem daha mı iyi olur. Kısaca aşmadığı sürece herşeyi yiyiyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç kalori hesaplamadan 7 ayda 34 kilo verdim, profesyonel sporcu değilsin kalori hesaplamana gerek yok.
Sadece almam gereken kaloriyi hesapladım. Fazlasını almamak için
Hayır o öyle işlemiyor, 1800 kaloriyi çikolata ve bisküviyle doldurursan kilo veremezsin. Vücut yağ depolar çünkü vücut gereken enerjiyi alamaz. Yediğin abur cuburlar seni anlık tokluk hissine ulaştırır yine acıkırsın. Vücutta sarkmalar olur, moral bozukluğu olur.
İlla tatlı olmadan yapamam diyorsan; 2 kırmızı elma, 20 gram kakao, 1 yumurta blenderden geçir, kek kalıbına koy ve fırında pişir, browni gibi çok lezzetli tatlı oluyor. Dört parçaya böl, her öğlen çay ile birlikte yersin. Akşam meyve yenmez. Günlük protein alımı yüksek olmalı.
Sürekli abur cubur yemiyorum yahu. Arada. Nadiren. Vay. Başka böyle tarifin var mı
Var. Kek, pasta, krep tariflerim var şekersiz unsuz.
Oooo reis bize şutla şu tariflerden 😄 ben tam bir tatlı bağımlısıyım. Yani canım çektiginde
Bende öyleyim tatlı krizlerim çok geliyordu, bu tariflerle tatlı ihtiyacımı gideriyordum.
1 bardak yağsız yoğurt, 1 muz ya da elma (püre olmamı), 4 yumurta, 3 kaşık nişasta çırp. Fırına gönder güzel bi cheesecake gibi bişe oluyor.
1 muz, 1 yemek kaşığı kakao, 1 yumurta, yarım çay kaşığı kabartma tozu, tek porsiyonluk kek tarifi bardakta yapabilirsin.
Teşekkür ederim
Ama şu cheesecake gibi olanı yapıp hepsini yeme, çok yiyeceksen bunlar da sana yarar sağlamaz.
😄😄 pöfff diyetten nefret ediyorum. Tamam. Yemem.
Muah.
😁👌
Bekle. Ekmek olarak ne önerirsin
Reis senin yaptığın diyet değil.)
Özel bir diyet değil evet. Sağda solda çok fazla bilgi var. Bende spor ve kaloriyi aşmadan birazda açık bırakarak dikkat etmeye çalışıyorum işte. Canımı mı vereyim? Nedir? Param yok. Ekmek yumurta yiyiyorum kaç gündür. Elimden bu kadar geliyor ne yapabilirim
Paraya ne gerek var ki, 34 kilo verdim diyorum bi yere para vermedim ki.
Bak mesela sabah kahvaltım bu;
https://hizliresim.com/7uywfi2
Günde iki öğün yiyorum, üç litre su içiyorum.
Kanka işte bende diyorum ki sabah bitki çayı yumurta 2-3 dilim ekmek. Öğlen gene yumurta 😅 yani bi ekmek az az her öğün alıyorum. O da bastırsın diye. Aa dün yağsız patates salatası yaptım az bir şey. O. Bu kadar. Suyu bende zorla 2 litre içiyorum. Vücudum kabul etmiyor
Şu garip şeyi saymazsak kahvaltımız benziyor. 😄
Ama ekmek olmaz reis, onun yerine yulaf lapası ye. Akşam tavuk göğüsü yersin, yanına salata olabilir. Sen sabah akşam karbonhidrat alıyorsun o kilo yapar.
Reis ben seni zayıflatırım ama bana uyarsan.
Param yok çünkü. Yoksa bende biliyorum tavuk balık yemeyi. Bende hoşnut değilik çok karbonhidrattan ama tek seçeneğim o.
O halde zor reis, bende mesela çok tavuk yediğimde artık bunalıyorum onun yerine lor peyniri yiyorum, lor peynirinden sıkılınca mercimek yiyorum. Bunlar hep proteini yüksek besinler. İnternetten protein değeri yüksek besinleri bul onlara yönel.
Dgegsgw kanka işsizim. Iş arıyorum. Evde proteine dair olan tek şey yumurta. Zor olsada azar azar yiyerek, spor ve su desteğiyle yapıyorum işte. Önemli olanda bu. Belki yavaş olucak ama olucak. Normalde yediğimden daha az yiyiyorum
Reis gel bi çikolata çay çekirdek alalım bugün film izleyelim ya.
Bu bir tuzak soru mu? 😄😄
Bu akşam film gecesi yapacam, gece geç saatlere kadar izlerim. Yanıma çay, çikolata, çekirdek alacağım.)
Afiyet olsun kral. İyi eğlenceler
Eyvallah kral. Fındıklı çikolata aldım ama fındığa alerjim var, ağzımda çikolatasını emip fındığını ayırırım sana veririm reis gel film izlersin.
Sağol. ALLAH razı olsun
Sen kilonu koruyorsun kilo verirsin ama az
Ben 1200 kalori aliyorum az ama yeterli kilo vermek icin
Cikolata yemeğin üstüne ye ayrireten tatli ekmek felan kola içme verdirmez kilo
Şişine kadar yemiyorum elbet. Herşeyden kastım normalde de asitli şeyler pek içmem. Arada yiyiyorum. Ve açık bırakıyorum. Tamamen kaloriyi doldurmuyorum
Yapma
Tamam. Bunu şeyden sordum. Bi arkadaşım diyetisyene gitmiş. her şey yiyerek kilo verdirmiş. Dedim herhalde böyle yapıyor
Peki
Evet
Ne evet