Erkek arkadasim ailemle tanismak istiyor. Bir sey demedim ama bilmiyorum bana böylesi biraz ters geliyor. Bir onceki sevgilimde ayni seyi yapmıştı. Tamam tanissinlar ama sorun şu ki ben kiz tarafi olarak ortada bir sey yokken tanistirmaya cekiniyorum.
Yani evlenme teklifi almisligim yok, bu olmasa bile evleniriz tarzi bir konuşmuslugumuz da yok. Ben her erkek arkadasimi, ortada bir sey yokken ailemin karsisina cikarirsam ohoo.
Bir oncekiyle de tanismistik, bunla da tanistik. Biz bunlarla tanışıyoruz ama damat olamiyorlar bir turlu durumu olacak yani. Erkek tarafinda belki sıkıntı olmaz bu durum da kiz da oyle olmuyor. Ben hangi vasifla ailemin karsisina cikaracagim?
Bir onceki de iliskimiz devam ederken ailenle tanisayim falan dedi, simdi ki de oyle diyor. Tamam tanisalim da ben aileme ne diyecegim? Damadiniz mi yoksa biz oyle havadan bir tanismaya geldik. Kızınızı bakin görün erkeklerle tanışıyor, görüşüyor ama bir turlu evlilik noktasina gelemiyor. Sizinle de ancak tanistirabiliyor. Hani boyle bi durum gibi oluyor benim açımdan. O yuzden ailemle tanistirmak benim icin bir tik daha zor.
Hani evlenmeye karar versek tamam ama ortada bir sey yokken tanistiramiyorum ben. Bunu da erkek kafasi ne kadar anlar bilmiyorum. Erkek ciddi oldugu icin mi tanismak ister?
Simdiki erkekler tanismayi da öylesine yapabiliyor ya da kiza ben ciddiyim mesaji veriyor ama aslinda gerçek bu degil. Ne yapayim simdi ben? Tanistirsam dert tanistirmasam dert.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer