Erkekler böyle seyler istiyor mu? Bu istek hormonsal mi duygusal mı?

Abim var 26 yasinda. Bende 23 yasindayim. Sevgilisi oldu mu olmadi mi bilmiyorum. Benim bildigim olmadi ama gizliden takildigi var miydi bilmiyorum.

Dün biraz boyle kriz gibi bir sey gecirdi diyebilirim. Annem babam evde yoktu misafirlikteydi biz gitmedik. Bana bazi sorular sordu iste bir kiz olarak cevapla dedi cevapladım. Ileriki dakikalarda olay abimin aglamasina geldi bir anda. Bende sasirdim. Sunlari soylemeye basladi.

Ben evlenmek istiyorum, karim olsun istiyorum. Ona sıksıkı sarilayim, öpeyim, kokusunu icime cekeyim, elimi tutsun, basini omzuma koysun, göğsüme yatsin bende yeri gelince onunkine yatayim, benden bir seyler istesin yapayim, bir seyler alayim mutlu olsun, trip atsin gonlunu alayim, sinirlensin agzima si*sin ses etmem, tum param, ömrüm karımın olsun ben kadin istiyorum ya evlenmek istiyorum diyerek agladi.

Bir yandan da komik geldi ara sira güldüm ama sasirdim da. Sonra sakinlesince dediklerimi unut anneme, babama anlatma. Bu sefer evlen diye tuttururlar dedi. Az once evlenmek istiyorum diye aglamiyor muydun dedim.

Istiyorum ama sıkıştırılmak istemiyorum. Benim begenmedigim kizi gelip tepemde övsünler istemiyorum falan dedi.

Ben erkeklerin daha cok malum ihtiyac, yemek, temizlik vs icin evlilik istediklerini dusunuyordum açıkçası. Belki onlarda vardir da ben varim diye diyemedi😅

abim gibi boyle bu tarz bir krize girdiginiz oluyor mu erkekler olarak? Ben kiz istiyorum diye bir kriz ya da fazla istek oluyor mu? Yillar once de amcam babannemi arayip bir anda ben kiz istiyorum, bana kiz bul demisti😄

bu istek daha cok hormonsal mi yoksa sevmek sevilmek, bir kadina ait oldugunu hissedebilmek, onun kocasi olma konumunda olabilmek gibi duygulardan dolayi mi? Hangisi agir basıyor?

Erkekler böyle seyler istiyor mu? Bu istek hormonsal mi duygusal mı?