Kızlar bunu istese istedikleriniz bi bitmiyor dersiniz erkekler isteyince sorun yok

Kızlar bunu istese istedikleriniz bi bitmiyor dersiniz erkekler isteyince sorun yok
Hayır ilgisi yok. benim istediğim şey eğlenceli olması beni gerçekten sevmesi ve aşık olması yani beni kalbim için sevmeli. birlikte eğlenebilmeliyiz bunun dışında karakterimiz de uyumlu olmalı zıt olmamalı kesinlikle. ve baskın kadınlardan hoşlanıyorum daha çok. ayrıca güvenilir de olmalı sadakatli olmalı ve ne istediğini bilmeli her zaman
Bu konuda genelleme yapmayı doğru bulmuyorum yani her erkek aynı şeyleri ister demek doğru bir yaklaşım olmaz, mesela evet ben de alkol ve sigara kullanmayan birisini isteyebilirim, ya da bir başkası kullanan bir insan isteyebilir yani özellikle herkesin tercihleri farklı olabilir buna tüm erkeklere genellemek ya da tüm erkeklere genellemek doğru olmaz, Her insanın karakteri yapısı hayattan bilseydikleri sevdiği insanların bekledikleri şeyler farklıdır Ama ne yazık ki toplumda bazı şeyler genelleme yapılarak yaşanmaya başlandı, bir erkek aldattığı zaman tüm erkekleri aldatıyor gibi davranılıyor bir kadın hata yaptığı zaman tüm kadınları yapayım gösteriliyor bence en büyük hata ön yargıdır.
Bence bunu yazan kisi nefret duygusuyla yazmış. Muhtemelen hayalinde bir kız canlandırıyor ve bunu paylaşıyor ki kizlara alttan alta şunu söylüyor "bakın o kadar kapris yapmasaydınız, benim istediğim gibi olsaydınız beni mutlu ederdiniz"
Güven probleminiz varsa sevgili olmayın arkadaşlar
Erkekler böyle bir şey istemiyor abartmayın. Hayatınıza anne babanız müdahale etmezken başkası nefes almanıza bile karışıyorsa bu sizin yanlış karar verdiğinize işarettir.
Her erkek aynı mı bazıları fazlasıyla karışıyor
Cevap
46Cevap
herkes bir şeyler istiyorda
kendisi ne veriyor
bunuda bilen yok:)
Böyle genel cevaplar halinde yazmaya hiç gerek yok. Anlayışlı ve uygun bir dille konuşabilen herhangi bir kadınla bu tür sorunları yaşamak neredeyse imkansız. Onun da erkek arkadaşı olabilir benim de kız arkadaşım. Bir şeyler göze çok batmadığı sürece bir sorun yok bence. He batıyorsa da ilk dediğim konu devreye giriyor. Oturup düşüncelerini normal şekilde söylersin. Neyin seni iyi hissettirmediği ya da kötü hissettirdiğini karşı tarafa ifade eder beklemeye geçersin. Kendisi bir şeyler yapıp bunu belli ediyorsa sorun yoktur. Ama her şey devam ediyorsa aynı şekilde ve rahatsızsan bu durumdan, orada da durmazsın çok daha fazla. İki kişinin de dikkat etmesi gereken tek şey bu tür konulardan çok karşılıklı anlayış..
Sosyal medyada Abu subuk paylaşımları yapmaması gerçekten de dikkat çeker
Ben böyle birini isterdim açıkcası ve karşımdakine de istediklerini sunabilirim bu konuda iddialıyım böyle bir şey istemeye kendimde hak görüyorsam karşımdakine de istediklerini sunabilmem gerekir. :)
Güzel, dürüst, açık sözlü ve zeki (Aptal ve takıntılı bir insan arkadaş bile olsa çekilmiyor) bir kadın olsun benim için yeterli. İnstagramda takipçisi varmış, yokmuş beni ilgilendirmiyor.
Hayallerimi yazmışlar😅Birebir bunu istiyoruz evet.
Ama bunu hakedecek adam gibi adam olmak lazım önce.
Herkes hakettiğiyle beraber olsun
Katılıyorum
Erkeklerin doğası bu Ormanın kralı aslan 🦁 herşeyi ister herkese saldırır. Dünyanın en güçlü varlığı erkek herşeyi ister istediği olmayan herşeye saldırır kısaca doğanın kanunu
Hersey erkekler için olmamalı aynı şeyleri karşı taraftan bekliyorsa o da yapsın madem. Kendileri her haltı yapıyor sonra temiz aile kızı istiyorlar. Zorttt
Bunlar normal şeyler, bir kızda bunları söyleyebilir tabiki hakkıdır ancak devamlı uzun erkek istiyorum kısa erkeği annesi sevsin, parası olacak fakir erkeği annesi sevsin, yakışıklı olacak çirkin erkeği annesi sevsin vs gibi insanların elinde olmayan şeyleri yüzünden o erkekleri aşağılayıp moral kırıyorlarsa linç yemesi çok doğal.
Alkol olsun
Sigara olsun
Ortam olabilir haber versin yeter
Twitterı olmasın harbiden
İnstada 500 takipciden fazla olursa ben eklemiiyorum bile xjahahhahaha
Hazine bulup kaçıran utanır mı ikizim hsksksksj sanmam 😂 @SenacCc
İkizin de çok güzel kızlarsiniz
sanki böyle olanında kıymetini biliyorlarmış gibi bir de hazine buldum gibi deliricem yazmış palavracılar
Kızın listesi maddi erkeğin listesi manevi...
He he
Yoo emin ol iki tarafta dürüstlük istiyor telefonda gizli saklı söylenemeyecek şeyler olmasın istiyor. Bu bir taraf için geçerli değil.
Bahsedilen kıza aynen uyuyorum ama biz aynisi istesek hemen laf ediyorlar , onlar isteyince sorun olmuyor nedense
Kızın bir hayatı yok amerikyum, şişme bebek istiyorum dememiş de...
Ayn öyle
Sm ya ya kalirsan 180 alti pardon 190 alti erkek kendine erkek demesin
Öyle istemekle olmuyor. Buna karşılık erko kişisi nasıl olacak?
Kız böyleyse benden de aynısını isteyebilir😄 ama yok
Bu özellikler çoğu kızda var zaten Her erkek böyle bir şey istemez bu arada
İki gün sonra da kedi köpek gibi birbirlerini yerler😅 uzun sürmez..
Bende var bunlar o zaman isteye biliyormuyuz karşıdan
Erkekler sizden bişey istemiyor sadece artık bıkmış artık sessizlik istiyor
Aynısından bende de var ama bu kafaya girersen kaybedersin. Oneitis is coming...
2 şey dışında bir halt da yokmuş, üzüldüm şu an ahhaj
Böyle liste yapıp sipariş edince geliyorsa benimki basit nefes alsın yeter
Erkekler değil herkes böyle bir şey ister mükemmele en yakın olanı aramaz mı insan hep?
Bende neler istiyorum ama ahh ahh sipariş üzerine geliyor ki anca bizi düzeltmeye çalışsın yamukçular
Ayn 😂
Duyda inanma kendi ailelerinde neler var onu gören yok pehhhh
Biz böylelerine guvenebilcegimizi düşünüyoruz düşünce aslında istek değil 😂
Sigara dışı hiç bi şeye uymuyorum. Herkes önem vermiyordur herhalde ya
Az takipçiyide onaylayamayız arkadaş relaxmış biraz
:) :) erkek milleti degil mi. Bazende kizlar abzurt seyler istiyor bilesin
Erkekler önce kendi çürük dişlerine baksın dişleri sigara içmekten çürümüş resmen sapsarı olmuş gelmiş burada bakımlı bebek gibi kız istiyor. 😄 Gerisi okay de geç cevap yazma ve güzel üstelik bebek gibi istemeye hakları yok.
Yalnız bende hepsiyim sevgilimiz kıymetimizi bilmez
Ayn ya
Dünyanın en iyisi ol yine gider nerde abuk sabuk kız var onlara taparlar
Üzülmeyi hak ediyorlar
İki ayağı olsun yürüsün yeter o da yok
Bazıları doğru ama erkek takipçisi olmaması saçma sapan şeyler paylaşmaması ve ağırbaşlı olup geçmişinin temiz olması daha ağır basıyor
Evt
Erkek her boku yesin öyle mi
Ya bişey dicem kızmayın zaman öyle bir zaman olduki ne sıfır Km erkek kaldı nede sıfır Km kız kaldı piyasa ikini el dolu
Katılıyorum
Küfür edecem de geçen KS beni bankası neyse sinirlerimi bozmayacam
Iki kere beni askıya aldılar bende de
Sakın ol değmez
Papatya tarlası lazım
Bunlarin soyu tükenmez maalesef
İsterler hepsi peşimi birakmqz ama tabi peşimi birakmqyanlarda var ama tipsizler
Sadece bu çocuk istiyor
Bana da geliyor
Kendileri ne veriyor acaba kızlara?
Para siz olsun bende para var o kadar düşmedik sizin istekleriniz bitmiyor
@Jeannot benim para istediğimi nerden çıkardın?
Aynen kuzum her kızı aynı sanıyorlar
Ucuz malın alıcısı çoktur diye boşuna dememişler bunun gibileri parayla herseyi satın alacağını sanmaları gerçekten ezikce bir davranış cüzdanında para yoktur senin bize paraci olarak görüyorsun üstüne para koyayım de çeneni kapat 😂
Ben para mı istiyorum bi git
Böyle dediklerine bakmayın tam tersini isterler
böyle birisi erkeği ne yapsın
Benim için doğru diyebilirim.
böyle biri isteyip kendisi öyle olmayanlar canım
Herkes istiyor kimse vermiyor her iki tarafta
Evlenilecek kadında istenilen özellikler evet.
ayyyyyyy bu ben ama sevgilim varrr
Aşırı haklısın bu arada
Bu özellikler çoğu kızda var zaten.
Hayır böyle birini istemiyorum tabi ki de
Kızlarda bunları istiyor ki 😂
Hayır böyle takıntılarım yok.
Evet ben öyle istiyorum
Aynen böyle istiyoruz
Evet boyle kisileri ister ama nah bulur.
Bende eklerle fazlası var. Doğru tespitler.
Almanya’da böyle şeyler olmaz üzülme
Ne konuda olmaz
Ne alaka
Evet bunları istiyorlar da böyle kız yok 😃
Aşık olmuş..
doğru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?