Çok eşlilik bizim ülkemizde de olsa Türk erkoları evlenirdi kesin. Heriflerde para var ağlamayın. Nikahına alıyor evini pardon sarayını hareme çeviriyor. Bir miktar para veriyor eşlerine. O bir miktar para bile Türk erkeğinin 4-5 yıllık maaşı falandır. Neyse günümüzde artık arap erkeği bile laik sisteme geçmeye başlamış. Suudiler ve katarlılar mesela. Sizden iyiler üzgünüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu söylemek istemezdim milliyetçi olarak ama günümüzdeki durum bundan ibaret işte. Onlar ilerledi siz geride kaldınız.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Unuttuğun bir şey daha var ayrıca Araplara geri kalmış gözüyle bakıyorlar halbuki en az 2 en fazla 4 dil biliyorlar hepsi şirketlerde çalışıyor hepsinin düzgün işleri ve maaşları var bu nasıl geri kalmışlık bilmiyorum çoğu yurt dışına gidiyor dışarıdan çalışıyor yani yurt içinde bile olsa insanlar en az üniversite mezunu ama ne hikmetse Bizim Türkler Araplar gerici diyor
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oh be ağzı yüreği bir kadınımız gelmiş. Helal olsun
Aşkım geliştiriyorlar bizim eski Türk erkeği iyiydi ama şimdiki nesil cidden çöp. Ayrıca arap erkeği eşlerine karşı gayet cömert. 4-5 eşi olması mühim değil. Bakıyor olabilmesi önemli.
Yani durumlar iyi olduğu için adamın hepsi ile idare edebiliyor bizimkiler daha sevgiliye kahve ısmarlayamıyor sonra arkadaş ortamında diyor ki bu Araplar gerici işte biz şöyleyiz böyleyiz
Şu an yüreğime su serptin. Asla kabul etmiyor Türk erkosu bunu. Neymiş sarayına alıyor sadece köle gibi takılırsın diyor zavallılar tam. Alakası yok bile herifler kaıdnlara bakıyor estetik yapıyor her şeyi yapıyor yüzüne bile bakmıyor ama harcıyor
Tüm arapları zengin mi sanıyorsun xd. Suudiler ise genel olarak ırkçıdır ve kendilerini diğerlerinden üstün görür. Milletleri yarıştırmak nedir? Bi çıkamadınız bu kafadan
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Suudi ve katarlılar yazıyor * onların en fakiri bile Türk erkeğinden zenginler.
burada dediğin Türkiyeyse Türkiyede Suudi ve katarlılar yok denecek kadar az. Eğer evlenmeğe eş değil ATM arıyorsan Türkiyede de bulunur. Senin türk olfuğunu sanmam çünki bir insan niye gereksiz yere kendi milliyetini aşağılasın ki
türk erkeği dediğin kaMAList solcu batının köpekleriyse evet))) onlar köpek gibi kıskanıyor çünkü🤣🤣 batıya hizmet eden medyaların kitapların kurbanı olmuş onlar. Araplar en az 2 3 dil biliyor ve çoğu lüks yaşıyo
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Atatürk e laf etmezsen sevinirim. Onun haricinde diğer dediklerin doğru
Kızlar Ne Diyor
Unuttuğun bir şey daha var ayrıca Araplara geri kalmış gözüyle bakıyorlar halbuki en az 2 en fazla 4 dil biliyorlar hepsi şirketlerde çalışıyor hepsinin düzgün işleri ve maaşları var bu nasıl geri kalmışlık bilmiyorum çoğu yurt dışına gidiyor dışarıdan çalışıyor yani yurt içinde bile olsa insanlar en az üniversite mezunu ama ne hikmetse Bizim Türkler Araplar gerici diyor
Oh be ağzı yüreği bir kadınımız gelmiş. Helal olsun
Aşkım geliştiriyorlar bizim eski Türk erkeği iyiydi ama şimdiki nesil cidden çöp. Ayrıca arap erkeği eşlerine karşı gayet cömert. 4-5 eşi olması mühim değil. Bakıyor olabilmesi önemli.
Yani durumlar iyi olduğu için adamın hepsi ile idare edebiliyor bizimkiler daha sevgiliye kahve ısmarlayamıyor sonra arkadaş ortamında diyor ki bu Araplar gerici işte biz şöyleyiz böyleyiz
Şu an yüreğime su serptin. Asla kabul etmiyor Türk erkosu bunu. Neymiş sarayına alıyor sadece köle gibi takılırsın diyor zavallılar tam. Alakası yok bile herifler kaıdnlara bakıyor estetik yapıyor her şeyi yapıyor yüzüne bile bakmıyor ama harcıyor
Bizdekiler beleşe sskşme derdindeler
O da var doğru diyorsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Tüm arapları zengin mi sanıyorsun xd. Suudiler ise genel olarak ırkçıdır ve kendilerini diğerlerinden üstün görür. Milletleri yarıştırmak nedir? Bi çıkamadınız bu kafadan
Suudi ve katarlılar yazıyor * onların en fakiri bile Türk erkeğinden zenginler.
Ben günümüz erkeklerinden bahsettim kimse ırkçı değil burada şu an.
Ve ırkçı gözüktüğüm için üzgünüm
burada dediğin Türkiyeyse Türkiyede Suudi ve katarlılar yok denecek kadar az. Eğer evlenmeğe eş değil ATM arıyorsan Türkiyede de bulunur. Senin türk olfuğunu sanmam çünki bir insan niye gereksiz yere kendi milliyetini aşağılasın ki
O zaman lütfen kimseyi ırkına göre aşağılamayalım ve ya bölmeyelim. Bu tür fikirler sadece huzur kaçırır
Sanırım senin gözlerinde körlük var. Türk erkeği problemli ve sizden daha iyiler yazdım. Türklük aşağılık yazmadım
Arap erkeği sizden daha iyi yazdım* çünkü öyleler
Ben zaten onların ülkesine gidilmekten bahsediyorum evet burada az
Neyse gördüğüm kadarıyla dediğimi anlamıyorsunuz.
Ya sizin zihniyet şu bir Türk bir türkü eleştiremez mi? Ben kendi ırkımı eleştiririm yeri geliyor milletçi de olurum.
Bu eleştiridir. Irkçılık değil
türk erkeği dediğin kaMAList solcu batının köpekleriyse evet))) onlar köpek gibi kıskanıyor çünkü🤣🤣 batıya hizmet eden medyaların kitapların kurbanı olmuş onlar. Araplar en az 2 3 dil biliyor ve çoğu lüks yaşıyo
Atatürk e laf etmezsen sevinirim. Onun haricinde diğer dediklerin doğru