Dört defa mahkemeden döndük bu beşinci ne yapacağımı bilmiyorum ne seninle ne sensiz arafindan nasıl cikarim?
Yine geri don
Artık cilki çıkmış bir dur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dört defa mahkemeden döndük bu beşinci ne yapacağımı bilmiyorum ne seninle ne sensiz arafindan nasıl cikarim?
Artık evlilikten çok sizin ki başka bi şeye dönüşmüş bence uzatmadan bi seferde o bağı koparıp at yoksa daha da atamıyor o uzayıp gidiyor ya kabullen ya da önüne bak
Selamlar, anlaşıldığı üzere iş ciddi ve mahkemeye kadar uzanıyor.
Yaşadığınız stres ve süreç, olup bitenler her şeyi göz önüne alın, unutmayın ki hayatınız için önemli bir karar aşaması ve 5. Mahkeme görünen o ki kendi kararlarınızı alıp sıkı sıkı satılmakta eksiklik yaşıyorsunuz. Karşı taraf sizi bir şekilde tekrar başa döndürüyor gibi. Son vermeniz daha hayırlı.
Cevap
25Cevap
Artık cilki çıkmış bir dur
Abla ayrılıp hersey olup bittiğinde neden erken bitirmedim diye ağlarsın. Biten ilişkiye çare yok. O alışkanlığa dönüşmüştür artık. Birbirinizi rahat bırakın ruhlarınız rahat etsin🪷
dört defa mahkemeden dönüp de yine böyle bir soru soruyorsan ayrılma lütfen başkalarına denk düşmeyin böyle yaşamaya devam edin boş verin siz
Bence artık son vermelisiniz. Oturup konuşulucak bir durum kalmamış. Sağlıklı hayat için buna dur demelisin
Sebep nedir sebep? Şiddet, şiddetli tartışma gibi bir şey mi daha hafif sebepler mi. Onu bilmeden ne desek boş.
Artık hiç bir şeyin eskisi gibi tadı olmaz ama yine de doğrusunu sen bilirsin, biz burada ne desek anlamsız olur.
Gerçekten isteyen yapar.
Gerisi sadece bahane.
Suyu çıkmış bu ilişkinin gerisi yalan.
Son zarı kullan.
Boşanmak yeniden başlamak çok zor.
Evlenmeden deneyim bir süre , belkide evlilik akdi size yaramıyor baktınız her şey güzel gitmeye başladı rayına oturdu basın nikahı çıkın bir balayına )
Psikolog ile görüşüp aile terapisi aldınız mı?
Olmuyorsa zorlamanın bir anşamı yok iki tarafada daha çok zarar bırakmaması için
Bence artık durmalısın.
Direkt ayrıl neden hâlâ onun ile berabersin
Yalama olmuş artık o 😂 düzelmez.
Kim döndürüyor?
Mahkemeyi meşgul etme
Dönmenizin sebebi ne ki?
Haha oturup bı düşünün
Gidip gelmeye alışmışsınız yeniden geri dön.
Cılkı çıkmıştır
ne mahkemesi
Ne mahkemesi
Boşa beni al
Hayırlısı olsun
Boşanma mahkemesimi
Çocuk var mı
Yorucu bir süreç.
Para verip iyi avukat tut.
Devam bosanincaya kadar
İkinci durum
Biz bilemeyiz