Güncellemeler
+1 yıl
konu tutmuş, evete basanlara kimse karışamaz, kendi özgürlüklerini kısıtlayabilirler, fakat onlara tek tavsiyem, insan bağımlısı olmamaları ve bu kadar zevk, haz, eğlence düşkünü olmamalarıdır. Hazır tutmuşken yazayım dedim,
kendi blog makalemi yazdım, mentalguc. blogspot. com (boşlukları silin) okumak isteyen okuyabilir, faydam olursa ne mutlu bana diyorum.
kendi blog makalemi yazdım, mentalguc. blogspot. com (boşlukları silin) okumak isteyen okuyabilir, faydam olursa ne mutlu bana diyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben sevdiğim değer verdiğim insanı hayatımda tutarım
Sevdiklerime ayrıcaklıklı davranırım zaten. Ben dönyanın en gözel garısıyam zihniyetlilerden uzak duruyorum. Egosunu başka lastikçide şişirsin.
Cevabım evetti açıklamanı okuduktan sonra hayır oldu
Sevgimi hak edenlere elimden geleni yaparım. Hak etmeyenleri uzaklaştırmak için elimden geleni yaparım.
Hayatımda kıymetini bildiğim, ayrıcalıklı insanları belirlerim ve herbiri benim özel muamelemi yaşar zaten.
Kim istemez ki çok değer verisğğn biri işte o olurud zaten ailem için böyle aslında
tam cozemedim soruyu ama hayir dedim :d
civarında tutar mısın, muhattap olur musun? yani özel muamele mi çekersin, her dediğini yapmaya, herşeyde alttan almaya mı çalışırsın, yoksa hak edene hak ettiği gibi, sana nasıl davranılıyorsa ve eşit, yani kendinden üstün tutmaz, muhattap olmaz mısın?
bende eğer ilk dediklerimi yaparsam, bu kendime haksızlık olur dedim. :D
Valla işime gelirse heryerde tutarim yalakaligimida yaparim :d
özgürlüğünü kendin kısıtlamış olursun ama :D tabi seçim senin, seçimin senin olmasıda bir özgürlük, kısıtlamayı seçebilirsin.
sen bize sormadinmi bizde böyle tercih ediyoruz :d
evet dediğin gibi :D özgür iradeyi savunan biri olarak, karışmam.
Herkese eşit davranmak lazım
Ben herkese eşit davranırım
Özel muamele beni yorar.
Zaten ben adamına göre muamele yapıyorum
Yani sevdiklerimi kollamayı severim
Evet isterdim..
Sevip değer verdiğim herkes ayrıcalıklıdır zaten
Evet
Öyle yapıyorum zaten
neden istemeyeyim
Hayır
İstemem