Aile & Toplum Hayatınızda sizin iyiliğinizi düşünen insanlar var mı? ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hasta olmayın, masrafa girmeyin, zahmet etmeyin diye sizin iyiliğinizi isteyen düşünceli insanlar var mı hayatınızda? 🥴 Hayatınızda sizin iyiliğinizi düşünen insanlar var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ütü-Masası Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Var ama boş akıl verenler de var. Kulaklarımı tıkıyorum direkt. 😬 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çok şükür var bana destek olan ve iyiliğimi gerçek anlamda düşünen insanlar var etrafımda ve bu beni mutlu ediyor 🤗 2 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı. Düşünen taraf olduğum için düşünülen taraf olmaya sıra gelmedi. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Sadece ailem ve ailem gibi oldu dediğim dostlarım Gerisine inanmıyorum 1 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl dediklerini annem kardesim soyluyo amma ben aldiris etmiyom 1 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Beni gözünden bile sakınan birkaç insan var , hep yanımdalar. Umarım asla gitmezler 1 0 Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Tabii ki var yani vardır, büyük ihtimalle, sanırım, var mı lan acaba 1 0 Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. İyiliğimi isteyenler zarardan başka bir şey vermediler 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
Tamyolileri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aha elbet vardır da bunu yazan arkadaş yırtmakla kalmaz :D 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Varlar. Ağiz tadıyla bir hata da yaptırmıyorlar 😒🤣 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. İyilik düşünen insanları çıkardım hayatımdan yılanlarla dans yapıyorum 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Beni düşünüyorsa bir annem düşünüyordur 💁♂️ 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana bulaşmasınlar da iyiliklerini istemiyorum 1 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var ama ne kadar samimiler bilmiyorum 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ailem ve bir iki arkadaşım var. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet var olan da var olmayan boş konuşan da. 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Var. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ailem. 1 0 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Çok şükür var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Var ama boş akıl verenler de var. Kulaklarımı tıkıyorum direkt. 😬
Çok şükür var bana destek olan ve iyiliğimi gerçek anlamda düşünen insanlar var etrafımda ve bu beni mutlu ediyor 🤗
Düşünen taraf olduğum için düşünülen taraf olmaya sıra gelmedi.
Sadece ailem ve ailem gibi oldu dediğim dostlarım
Gerisine inanmıyorum
dediklerini annem kardesim soyluyo amma ben aldiris etmiyom
Beni gözünden bile sakınan birkaç insan var , hep yanımdalar. Umarım asla gitmezler
Tabii ki var yani vardır, büyük ihtimalle, sanırım, var mı lan acaba
İyiliğimi isteyenler zarardan başka bir şey vermediler 🤷🏻♂️
Aha elbet vardır da bunu yazan arkadaş yırtmakla kalmaz :D
Varlar. Ağiz tadıyla bir hata da yaptırmıyorlar 😒🤣
İyilik düşünen insanları çıkardım hayatımdan yılanlarla dans yapıyorum
Yalnızca annem var. <3
Evet, şükür var.
Beni düşünüyorsa bir annem düşünüyordur 💁♂️
Bana bulaşmasınlar da iyiliklerini istemiyorum
Var ama ne kadar samimiler bilmiyorum
Ailem ve bir iki arkadaşım var.
Yok, kendim düşünürüm iyiliğimi
Evet var olan da var olmayan boş konuşan da.
Annem babam başka yok
Annem vardı. Artık hayatta değil.
Nasip olur mu be sjxfkgkgg
Var tabi
Var çok şükür.
var anne baba sadece
Var çok şükür 😇
Ailem disinda yok
Var.
Ailem.
var sağ olsunlar
Vardır elbet