Aile & Toplum Yeni haftaya nasıl başladınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Selamlar, herkese hayırlı bir pazartesi, hayırlı bolluklu bereketli bir hafta diliyorum. Allah tüm belalardan kötülüklerden korusun Amin Bana dua edenlere ben de dua ederim her zaman ☀️🤲🏻🍓😍 Güzel başladım şükür Ne iyi ne kötü başladım hamd olsun Kötü başladım, inşaAllah daha iyi olur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni haftaya nasıl başladınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Amin cümlemize Allah iyi insanlarla karsilaştirsin ve iyi insan olmamizi basip etsin... Af ve afiyetle bi hayat ve ahiret nasip etsin cümlemize.Soruna gelince iyidi aslinda ama sinavim insanlarla... ve umarim yeri geldiğinde sert olmayi öğrenirim. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla BuOlsa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah herkese hayırlı, bereketli ve güzel işler versin diyerek başladım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boylesine icten ettigin dularin kabul olsun ins rabbim herkesin gonlune hayirlisini versin allah razi olsun🙏 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Amin ecmein🍓 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl 🙏🙏🙏🙏 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok güzel başladım izine çıktım ailemin yanına geçtim gezicem valla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 👍🏻 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çıtırdan duygusal ama yine de güzel başladım. Şükür diyelim. 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Pazar bitti neyse ki, pazartesileri seviyorum. 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Selamlar, teşekkürler sana da hayırlı haftalar. Biraz yoğun başladık haftaya. 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üşengeç başladım 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne iyi ne kötü hamdolsun harbiden. 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeni yeni toparlıyorum zihnimi iyiyim çok şükür. 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hastaneye giderek. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok gecmis olsun Allah sifalar versin Amîn Yorumla Mandarinia +1 yıl Teşekkürler Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Mutsuz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden 🥺 Yorumla cicimxs +1 yıl Çok neden var aslinda Yorumla Soran +1 yıl Hepsi hal olur zamanla insaAllah 🤲🏻 Yorumla cicimxs +1 yıl İnşallah Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel başladım şükür 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️ Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sıradan bir başlangıç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şükür hep, sen 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi çok şükür. Kabus gördüm gece ona rağmen moralimi bozmak istemedim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamam ama anlat bana 📩 Yorumla Soran +1 yıl Cin geldi kovdum benimle uğraşıyor aklınca. İşe yaramadı 😏 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Güzel başladım şükür 2 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. güzel başladım. 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. İyi başladım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar