Aile & Toplum Yeni haftaya nasıl başladınız? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ☕🏃♀️Günaydınnnnn🌸Yeni hafta yeni umutlar. Hava mis kahve mis. Siz nasılsınız Yeni haftaya nasıl başladınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Aa kahve dizde değil şaşırdım :D Günaydın haftaya normal başladım 🌸 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Aslında bir ara denedim baktım herkes bana bakıyor yavaşça indirdim😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende dışarıda fotoğraf çekerken öyle oluyorum herkes izliyormuş gibi :D Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Profil resminiz hoş değil. Güne bu yüzden güzel başlamadım. 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Üzgün değilim Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Umrumda değil.😊 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Benimde 😀 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mükemmel başladık. Çok güzel bir haftasonu neyse ki iş yok hastayım ve sıcak yataktan kalkmak zorunda değilim. Nasıl ama 😂 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. ooo günaydın hemşom, okula mı başladın ne yaptın 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Çok isterdim evet demeyi ama hayır 😊 Yorumla Alemdaralii +1 yıl Olsundu Çorabım şekil önümden çekil 😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl 😀😀 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günaydın. İyi diyelim iyi olsun. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yeni geldim.. uyumaya çalışıyorken KS de fink atayım dedim 1 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Çek ödiyerek :(( 1 25 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Güzel işte, yazdırmış olabilirdin 😀 Yorumla emrederedevil +1 yıl iş hayatımı bitirme peşindemisin ya :) Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ahahah yok yaa. Üzülme diye dedim 😊 Yorumla emrederedevil +1 yıl çok iyisin. yazdırmadım dostlarım sağolsun yardım eli attılar hallettim Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl öyleyim 🤪 Yorumla emrederedevil +1 yıl belli Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Çok mu Yorumla emrederedevil +1 yıl şimdi değer verirsin bişeyler olur boş ver. profilinden anladığım kadarıyla Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ahahaha. Çek kuruyorum kalp kırmıyorum😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Kırıyorum😏 Yorumla emrederedevil +1 yıl karşılıksız çıkarsa atarım sana çekleri Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Tamam buradayım Yorumla emrederedevil +1 yıl aşkın karşılıksız çıkmasın yeter ki. çek halledilir bi şekilde Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ağa be 🚬 Yorumla emrederedevil +1 yıl yok ya ben gariban bir yanaşmayım ne ağası Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Çek ödeyen gariban mi olur ağam 😀 Yorumla emrederedevil +1 yıl hayat bazen çek ödettirir bazen başka şeyler ne diyeyim paşam. Yorumla emrederedevil +1 yıl "Sevmeyin oğlum beni fazla değer veririm popon kalkar" demiş garibin birine Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Eyvallah paşam 😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ne kadar garip varsa bana onu söyleten...😀 Yorumla emrederedevil +1 yıl bela mı dua mı şimdi bu Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Analarina soralım Yorumla emrederedevil +1 yıl bu yaştan sonra anaları ne yapsın Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Yaşlandım mi yani onu mu demek istediniz 🙄 Yorumla emrederedevil +1 yıl hayır ya bu yaştaki insana anneler ne yapabilir ki demek istedim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Afiyetler olsun arkadaşım 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Günaydın, buz gibi bir havayla 1 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl günaydın mis gibi kokusu geldi 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl hayırlı işler Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Soğuk bir hava iş hazırlığı artı kahve 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ağrılı 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Daha başlamadım 1 1 Yorumla SonDokunuş +1 yıl Başlamak istemedin heralde Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı. Üşengeç başladım. 1 0 Yorumla
Sarabandee Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl başlamadım 1 1 Yorumla UmutsuzYaşam +1 yıl Niye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yorgun ve moralsiz 2 5 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Neden yaa enerjiii hadi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç yok valla Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Aaaa Olur mu yaaa hadi bir kahve :) işte misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç hayır Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl O zaman bir kahve iç yaa kendine gel hemen :) napiosun Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Daha yeni uyandım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aa kahve dizde değil şaşırdım :D Günaydın haftaya normal başladım 🌸
Aslında bir ara denedim baktım herkes bana bakıyor yavaşça indirdim😀
Bende dışarıda fotoğraf çekerken öyle oluyorum herkes izliyormuş gibi :D
😀😀
Profil resminiz hoş değil. Güne bu yüzden güzel başlamadım.
Üzgün değilim
Umrumda değil.😊
Benimde 😀
Mükemmel başladık. Çok güzel bir haftasonu neyse ki iş yok hastayım ve sıcak yataktan kalkmak zorunda değilim. Nasıl ama 😂
ooo günaydın hemşom, okula mı başladın ne yaptın
Çok isterdim evet demeyi ama hayır 😊
Olsundu
Çorabım şekil önümden çekil 😀
😀😀
Günaydın. İyi diyelim iyi olsun. Afiyet olsun
Yeni geldim.. uyumaya çalışıyorken KS de fink atayım dedim
Çek ödiyerek :((
Güzel işte, yazdırmış olabilirdin 😀
iş hayatımı bitirme peşindemisin ya :)
Ahahah yok yaa. Üzülme diye dedim 😊
çok iyisin. yazdırmadım dostlarım sağolsun yardım eli attılar hallettim
öyleyim 🤪
belli
Çok mu
şimdi değer verirsin bişeyler olur boş ver. profilinden anladığım kadarıyla
Ahahaha. Çek kuruyorum kalp kırmıyorum😀
Kırıyorum😏
karşılıksız çıkarsa atarım sana çekleri
Tamam buradayım
aşkın karşılıksız çıkmasın yeter ki. çek halledilir bi şekilde
Ağa be 🚬
yok ya ben gariban bir yanaşmayım ne ağası
Çek ödeyen gariban mi olur ağam 😀
hayat bazen çek ödettirir bazen başka şeyler ne diyeyim paşam.
"Sevmeyin oğlum beni fazla değer veririm popon kalkar" demiş garibin birine
Eyvallah paşam 😀
Ne kadar garip varsa bana onu söyleten...😀
bela mı dua mı şimdi bu
Analarina soralım
bu yaştan sonra anaları ne yapsın
Yaşlandım mi yani onu mu demek istediniz 🙄
hayır ya bu yaştaki insana anneler ne yapabilir ki demek istedim
Eh iste klasik 🤣
aynı sıradan bu hafta stabıl gıdıyok
Afiyetler olsun arkadaşım
Motivasyon tam.