Siz olsanız ne yaparsınız böyle bi dayı ve babaya?

Selam ben 29 yaşında biriyim. Annemle yaşıyorum. Annem ve babam kaptı üstünde evli ama asla bir ilişkileri yok para dışında. Annem babamdan hep para alıyor çalışmıyor. Babam çok zengin bir iş adamı ve bebekliğinden beri evi otel gibi kullanan gezen tozan aldatan ahlaksız sapık biri. Hep seks ve bel altı konuşan hangi ortama girsek kadınlara sarkan evli komşu ve akrabalarımıza bile sulanan biri ama herkes zengin ve statüsü olduğu için ses çıkarmıyor. Annem de öyle. Her şeyi susup görmezden geliyor. Bu adam benim öz babam ama ben ergenliğe girdiğimden beri sözler ile beni de hep taciz ediyor. Ne zaman başbaşa kalsak cinsel konular açıyor. Benim büyük dayım da böyle bi sapık. Ayda yılda bir ne zaman görsem yattığı kalktığı kadınları anlatan fotolarını gösteren bana kız ayarlasana diye gülen biri. Anneme bunları dediğimde hep cık cık diyip geçiyor kimse bunlara bi şey yapmıyor. Hatta dayım anneannemin kanser sürecinde tüm akraba o evde kalırken yan odada sesli p*rno izliyordu ya da genç yakışıklı erkek yeğenimi elleyip duruyordu ve çocuk hep sinirlenip bana dokunma diyorum dokunma diye bağırıyordu. Bu iki adinin bu kadar sapık olmasına rağmen ailenin ve çevrenin susması ve kabul etmesi çok sinirimi bozuyor. Ben ikisinin de ağzına sı*tım baya fr hakaret ettim ve zaten hiç muhatap olmuyorum en fazla mesajda bi şey konuşuyorum ama beni sapık oldukları için çok geriyorlar. Küçük kız yeğenim var mesela ona dokunduklarında bile öfkeleniyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
İkisi de bana mesela ooo memelerin güzel şuran iyi gibi sözel tacizlerde bulundular. Ondan ikisinden de tiksinip nefret ediyorum ya da yatıp kalktıkları kadınları anlatmaya kalktılar kaç kere. Ben bağırıp kızıp susturdum.
Siz olsanız ne yaparsınız böyle bi dayı ve babaya?