Güncellemeler
+1 yıl
İkisi de bana mesela ooo memelerin güzel şuran iyi gibi sözel tacizlerde bulundular. Ondan ikisinden de tiksinip nefret ediyorum ya da yatıp kalktıkları kadınları anlatmaya kalktılar kaç kere. Ben bağırıp kızıp susturdum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vay mk cok kotu durum ya. Gberesiceler. Nesilleri tukenmedi orspu evlatlarinin paralarini skim fakirleseler * skene bunlari
Tek olayları paraları zaten. İkisi de zengin pislik şımarık önüne gelen kadını ya da yakışıklı erkeği taciz ediyorlar. seks hastası bunlar beyinler sapıklıktan başka bir şeye çalışmıyor. İki laflarından biri bel altı.
Nefret ediyorum sapık pisliklerden.
Mk güzel kardeşim.
Ib1neleri
Sen napıyorsun böyle yüzsüz sapıklara. Ya dışarda uğraştığımız pislik sapık erkekler yetmiyor bi de akrabalarla uğraşıyoruz. Nefret ediyorum sapık insandan. Kadında da var ama daha az.
Ailede olsa boyle tipler ben kan akitirim. En nefret ettigim olay cunku. 1 dayanirim 2 dayanirim 3. De Allah kerim. Sagim solum belli olmqz.
Ben ağızlarına sıçıp zaten pis sapık filan diyorum ikisine de.
bu tarz sorunlar ezelden beri var. zaman ve statü fark etmez. tepki görmedikçe cesaret alır böyleleri. küçük yeğenine de söyle sessiz kalmasın sakın. tepki versin.
O da zaten dayımla konuşmuyor. Ve tepki veriyor yapma sus diye ben de öyle sert tepki veriyorum ve görüşmüyorum zaten. Ama net olarak döven eden rezil eden yok sonuçta biz küçüğüz ve uyarılarımızı umursamıyorlar asıl büyük olanların tepki vermesi lazım yaşıtlarının. Yaşıtları sustuğu için cesaret buluyorlar hani kuzen teyze enişte gibi.
Ben babamı polise şikayet ettim savcıya şikayet ettim uzaklaştırma verdirdim tacizden o zamandan beri benim yaşadığım eve de gelemiyor bana sapık da konuşamıyor.
haklısın duyarsız davranan bir çevrede daha da işi büyütüyorlar. sen yine de yalnız kalmamaya bak.
Yok aynen asla kalmam görüşmem zaten.
İnsanların bmyle sessiz kalmasına deliriyorum ya. Benim çevremde biri böyle yapsa direkt tepki veririm.
Ben ikisini de komşu ve diğer akrabalara şikayet ettiğimde ay şaka yapıyordur ay işte nasıl konuşacağını bilmiyor dikkat etmiyor tabi öyle dememesi lazım şu bu. Annesi demek rahat büyütmüş gibi onları masumlaştırmaya çalışıyorlar hep.
haklısın cesaret vermemek lazım. ancak çoğu zaman kurbanlar sessiz sedasız olanlardan seçiliyor zaten
Ya herif cinsel organına laf stıp yattığı kadını anlatıp bana kadın ayarla diyor daha ne yapacak götümü mü ellemesi lazım.
Evet biz tepki veriyoruz çünkü. Ben tepki verdiğim için korkuyorlar benden. Ben erkeklerle de flört ederken derim ben 3 erkeği savcıya verdim taciz ve tehditten diye direkt korkarlar mesela. Öyle yapmak kazım. Ezik görünce çünkü şiddet taciz çekinmiyorlar.
sen doğru yolda ilerliyorsun taciz illa fiziksel olacak diye bişi yok. danranışlar ve konuşmalar da taciz sayılır ve travma yaratır.
Ceza aldılar sicillerine işlendi rezil oldular ifşa ettim filan diyorum hemen ilk buluşmadan. Çoğu korkup kaçıyor çünkü amaçları sevgi ilişki değil. Hani kızı sarhoş edip faydalanalım diye görüştüğü için.
Tabii ki de yaratıyor. Dayım ve babam çok yarattı bende sözleri ile hep sapık sapık konuşarak.
ilk buluşmada böyle şeyler konuşursan herkes kaçar yalnız. yani bir işaret görürsen o şekjilde taciz geldiğini veya geleceğini fark edersen bunu yapman lazım
Bence bu çok iyi erkek eleme yöntemi. Hani böyle taciz sapıklığı şikayet ederim 2 erkeğe ceza aldırttım hapse gireceklerdi filan desen o kafa olan hiçbir erkek senle flört etmez.
Yooo bence iyi ya. Düzgün erkekler hiç kaçmıyor böyle diyince.
Hep kötü niyetli olanlar kaçıyor korkup.
Genelde sapık olanların gözü kara oluyor. Sen hayır istemiyorum taciz etme dediğinde asla durmuyorlar çok başıma geldi ondan arkadaki leşlerini demen daha iyi oluyor.
Mesela iki kişiyi işten attırdım taciz ettikleri için dediğim an ödleri bokuna karışıyor ve gerçekten de birini işten birini okuldan attırdık birkaç kız birleşip bizleri taciz ediyordu iki pislik çünkü.
Hani güzel kızları rahatsız edip takip edip duruyorlardı biz hayır istemiyoruz desek de.
bir kadın hayır deyince hayırdır bu. neden anlamıyorlar. sana fiziksel taciz oldumu peki. aile içi falan
Hayır olmadı dayım böyle dans ederken ya da sarılırken filan bi rahatsız edici dokunuyordu ben hemen uzaklaşıyordum ondan bi şey olmadı.
anladım. sen rahatsızlık hissediyorsan bu taciz oluyor işte. burada önemli olan senin hislerin. bel altı konuşmalar yapıyorlar mı peki.
İşte çoğu erkek benim flört ettiğim ya da sevgilim olan beni taciz etti. Çoğu pislik bencil sadece kendi zevklerini düşünüyorlar. Ben mesela seks istemiyorum öpüşmek istemiyorum desem de ya da dokunma desem de zorla öpen dokunan ya da soymaya çalışan cinsel organını bana dokunduran ya da işte benimkine dokunan birçok erkek oldu. Genel sevmiyorum böyle pislik aç erkekleri ya. Her erkek böyle değil hiç taciz ermeyen de birçok arkadaş flört sevgilim oldu hani ben çekilince duran ama geneli hani 20 kişiden 18 i sen itsen uzak dursan istemiyorum desen de inatla üstüne gelip hadi hadi ya diyor.
İşte son mesela biriyle sevgili oldum. Hemen bitti 3 haftada çünkü sapıktı. Ben ikinci buluşmada bel altı konuşıp seks teklif edince reddedip uyardım o da tamam demesine rağmen yine yapınca ayrıldım sonra özür diledi hediye aldı karşıma çıktı barıştım devam ettim sonra yine hep seks konuşmaya başladı ben de ağzına sıçıp her yerden engelledim.
evet erkeklerin çoğu böyle duyarsız oluyor genelde. genelde seninde istediğini ama utanıp söyleyemediğini düşünüyorlar.
Hani seks için bu kadar suç işlemeleri yüzsüz şetefsiz olmaları çok saçma geliyor bana bu kadar küfür hakaret yiyeceğine git onurunla paranla eskorta.
zaten çoğu onurlu erkek öyle yapar. para karşılığı yapılıyorsa her kuruşun hakkını sorarsın ancak istemeyen bir kadına dokunmak da ne bileyim erkeklik değil bence
Yooo niye utanayım ya manyak mısın. İstemiyorum diyorum işte. İstesem derim zaten. Mesela diyorum ben sadece öpüşmek ve sarılmak istiyorum bak seks basit değil benim için öyle önüne gelenle hemen ilk haftadan asla yaşamam bu konuyu ama ısrar etme. Benim amacım seks olsa zaten derim gider bardan birini bulur yatarım ben kaliteli ilişki istiyorum dedim açıkça yüzüne. Hep peki tamam saygı duyuyorum bekleyeceğim diyip her buluşma bana sürtünüp soymaya çalışıyordu ya fa yok seni çok arzuluyorum ıslandın mı memelerin çok güzel. Oral yapayım mı seni acayip boşaltırım. Fantezilerin neler. Kadınlarla seviştin mi gibi şeyler soruyordu. Ben de ya bi sus anlamıyor musun diyince konuyu değiştirip tamam tamam diyordu sonra yine aynı.
İşte bu tacizci pislikler cimri bedavacılar. Onursuzlar. Param gitmesin diye düzgün temiz kızları rahatsız taciz ediyorlar.
haklısın tacize dur demek lazım. her seferinde tepki verirsen zaten artık cesaret edemezler
Evet de hepsi farklı erkekler zaten. Hani piyasadaki çoğu erkek tacizci zaten ondan genelde birkaç görüşmede bitiyor ilişkim. Mesela taciz etmiyor güzel seks yaşıyorsak da bencil kaba ve cimri oluyorlar genelde bu sefer de ondan bitiyor. Çünkü kullanıldığımı değersiz hissediyorum.
Tam dolandırıp, çatır çutur paraları yenecek erkekmiş onlar. Bir şekilde mal mülk para falan üstüne geçirtmeye bak sonrada dön sırtını