Merhabalar Herkese 🌸

Ne geldiyse başımıza bu yeni insan tanıma sevdamızdan ve iyi niyetli yaklaşımızdan geldi😂
Merhabalar Herkese 🌸

Ne geldiyse başımıza bu yeni insan tanıma sevdamızdan ve iyi niyetli yaklaşımızdan geldi😂
Ben yeni insan tanımayı sevmiyorum pek. sahip olduğum güvendiğim az ama öz arkadaşları tercih ederim. ama tabi ki de sosyal olmak insanlarla iç içe olmak ve farklı düşünceli insanları da tanımak güzel geliyor ama fazlasını sevmem insanın kafası kaldırmıyor bir süre sonra.. ver baştan birine güvenmek de zaman alıyor ister istemez
yeni insanlar tanımak elbette güzeldir. bunu hep gökkuşağının renklerine benzetirim. turuncu olmazsa da olmaz, mor olmazsa da. ancak ne var ki hepsi hayatımızda kalıcı bir yere sahip olamaz, gönlümüzde taht kuramaz. gelirler kalırlar ve giderler. beş bin insan tanısak ve on tanesi kalıcı olup, bize yoldaşlık etse daha ne isteriz ki.
Yeni insanı tanımayı artık eskisi kadar cazip bulmuyorum.. Önceden her farklı insanın, farklı bir tecrübe geçirdiğini düşünüyordum.. Oysa şimdi herkes birbirine benziyor.. özellikle olumsuz anlamda, sanki bir yarış içerisindeymişler gibi birbirinin kopyası şeklindeler..
En son tanıdığım insan sanırım 2 sene önce olmuştur. Bu tür şeyler bana aşırı yorucu geliyor maalesef. Yeni bir insan tanı, kendini ona tanıt. Sen gidip onu tanımaya çalış. Of yazarken yoruldum.
Cevap
21Cevap
Sevmiyorum kendimi anlatmak tanıtmak zor yorucu geliyor. Ama bazen farklı gelen insanlar vardır onun tarafından anlaşılacağını iyi hissettirileceğini düşündüğun için onları tanımak onlara kendini tanıtmak güzel oluyor.
Yeni insan tanımak iyidir, yeni düşünce tarzları, bakış açıları görmek, tecrübeleri dinlemek, insan ilişkilerini geliştirir ona göre davranırsın. İnsan sarrafı böyle olunuyor yoksa hele ki Türkiye gibi bir yerde bunları öğrenmezsen çok üzerler.. ama tabiiki her önüne gelenle değil düzgün yeni insanlarla.
Güven basit bişey değil maalesef kimin ne olduğu belli mi sanki benim arkadaşım az arkadaşım olsun istiyorum aslında ama insanların niyetini bilmiyorum güvenemiyorum
onun için buradayız. sosyalleşmek yeni arkadaşlar yeni hikayeler edinmek için. herkesin bir hikayesi var çünkü ama egolu olanlardan nefret ediyorum
Pek sevmem. Çekim hissettiklerimle zaten konuşmaya başlıyoruz onun dışında soğuk duruyorum. Sütten ağzı yanan...
Artık sevmiyorum güvenmekte zorlanıyorum eskisi kadar insan canlısı değilim hayvanlara yöneldi ilgim onlar daha sevilesi
İnsanlar parazit gibi oldu bir yapismaya başladı mı iliğine kadar sömürüyorlar
Hayır, zahmetli geliyor bana. Hayatımdaki mevcut insanlar ile devam etmeyi tercih ederim.
Hayır hiç sevmiyorum ve olabildiğine uzak duruyorum
fazla insan tanımak bazen iyi sonuçlar doğurmuyor olabilir
Güzel insanlar oldukça yeni insana açığım seviyorum
Hayır pek sevmiyorum tanışmak isteyenlerden de uzak duruyorum genelde
Hiç sevmiyorum zor geliyor sıfırdan birini tanımak gerçekten ya.
Hayatımdaki insanlarla zor iletişim kuruyorum bi de yenileri eklense aboww
anlık olarak ıkı kelam edip gidiyoruz bu da bır tanışmaktır
Sevecek başka bir şey bulamadın mı 😀
Keşke bulsaydım 😂
İnsanlar uzaklara bakarken ezdikleri papatyaların farkında olmazmış 😂
Sevmiyorum valla. İnsanlar midemi bulandırıyor artık
Çok fazla değil.
Önceleri evt şimdi hayr
Tanışmamayı tercih ediyorum
Hayır, ben çevremdeki insanlara katlanamıyorum.
Sıkılıyorum ben ya ahzh
merhaba seviyorum evet
çok kalabalık sevmiyorum D
İyi insanlar olursa neden olmasın 😅
Bazı yeni insanlarla tanışmak iyidir ama bazı insanlarla tanışmamamak daha iyidir
Yeniliklere çok açık bir insan değilim..
yok rahatima duskunumde bide
Hayır.
Evet
Seviyor gibiyim 😃
normal
Evet severim
pek değil
severdim
Evet severim
Hiç sevmiyorum
Evet seviyorum.
Evet severim