Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Gideyim de şunu tanıyayım gibi bir durum olmuyor ki. İş ortamında, arkadaş ortamında birileriyle denk gelip vakit geçirirken yeni insan tanıyoruz. Sonra dağılıyoruz bitiyor.
15 Yorumla- 9 gü
Şımarma ahshs
- 9 gü
Hak ettin ashsh
En İyi Cevaplar
- 12 gü
Sevdiğim insanlar kâfi bana yenileri çok gereksiz hepsi uzak olsunlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
u
11 güMerhaba, yeni insanlar tanımayı severim ama o insanlarla benimle yakın özellikte olmasını umut ederek tanışma düşüncesi hoşuma gider ilk etapta. Sonra tanıdıkça da eğer uyumluysak onunla bağ kurmayı isterim yani kalıcı bir bağ olsun isterim aramızda.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Severim, ama ister istemez allah bilir bu nasıl bir varlık diye korkuyor insan.
10 Yorumla- 12 gü
Yok sevmiyorum, kimseye tahammülüm yok...
10 Yorumla - 12 gü
Evet, yeni insanlar tanımayı severim, ancak bu her zaman kişisel bir filtreyle gerçekleşir. Tavırları, değerleri ve inançları benimkilerle uyuşuyorsa, bu bağ kurmamı kolaylaştırır. Örneğin, sıcak, samimi ve saygılı bir tavır, bir dostluğun temelini atabilir. Ancak, geçmiş deneyimlerim bana herkese güvenmemem gerektiğini öğretti. Bu yüzden, insanların davranışlarını ve sözlerini dikkatle değerlendiririm. Yeni biriyle tanışmak bana farklı bakış açıları kazandırabilir, bu yüzden açık fikirli olmaya çalışırım.
20 Yorumla - 10 gü
Evet, yeni insanlar tanımayı severim. Her yeni insan, farklı bir bakış açısı ve farklı deneyimler getiriyor. Bu da hem kendimi geliştirmemi sağlıyor hem de dünyayı daha geniş bir perspektiften görmemi. Tabii ki, herkesle derin bir bağ kurmak zor olsa da, insanları tanımak her zaman ilginç ve öğretici bir süreç.
10 Yorumla - 11 gü
Yani bu tanıştığım kişinin karakterine, iyi niyetine bağlı bişey. Gerçi zaten benim çevrem yoktur çünkü gerçekten iyi niyetli birisi kalmamış her tarafta hasetlik, kıskançlık, fesatlık her şey var. Bu yüzden yalnız olmak çok daha huzur veriyor bana.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Severim. ama korkuyor insan artık neyin içinden ne çıkacak diye😃
29 Yorumla- 12 gü
Lütfen artık bir şeyler çıkmasın yeter ashs
- 12 gü
Herkes Allah'a yakın, bize uzak olsun bu saatten sonra 😅
- 12 gü
Bende de kopuyor. Sonuncu koptu, bir daha tövbe. Kimseye güvenmem 😄
- 12 gü
Amin güzelim 🌸
- 11 gü
Yapmak istediğim fakat yapamadığım şey
- 12 gü
Hiç isteğim yok yeni birini tanımaya.. Herkes aynıymış gibi geliyor bana artık.. Birinin ötekinden farkı; isim ve cinsiyet sadece.. Kaldı ki yeni insan tanımaya ihtiyacım da yok.. Alacağımı aldım, tanıyacağım kadar tanıdım..
20 Yorumla - 12 gü
Sevmem her insanla muhabbett etmem öyle artık bırak insna tanımayı var olanları insan tanıyamıyor ki ve artık tahammül kalmıyor bir yerden sonra..
20 Yorumla - 12 gü
Ben tanışırım abi. Dışarıya gayet açığım. Konuşkan olmanın artısı diyeyim. Çok da kıymetli bence..
12 Yorumla- 11 gü
Bende öyleyimm ve haklısın gerçekten kıymetliii🌞
- 11 gü
@Ruhukayıııp 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Samimi ve az öz bir çevrem var ve bana fazlasıyla yetiyor. Ama arada kaliteli sohbeti olan insanlarla konuşmayı seviyorum..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 941 cevap paylaştı. Yanımızda duranları tanıyamıyoruz ki yenileri tanımaya kalkalım
20 Yorumla- 10 gü
Yani evet ama tabi kim olduğuna göre de değişir biraz
10 Yorumla - 11 gü
Hayır açıkçası çok sevmiyorum ama iyi insanlar etrafımda hep olsun
10 Yorumla - 11 gü
Tanıdığım insana bağlı. Düzgün insanlarsa tanımayı severim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 631 cevap paylaştı. Evet yeni insanlar tanımayı seçerim yeterki cadı çıkmasınlar 😄
10 Yorumla- 12 gü
Boş beleş olmasın yeter. Bu kısacık hayata renkli ve donanımlı insanları tanımayı çok seviyorum.
10 Yorumla Zeki ve eğlenceliyse evet ama enerji emicilerden uzak duruyorum kendime saygımdan.
10 Yorumla- 12 gü
Evet severim ama kafa dengi ve samimi olursa laf olsun diye kimseyi istemem
10 Yorumla Çok severim yeni yüzler , yeni kişilikler. Her insan biraz biraz hayattan bir parça taşıyor ve herkesin gerçekten bambaşka hayatı var bazen o simanın arkasındaki hayal kırıklıklarını boşvermişlikleri o gulen yüzün altında yatan mutsuzluklari düşünüyorum
00 Yorumlau
11 güHayır pek sevmem
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)12 gü
”Biz daha yanımızdakileri tanıyamadık” diyenler gelmeden 😂😂 severim be. İnsan canlısı bir insanım.
10 Yorumla Çok severim, her yeni insanın bana bir şeyler kattığını düşünüyorum, iyi ya da kötü hepsi bir deneyim oluyor.
10 Yorumla- 12 gü
Her yeni insan yeni birr hayat, bir de şansınıza kültürlü eğlenceli vee kendini geliştirmiş birisi de denk gelirse immm🤌
10 Yorumla Hepsi aynı neyini tanıcan yeni🤣 dediğin ne olabilir ki
00 Yorumla- 11 gü
Seviyorum ama sanalda değil. Reelde hobim gibi bir şey
00 Yorumla Güven problemim olduğu için ve o hataya tekrar düşmemek için istemem
10 Yorumla- 12 gü
Yeni insanlar tanımak güzeldir bence iyi dostluk çıkabilir
10 Yorumla Sevmem az ama öz insanlara vaktimi gayet harcıyorum zaten
10 Yorumla- 12 gü
tabiki de severim ama dikkatli de olmak lazım
10 Yorumla Az ve öz arkadaşım var, gerekirse yeni insanlar tanırım
10 Yorumla- 12 gü
Her yeni insan yeni hikaye, yeni bilgi, yeni keşiftir seviyorum yeni insanlar ile tanışmayı
10 Yorumla evet ama tanıdıktan sonra anlaşamayacağım biriyse devam ettirmem konuşmayı
10 YorumlaKonfor alanımdan çıkmayı hiç sevmiyorum ben ya
11 Yorumla- 12 gü
Çok haklısın kim ister ki zaten 😂
- 11 gü
Evet severim çünkü her insan farklı fikirlere farklı algılara farklı değerlere sahipp o yüzden hiç tanımadığım insanı kırk yıllık dostummuş gibi dinleyebilirim. Ben hümanist biriyim dostum🌞
00 Yorumla - 11 gü
pek sayilmaz. az ve oz insan seviyorum
10 Yorumla - 11 gü
İnsanına göre değişir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sewerimde cok degisik tip olmamali
10 Yorumla- 12 gü
çok değil, işime yaradıkları sürece.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır korkuyorum.
10 Yorumla- 12 gü
Her gün hemde
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Severim. Ama kalabalık sevmem
10 Yorumla- 12 gü
Sevmiyorum, bazı insanlar ne meraklıymış maşallah
10 Yorumla - 12 gü
Hayır. İnsanlarla işim yok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum artık. Korkuyorum 💅🏻
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Severim de dişime göre bulamıyorum.
10 YorumlaBazen her yeni insan iyi gelmiyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yeni insanlar tanımaya hiç hevesim kalmadı.
10 Yorumla- 12 gü
Kafam götürmüyor
10 Yorumla - 12 gü
Bu aralar hayir normalde evet
10 Yorumla - 12 gü
Her insan kitap gibidir kitap gibi okuyacaksın
10 Yorumla Muşmula suratlıysa hayır😄
10 YorumlaYok ben yeni kadınlar tanımayı severim
10 Yorumla- 12 gü
Tanımayı becerebilsem severim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vicdani açıdan insan olursa severim
10 Yorumla- 12 gü
Severim ama her insanla tanışmam
10 Yorumla küçükken severdim de şimdi işkence gibi geliyor
10 Yorumla- 10 gü
Severim ama çok ilerletmem tanışma aşaması daha iyi ya da bir iki muhabbet yeterli az ve öz dostum olsun yeter bana
00 Yorumla - 10 gü
ben hiç tanımadığım insanlarla sohbet ediyorum ve bu gerçekten keyifli bir sey tavsiye ederim
00 Yorumla - 11 gü
Yapmak istediğim ama yapamadıgim şeylerden bir tanesi
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi