Hadi gerçek veya uydurma askerlik anısı anlatın bakalım neler çıkacak?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Malum bugün pazar can sıkıntısına işe yarar şeyler bulma vakti fazla olan bir gün.

Askere herkes gidemiyor gitmiyor diye askerlik anısı duymamış olmanız zor veya uydurada bilirsiniz. Maksat eğlenelim.

Ben başlıyorum :
bir gün dublaj ekibinin özel helikopteri arızalanmış, bizim garnizondan yardım talep etmişlerdi, biz o sırada keşif uçuşundan yeni dönmüştük, tam indik doldur boşalt yapıp ekipmanları silahlığa koyacakken, nöbetçi subayın telefonu çaldı, anlattılar durumu hoop bazılarımız atladık helikoptere.

O sıralar kenu reves abimiz adını hep söyleyemiyorum 😂 John wick 4 çekiyor.
Hani film başında çölde gelene geçene ateş ediyor at üstünde.

Biz yukarıdan eskortluk edeceğiz neyse bu sıkıyor ben bir sigara yakacaktım benim yeleğin cebinde tabanca şeklinde çakmağım var tam alacakken toz fırtınası girdi araya helikopter sarsıldı biraz
pat diye düşürdüm ama çakmağı değil aynı yerde olan tabancamın şarşörünü.

hayda sen git at üstünde ki John wick abinin kafasına düş birden attan düştü garibim. O kadar yüksekten düşünce acıtmış fark etmedik neyse set durdu buz filan koydular.

Sen git benim şarşörüde al set ekipmanı diyerek, kamera Action dedi sahne devam ediyor
tekrar başladı ateş etmeye patır patır atları vuruyor figüranları iyi ki vurmadı bakmayın filmde geleni geçeni vurduğuna kör nişancıymış iyi ki.
Noluyoruz demeye kalmadı çekim tamamlamdı zaten mermisi bitmese kesin vuracak adamlarıda.
Benim yüzümden olan atlara oldu ama yapacak bir şey yok. Soruşturma sürecim hala devam ediyor.

Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun cinsel yaşamda ne işi var diğer seçtim. Kontrolde ettim üstelik kategori seçiminde hata alan var mı böyle soru sorarken