Babamdan nefret ediyorum. Hatta onun ölmesini istiyorum. nolur bana yardim edin?

Babamdan biktim artk. Oldum olasi sevmem zaten. Hep annemi döverdi eziyet ederdi. ananemlere göndermezdi. hep asagilardi annemi okumadigi para kazanamadığı için. Çalışmak istiyorum dediğinde erkek adam karisini çalıştırmaz diye bagirirdi. babada sevgilisi öğrenince çok eziyet etti çok dövdü. ama sefkatsizlik yuzunden baskasina sığınmıştım. Şimdide kardeşim universitede tip olmadığı için eziyet etti. su an dershaneye gidiyor hala azarliyor kufrediyor huzurumuzu kaçırıyor. sürekli hakaret sürekli aşağılama gerizeklisiniz ozurlusunuz biktim artik hem para vermiyor hem bos bos konuşuyor para nereye gidiyor diye. verdiği 200 TL para hem taksit oduyorum hem okuyorum hem üstüme basıma birşeyler alıyorum annemi giydiriyorum. universote ogrencisiyim. Düşünün halimi. Napicai sasrdim calissam bile huzur vermiyck farkinsayim çalışma diyor zaten. Kendi yapamdklrini bize yaptirmaya çalışıyor. onun istedklrini yapmamızı istiyorlar. Nolur bir akil verin. kendinizi benm yerime koyun öyle cevap verin. annenizin gözünüzün önünde bayilasiya kadar dovuldugunu düşünün. suçsuz yere hemde..
Güncellemeler
+1 yıl
Bosansin diyenler olmuş. onu da denedik kesinlikle bırakmıyor. gözü donuyor sinirlendigi zaman. birilerini öldürecek diye korkuyoruz..
Babamdan nefret ediyorum. Hatta onun ölmesini istiyorum. nolur bana yardim edin?