Arkadaşım evimden hırsızlık yaptı ama ispat edemiyorum?

Yeni evliyim elimde 3 adet Ajda bilezik vardı eve sadece o arkadaşım gelip gidiyor öncelikle belirtmem gerek bunu bulaşık yıkarken çıkardığım bileziği arkadaşım evden çıktıktan sonra bulamadım aradan 2 buçuk hafta geçti hala bilezik arıyoruz eşimle de tartışıyoruz yani huzurumuz kalmadı sonra ben arkadaşımla konuşamadığım utandığım için ona söylemeye annesine mesaj attım ama suçlamadım asla “S” gelip gidiyor sadece evimize benim en yakın arkadaşım söylerken mahcup oluyorum her insan hata yapabilir siz konuşabilir misiniz dedim bu nasıl bir iftira bizim alnımız ak savcılığa vereceğim sizi dedi ertesi günde savcılığa dilekçemizi verdik demiş ben hiçbir şey anlayamadım pazartesi günü bizde eşimle savcılığa gideceğiz ve bizde başvuracağız ancak ben onun aldığını biliyorum ve nasıl ispat edebilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Ben annesine abla merhaba size bunun benim için çok zor bir konuşma olduğunu söylemem gerekiyor ancak eğer bu doğru ise benim evliliğim için ve kendi psikolojik sağlığım için bu konuşmayı yapmak zorundayım
Bilmiyorum biliyor musunuz ama benim her gün taktığım ve sadece yemek yaparken çıkardığım bir eşyam var o da size söylediğim 3 adet bana ailemden hediye olan bileziğim 9 şubatta kayboldu ve ben bileziğimi oraya çıkarttım çok eminim uzun zamandır … ya kısmi olarak bahsediyorum ancak bana henü+
Güncellemeler
+1 yıl
Henüz konu hakkında benden şüphe duyuyorsan ben yapmadım bile demedi ben bunu arkadaşıma konduramıyorum ancak bunu net şekilde hukuka taşıyacağız “…”Bir hata yapmış olabilir buhrana düşmüş olabilir size bunları söylerken mahcup hissediyorum ancak siz olsanız sizde aynısını yapardınız dedim kadına oda bana işte yorumlardaki mesajı yazmış bende cevap olarak yazdıklarımda iftira olmadığını sadece yardımcı olabileceğini düşündüğümü laflarının mağduriyetime ters olduğunu benimde savcılığa başvrcğmı
Arkadaşım evimden hırsızlık yaptı ama ispat edemiyorum?