Şahsen ben şeriat isterdim, kadınlar yerini bilmez oldu, evli adamları yoldan çıkarıyorlar...
Keşke devletimiz bu konuda referandum yapsa...
Şahsen ben şeriat isterdim, kadınlar yerini bilmez oldu, evli adamları yoldan çıkarıyorlar...
Keşke devletimiz bu konuda referandum yapsa...
kusura bakma da evli adam yoldan çıkmaya müsaitse o onun sorunu. adam güvenilir olsa, eşine bağlı olsa karşısından çıplak kadınlar geçse bile dönüp bakmaz. demek ki gözü dışarı da ki yoldan çıkıyor. kocanın 3.-4. eşi olmak istiyorsan sen bilirsin:)) şeriat gelse bir gün bile dayanamazsın bunu bil. sen cinsiyetinden dolayı değer bile görmeyeceksin. şeriat istiyorsun ama keşke şeriat ülkesine gidip kısa bir süre orada yaşayıp nasıl bir şey olduğunu görüp anlayabilsen..(yallah arabistan'a demiyorum)! geri döndüğünde ülkeni öpüp başına koymak istersin... evet, yerini bilmeyenler var ama bu çözüm değil. sadece kadınlar değil, yerini bilmeyen erkekler de var! temelde eğitim gerekiyor. eğitim şart diye boşuna demiyoruz. eğitim, eğitim, eğitim!
Cevap
8Cevap
Türklerin geçmişinde Türk töresi vardır şeriat yoktur geleceğinde de olmamalıdır biz Arap değiliz nasıl ki bize batı özentisi deniliyorsa Arap özentisi de denilmemeli ki artık Arap ülkelerinde bile şeriati ipleyen yok
Erkek evli olduğu halde başka birisine gidecek kadar nankörse başka birisi tarafından ayartılabilecek kadar a*talsa şeriat hiçbir şey yapamaz
He awk, 4 karı alırız seni de 3. eş yaparız. İtaat etmezsen dçveriz.
Cumhuriyetin bütün nimetlerinden eşit vatandaş olarak yararlanırlar ama bütün dertleri gene küm kimi nasıl nerede s.. kebilir.
En iyi sistemi de getirsek toplum yozlaşmışsa hiçbir anlamı yok. Sistemi evirir çevirir yine kendi emellerine alet eder
Her şeyi harika yapıyoruz ya toplumca, evet evet onu da hallederiz
Ayrıca şeriat ne a..
hayır gelmemeli memnun olmayanlar arabistana gidebilir özgürler
şeriat kolay uygulanabilecek bir uygulama değil ya çabuk sapıtılabilir düzgün bir ülke olsak belki uygulanabilirdi
Bende isterdim ama adalet, dava, mahkeme konusunda
Gelmemeli, bu eğitimsizlik şeriatı kaldıramaz
Kimse şeriatı kitapta ki gibi uygulayamaz
bilmeden bişeyi istemek çok cahilce
Gelse kızlar intihar eder 😃
Çok çok isterim
Helal olsun
Senin fikrin nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?