Olabilir
Olmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana kalırsa ben düğünlerde belli yaş aralığında çocukların olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü düğünlerde zaten bir kalkacak temaşa bir sürü sıkıntılar oluyor çocuklar ortalık dolanıyor birilerinin eşyası kayboluyor sonra birinin başına bir şey geliyor, ya bence çocukların düğünde olmaması daha güzel oğlunu ailelerim birçoğu gurur meselesi yapıyor çocuğun istemiyor şeklinde söylemler dokunuyor Ben olmasın demem Ama doğruyu söylemek gerekirse çocuğun olacağı bir yer değil üstelik alkolün içkinin kadının kızın karışık olduğu yerlerde, ya da çocukları kaç ağırlık olabilecek bir sürü şeyler yapılıyor o yüzden şahsen ben doğru bulmuyorum
Çocuklar mümkünse hiçbir yerde olmasın. Cafeye kafa dinlemek için gidiyoruz onun bunun bebeği kendini yırtarcasına bağırıyor, toplu taşımaya biniyoruz zangır zungur bebek ağlıyor, kutlamaya gidiyoruz 5-6 yaşında birey biri orada burada koşuyor. Dışarı çıkaracaklarsada adam akıllı eğitip çıkarsınlar hepsi mağradan çıkma gibi davranıyor. ya da 9 yaşına kadar evde tutsunlar, bir çocuğa toplum içerisinde nasıl davranması gerektiğini öğretmek zor olmamalı ya da ağlayan bir bebeğin susmasını beklemek yerine onunla ilgilenip susturmak.
Madem çocukları düğünlerde istemiyorsunuz.. O zaman çocuğu olan aileye davetiye vermezsiniz olur biter.. Böyle bir saçmalık mı var.. İnsanlar çocuklarını nereye bırakacaklar.. Biblo değil ki evde bıraksınlar çocuk bu çocuk herkesin kanından canından bir parça.. İlerleyen yıllarda sizin de çocuğunuz olacak ve sizin için de aynı şeyler söylenilmiş olsa hoşunuza gider mi.. Azıcık mantıklı olmaya davet ediyorum sizi..
Çocukları istemeyen insanlar niye çocuğu olan kişilere davetiye yolluyor? Sizin aptal düğününüze gelmek için çocuklarını çöpe mi atsınlar? Yani ileride bir gün çocuğum olunca çocuğumu istemeyen birinin düğününe gitmem. Hepimiz bir gün anne - baba olacağız. Sorun eden bir de keşke bunu düşünse.
Cevap
36Cevap
Bence düğün olmamalı direk
Çoğu yerde hayvanları istemiyorlar ama bebelerden daha uslu duruyorlar. Dün otobüse bindim çocuk kendini yırtıyor annesi de susturamıyor veletler susmak ne bilmedikleri için benim bebeğim (kedim) ise çantasında mışıl mışıl uyuyordu uyumasa bile en fazla miyavlıyor a4 kimseyi rahatsız ettiği yok (mümkünse çocuklar yok olsun)
Olmazsa nasıl anons yapılacak bebeleri pistten alalım diye. Çocukların olmadığı hiçbir yer normal gelmiyor bana. Sonuçta kimse anasından şu an olduğu gibi çıkmadı.
olabilir onlar için bi alan yaratılır, bir organizasyon şirketi ile anlaşılır ablalar bulunur baakcak vs shiirbazı palyaçocu kiralanır oldu bitti
Bakalım çocukları nereye bırakalım anneler hiç mi biyere giremiycem cocuklarla tabiki gittiği yerde de gözlemlemek boş birakmamali
Yani temel sorun o
Terbiyeli çocuklar olmalı şımarık çocuğu olan getirmesin
Olmasın, sadece yakın akrabaları çağır Max 50 kişi falan. Genel olarak düğün olmasın be boşuna para kaybı
Çocuk olduğu yerin neşesidir, güzelliğidir, keyfidir, kesinlikle çocuklar da olmalılar düğünlerimizde.
Olur olmasına da akıllı düzenli bir çocuk olması gerek bazı aileler çocuklarına hiç saygıyı öğretmiyor nerede nasıl duracağını nasıl davranacağını
Olmasında bir sorun yok da ben çocukların o seste nasıl uyuyabildiklerine hala hayret ederim olxlxlxcllcvl
olmamalı
oyun pistinde düşüp ağlayan çocuk aşırı derecede rahatsız ediyor beni
Ya neden olmasın olabilir ama onların oynama yeri farklı bir mekab olması gerek 😄
Olabilir ama 9 10 yaşında çocuk olsa daha iyi olur
Olabilir elbette o kadar insan ne yapacak çocuklarını
Olmasın demiyorum ama sahip çıkmasını bilsinler yaa öyle bırakıyorlar.
Komple düğün olmamalı. Oluyosa da çocuk coluk olmamali
Orta da deli gibi koşan çocuk düğünün en güzel yönüdür
Bisiyleri göre göre onlarda öğrenecek büyüyecek illaki bu çocuklar
Düğünümde 18 Yaş Altı Giremez tabelası asacam kapıya 😅😂
Düğünlerde özenle seçilmiş çocuklar olabilir, gerisi tıraş. Ortalığı birbirine katarlar.
Ola bilir. Çocuk neşedir. Zaten düğünde kendini aşırı kasan insanları anlayamıyorum
Olmalı diyenleri anlamıyorum neyin kafası djsjskakan
13 14 altı olmasın en azında yerinde oturmasını bilen deli dana olmayan çoçuklar olur ama bücürleri pisten alalım
Çocuk ne anlar düğünden yahu gelmesin
Olmamalı. Kaos yaratıyorlar resmen
Düğünler olmamalı.
Bir zamanalr bizde çocukduk şimdj
Olmasa daha güzel eglenilir
Asla olmamalı.
Bence olmasın gerek yok.
Bence olmamalı.
cocuk düşmanimisin :d
Asla hayır no no no 😃
Onlar için ayrı alan muhteşem olur
olabilir ama çocuklarına sahip ciksinlar