Ben tatile gitmeyi özledim, yazın yapılan aktiviteleri çok özledim. Yaz mevsimini çok seviyorum, bir an önce yaz gelsin, tazelenelim istiyorum.

Ben tatile gitmeyi özledim, yazın yapılan aktiviteleri çok özledim. Yaz mevsimini çok seviyorum, bir an önce yaz gelsin, tazelenelim istiyorum.

Yaz aylarından nefret etmeye başladım artık, güneş ışınlar çok tehlikeli. Lütfen dikkatli olun, artık mevsimler çok değişti, sıcaklığa alıştı dünyamız. Doğru düzgün kış yaşamadık bile.
Aynn vallai kar yagmadi yagmur yok burada
böyle yaz böyle sıcak güneşli bol aydınlıklı günlerden nefret ederim terlemeyi hiç sevmem yeter artık kışı göremedim tamam ama bu kadar sıcağa dayanamam.
Cevap
26Cevap
Hayır ben özlemedim hiç..
İnşallah ya güzel bir yaz olmasını isterim gadası
Her sene aynı şey söyleniyor ayrıca yaza dair herhangi bir şeyi gram özlemedim. Sıcaktan nefret ediyorum.
Biz her yaz ayni masali duyuyoruz zaten, son 50 yilin en sicak yazi geliyor, bu yaz kavrulcagiz yanacagiz bitecegiz felan derken yine hic birsey olmadan yaz bitiyor tabi :d
Hiç sevmiyorum kavurucu sıcakları ya ben. Allah sonumuzu hayır etsin. Tatile gitmeyi planlıyorum evet.
Ben sadece tatil yapmayı özledim ama sivrisinekleri kavurucu sıcağı özlemedim
çalışan insan için iyi haber değil
boş gezenlere iyi tatiller
Kış içinde soğuk kış gelecek dediler kılın bi numarasını göremedik
Geçen yıl yaşadık da hani şu mevsimdeki sıcakları görünce endiselenmiyor değilim
bunaltacak orası belli, yazın sıcağında kavrulacağız korkunç gerçekten
Evet özledim.. Deniz, kum, güneş muhteşem özlenmez mi hiç..
Yagmur daha önemli haftanin 4 günü yagmur haftasonu güneşli olsun inşallah amin 😂
Geçen sene ki sıcaklıklardan sonra lütfen o sıcaklar bana uğramayabilir mi mümkünse..
geçtiğimiz yaz ıkı parti halinde gelen sıcaklar gibi olacaksa hiç gelmesin , ben ki sıcaklara asla söylenmem ama gerçekten fazlaca sıcak olmuştu. Yaz olsun çekilir sevıyede sıcak olsun
Antalya'da yaşayan benim gibiler özlemez :))
antalyada işkence gibi oluyor hiç özlemedim :)
Biran önce gelsin acil deniz tatili istiyorum
Hayır gelmesin yaz falan kış görmedim ki
Bisikletimi alıp turlara katılacağım ohhhh.
Özlemedim ya iyi böyle serin serin
Vay MK Antalya terk etmem lazım
Kış geldi mi ki? Şubat ayındayız hava 14 derece
Bnde cok seviyorum kendimi buluyorum yazin..
Zaten yaz havası var kış yaşamadık
Kışı görmedik, yazdan geçemedik_Balıkesir
Yazı ve sıcağı severim. Keşke hemen yaz gelse
Her sene aynı şeyi söylüyorlar 🤣🤣
Yazın da a*q sıcağının da a*q gebericez yine
İnşallah çok sıcak olmaz
Özledim
Severim
Özledim baya
Çabuk gel çabuk yazzzz
Özlemedim
Mümkünse gelmesin ya