Kişilik & Karakter Yaz sıcakları sizi de bunaltmadı mı? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gerçi her yer Adana gibi değil, cidden bu memleketin ayarı yok. 🥵 Yaz sıcakları sizi de bunaltmadı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet bende bunaldım 0 0 Yorumla
Morpheuss_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Buralar serin şu an güzel miss gibi. Taze dalından patlamış mısır gibi oldu ldkfldkGörseli shoplayan : (patlamış mısırı içine doldurun gençler çaktırmayın) 0 11 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ajsjfks sizin oralar nere ya Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Trabzon buyur gel 😄 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Çok incesin sjdjfs biz yanmaya alışmışız bünyemize ters 😃 Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Bura bozar sizi baya 😂 1 ay kendine gelemezsin. Havası suyu herşeyi çok farklı Yorumla вιтєχєи +1 yıl Memleketim diye demiyorum buranın havası da çok farklı 👻 çöl anca bu kadar sıcak olur akxhdksjs Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Anam ben orada eririm iyi ki orada değilim kdjfldj hiç sevmem fazla sıcağı Yorumla вιтєχєи +1 yıl Sence ben çok mu memnunum ahakdhd Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Dur bakiyim 🤔 hmmYok sana serin biyer lazım lsjflsjfl Yorumla вιтєχєи +1 yıl Dur bakalım belki yakın zamanda serin bir yere göç edebilirim akdjfs Yorumla Morpheuss_ +1 yıl Et bencede ldjfldj yine sohbete çevirdik buraları 😂 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Kendimi 3 evetle uğurluyorum ajdjfks Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Burada o kadar sıcak yok.O mısır nasıl patlamış öyle, şaka gibi.Adana sıcağıyla gözümü korkuttu şu an. 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yoo bunaltmadı. Bürücek yaylası tarafları serin olabilir belki.. 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Henüz bunaltmadı ancak dediğin gibi Adana başka yani 0 0 Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl duş alırken terliyoz 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Aynen Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl anaa görsele şok oldum 😂 0 2 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Patlamış mısır ahdkfjs Yorumla merakettimmişte +1 yıl nasıl olmuş o ya 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet bende bunaldım
Buralar serin şu an güzel miss gibi.
Taze dalından patlamış mısır gibi oldu ldkfldk
Görseli shoplayan : (patlamış mısırı içine doldurun gençler çaktırmayın)
Ajsjfks sizin oralar nere ya
Trabzon buyur gel 😄
Çok incesin sjdjfs biz yanmaya alışmışız bünyemize ters 😃
Bura bozar sizi baya 😂 1 ay kendine gelemezsin. Havası suyu herşeyi çok farklı
Memleketim diye demiyorum buranın havası da çok farklı 👻 çöl anca bu kadar sıcak olur akxhdksjs
Anam ben orada eririm iyi ki orada değilim kdjfldj hiç sevmem fazla sıcağı
Sence ben çok mu memnunum ahakdhd
Dur bakiyim 🤔 hmm
Yok sana serin biyer lazım lsjflsjfl
Dur bakalım belki yakın zamanda serin bir yere göç edebilirim akdjfs
Et bencede ldjfldj yine sohbete çevirdik buraları 😂
Kendimi 3 evetle uğurluyorum ajdjfks
Burada o kadar sıcak yok.
O mısır nasıl patlamış öyle, şaka gibi.
Adana sıcağıyla gözümü korkuttu şu an.
Yoo bunaltmadı. Bürücek yaylası tarafları serin olabilir belki..
Henüz bunaltmadı ancak dediğin gibi Adana başka yani
duş alırken terliyoz
Aynen
anaa görsele şok oldum 😂
Patlamış mısır ahdkfjs
nasıl olmuş o ya 😀
Eveet :/
bunalttı ya