Gizli Üye(18-24)3 ayBurada soru soruyor utanmaz orada da millete küfür hakaret ediyor adamlık sende mi bizde mi saygısız insan seni
0103 Yorumla
Cevap sahibi3 ayKorkak adam gizli üye yapmış soruyu gizliye almış hani nerde namus🤣🤣🤣
Cevap sahibi3 ayMillete k@sar demeden önce iki kere düşün zaten hesabını şikayet ettim yorumlarını da milletin yorumlarına sazan gibi stlayıp namuslu rolleri kesme bir daha adam ol
Cevap sahibi3 ay43 yıldır sen gibi ksrlarla uğrasıyorum diyor bide namus abidesi seni saygısız
Soran3 ayBence gecenin güzelliğine bak. Seninle uğraşamam çünkü algı problemin var. Anlamak istemiyorsun. Bana hak verdiğin durumda senin için de bir şey söylediğim anda çarkı çevirdin. Çünkü insanoğlu nankördür. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Cevap sahibi3 aySana hak falan vermedim ben neyin tribündesin tsk geçtim senle
Cevap sahibi3 ayAyrıca benim cinsel hayatım seni ne ilgilendiriyor? Evli değilim olsamda kimsenin naöusuna laf söyleyemezsin alan memnun veren memnun sen kimsin
Cevap sahibi3 aySen işine bak namus bekciliği yapma gece gece tepemin tasını attırdın zaten yaşının adamı değilsin esc ye bile ksr diyemezsin yakarlar adamı ona göre oyna
Soran3 aySenin gibi insanların, benim gibi insanlara erişimi zordur. Ne olursa olsun. Kendini kavuşulmaz, ya da mükemmel görebilirsin ama hiçsin. Düşmanlığa gerek yok. Nedenleri sorgulamalısın.
Cevap sahibi3 ayEn alası sensin o zaman bana hakaretler ettin yprumda birde iyi geceler diyorsun Allahın laneti edebi üzerine olsun ksr dediğin kızın ahını aldın en yakınların namusla sınansın başta sen
Cevap sahibi3 ayYürü git ln beyn fukarası seni erişimi zormuş sen kimsin ln ne sanıyon kendini versem kpek gibi koşarsın ama sana küfür bile edilmez ona bile değmezsin
Soran3 ayBenden ne istiyorsun?
Cevap sahibi3 aySaygısız karaktersizsin 3-4 defa k@şar yazmışsın orada oradaki adamda rahatsız oldu senden zaten sus diyor susmuyorsun gece gece klavyede rollendin
Cevap sahibi3 ayÖzür dile adam gibi lafını geri al
Cevap sahibi3 ayKardeş kusura bakma iyi geceler de olay bitsin sabaha kadar yazarım yoksa farklı hesaplardan
Soran3 ayTakıldın gidemedin. Halbuki geçmiş mesajları okusan utanır. Ayıp etmişim abi dersin..
Cevap sahibi3 ayYürü git ya canımı skma o zaman senin anan ksr ona iade ediyorum ettiğin lafı ve sana küfrü
Soran3 ayHayır özür dilemem.
Cevap sahibi3 ayKaybol hadi def0l
Cevap sahibi3 aygüzel kardeşim
Cevap sahibi3 ayP3zvenk
Soran3 ayBak soruyu kaldırdığım anda yoksun. Sabahtan beri terbiyesizlik yapan sensin. Sabrediyorum. Ama farkında değilsim
Cevap sahibi3 aySabır mı ln canımı sıkma kaç kere k@şar yazdın oraya
Cevap sahibi3 ayO lafları iade ediyorum sana Allah bildiği gibi yapsın seni
Soran3 ayMuhabbeti net getir koy önüme. Ne demişim.
Cevap sahibi3 aySen yzdıkca oradan kaldırdım ben sildim yazmaya devam ettin diğerleri gitmedi kaldıramadım bana burada ahlak dersi verme işine bak
Soran3 aySen önce bi okumayı öğren. Yazdıkarını oku sonra gel buraya benimle dalaş.
Soran3 ayTamam iyi geceler
Cevap sahibi3 ayLn yazdığın küfürlü yorumları ben ve soruyu soran kaldırdı zaten canımı skma benim her şey var bende zaten
Cevap sahibi3 ayAdam gibi özrünü dile yoksa hesabını askılatırım fenomenler arkadaşım zaten
Soran3 ayYav swn ne salça bi insansın yaa. Tamam git yat. Ok
Cevap sahibi3 ayYorumumu da kaldır buradan benim senle muhatap olmak istemiyorum yazıp duruyorsun bana
Cevap sahibi3 ayYorumumu sil benim
Cevap sahibi3 aySilmezsen sabaha kadar yzarım sana
Cevap sahibi3 ayFarklı hesaplardan
Soran3 ayKadının şirretinden Allah insanları korusun derler. Sen tam olarak busun yanii. Rabbim eşin olcak insana sabır versın.
Cevap sahibi3 aySiliyor musun?
Cevap sahibi3 ayMuhatap olmak istemiyorum senle
Cevap sahibi3 ayKaldır yorumu
Soran3 ayElinden geleni ardına koyma yav sen kimsin. 🤣🤣🤣
Cevap sahibi3 ayBende sabaha kadar yazarım hesabını şikayet ettim zaten senin
Cevap sahibi3 ayBirde en iyi cevap yazmış kendine gel aşireti toplarım başına senin
Cevap sahibi3 ayO küfürleri yediririm
Cevap sahibi3 ayGörüşürüz bakalım senle hesabını kapattırıp o küfürleri iletince
Cevap sahibi3 ayBu yorumu kaldırmadığın müddetce sürekli buraya yazıp farklı hesaplardan yazarım sana ona göre
Cevap sahibi3 aySende bana hakaret küfür ettin onlar ne olacak ne sanıyorsun kendini? Özür dile insan gibi bitsin
Cevap sahibi3 ayİmkan mı bana küfür ettin sen hakaret ettin neyse insanlık bende kalsın işine bak
Soran3 ayYav sen hele bi kendine gel. Hala beni suçluyorsun.
Cevap sahibi3 ayİnsanlık bende kalsın uğraşamam senle bb
Soran3 ayPes ettin yani. Hani ağaların vardı. Fenomenler abilerindi., 😁😁😁
Soran3 ayHırsız Yavuz'u bastırır misali işgale giriştin. senden olmaz. Sen işine bak. İyi geceler.
Soran3 ayMümkünse benide engelle ki Allah muhafaza. Seninle bir daha muhattab olmayalım. Gerçi bende bir daha pek uğramam buralara. Senin gibi çirkefler çok. Aman denk gelmeyelim..
Cevap sahibi3 ayEngelleyemiyorum buradaki yorumumu kaldır lütfen sen yazıyorsun bak sürekli abiciğim..
Cevap sahibi3 ayTatlı dille söylüyorum insanlık bende kalsın benim yazdığım yok zaten
Soran3 ayNeredeki yorumdan bahsediyorsun sen?
Cevap sahibi3 ayBenim şuanki yorumumu kaldır üç noktaya basıp ya da sorunu gizli üye yap profilinden kopar o zaman yazışamayız
Cevap sahibi3 ayYani bildirim gelmez ikimize de
Soran3 ayNeredeki yorumu?
Cevap sahibi3 ayşu an yazıyorum ya o yorum işte en iyi cevap seçmişsin birde beni üç noktaya bas bu yorumu görmek istemiyorum de ya da sorunu profilinden kopar bağını
Cevap sahibi3 ayMuhtemelen en iyi yorum seçtiğin için silinmez gibi profilinden kopar soruyu o zaman her ikimize de bildirim gelmez
Cevap sahibi3 ayProfilinden bu sorunun bağını kopart , silmezsin en iyi cevap seçmişsin çünkü
Soran3 ayBence gerek yok kalsın. Sen nasıl olsa gizlisin bir önemi yok. Benimle böyle bir şey için pazarlık etmene bile gerek yok. Çekilebilirsin.
Cevap sahibi3 ayNe alaka bildirim gelip duruyor benden sana zarar gelmez soruyu gizli soru yapabilirsin profilinden kopartıp böylece ikimize de bildirim gelmez site otomatik kaba sözlü yorumları kaldırıyor bildirim gelmez sana da bana da hala insanlıklı konuşuyorum dikkat edersen
Cevap sahibi3 ayPazarlık değil denk gelmeyelim dediğin için diyorum denk geleceksin sitenin algoritması bu kime yorum yaparsan onun sorusu düşüyor önüne
Cevap sahibi3 ayYorumumu en iyi cevap yapmandaki amaç ne?
Soran3 aySen şakamısın ya. Beni engelle olsun bitsin. Sen gizlisin benim profilim belli. Artk beni rahat bırakırmısın? Bu dakikadan sonra iş başka yere gider haberin olsun.
Cevap sahibi3 aySeni engelleyemiyorum burada bak hala yazıyorsun işte az önceki sorunu gizli aldığın gibi bunu da al ikimizde kurtulalım
Cevap sahibi3 ayLütfen öyle yap o zaman bir daha yazmıyorum neyse bb
Soran3 ayAlmıyorum ve artık lütfen yazma. Ok
Soran3 ayBen sana karşı suçlu biri değilim ama öyle bir kampanya yaptın ki kendine göre sanki ben sana saldırgan bir tutum içerisine girmiş bir adam gibi seni suçlayan, hakaret eden, ahlaksız. Bana böyle bir durum yaşatan sen. Sen hayırdır. Ne istiyorsun. Ben diyorum ki. İşine bak yol al..
Soran3 ayBen hiç bir şeyden kurtulmak istemiyorum. Öyle ikimizde kurtulalım falan. Böyle şeylere gerek yok. Sen kendine bak.
Soran3 aySen aşiretini al gel. Ben savcı beyle gerekeni konuşmak için yarını bekliyorum. Bütün gece tehditlerine maruz kaldım ama aşiretmi büyük devletmi büyük haberleşiriz..
Cevap sahibi3 ayAbi sen benim başıma bela mısın bak sana yazmıyorum insan gibi hala yzıyosun derdin ne senin
Soran3 ayArtık birbirimize bela olduk sanırım. İyi geceler
Cevap sahibi3 ayİnsan gibi bana hakaret ettin geri aldım lafımı diyorum hala uzatıyorsun bak ben yazmadım yazıyosun hala hesabını şikayet falanda etmedim için rahat olabilir
Soran3 ayVe bu senin gaza gelme sonucun. Kusura bakma.
Cevap sahibi3 ayAbicim bak hesabını şikayet etmedim küfür ettiğin halde sadece yazma diye öyle söyledim savcı falan diyorsun bana yazmadığım halde sana
Cevap sahibi3 ayYav kalbimizi kırdık özür dilerim bana ksr dedin affediyorum seni büyüklük sende kalsın sende lütfen öyle şeylerle uğraşna
Cevap sahibi3 ayİkimizde gaflete geldik ben seni affediyorum aşiret falan da yok zaten hesabını da vermedim senin küfrünü affediyorum lütfen yazma bana birde savcıyı karıştırma konu uzamasın ben çalışan biriyim aileme bakıyorum
Soran3 ayYav hesap dedğin neki kapanır gider. Yarım saat üstte kalan sensin. Sanki ben sana bişey söylemişim gibi. Gey birinin peşine takılıp etmediğin hakaret kalmadı. Kusura bakma.
Cevap sahibi3 ayBen senden özür diliyorum büyüğümsün sen hakaret ettiğin halde konu büyümesin mümkünse savcıyla da uğraşma affedelim birbirimizi konu kapansın artık rica ediyorum
Cevap sahibi3 ayBak abim ikimizde hakaret ettik haklısın ben seni affediyorum sende dediğim gibi savcıyla uğraşma ben memurum o yorumda troldü zaten dediğim gibi evli de değilim zaten
Soran3 aySenin cinsel hayatın, haya ve davranışların beni ilgilendirmez. Bunu sen söyledin. Ama Bana karşı hakaretlerin ve saldırgan tavırların suç teşkil eder ki. Çok hakaret ettin.
Cevap sahibi3 ayOnun yüzünden hakaret ettik birbirimize sana yazmadım yazma dediğinden sonra ama yazdın hala ben seni affediyorum sende konuyu unut rica ediyorum soruyu da gizliye al sana zahmet
Cevap sahibi3 ayAbi lütfen uzatma bak sende diyorsun o kişi yüzünden birbirimizi kırdık değmezdi sen öyle dedin diye öyle olmuyorum zaten gece gece bizi üzme daha fazla ben affediyorum seni kırdıysam kusura bakma
Cevap sahibi3 ayBen memurum başımın derde girmesini istemem hala nöbetteyim bak işin verdiği yoğunluk sıkıntı... sende anla beni uzatmayalım affettim seni konuyu kapatalım
Soran3 ayYav hala seni affediyorum diyorsun!
Cevap sahibi3 aySuç teşkil etmez ben sinirle söyledim hepsini sana bir şey yaptığım yok için rahat olsun her konuda👍
Cevap sahibi3 ayTamam kusura bakma büyüklük sende kalsın haklısın hak veriyorum sana lütfen uzatmayalım artık rica ediyorum senden
Cevap sahibi3 ayBen daha ne yapayım abi sana şikayet etmedim diyorum sana bak veriyorum kusura bakma diyorum sende yazma dedin yazmadım sonra savcıya veririm diyorsun bana lütfen uzatmayalım daha fazla bu konuyu bi erkek için dediğin gibi kalp kırdık
Soran3 ayValla kardeşim kusura bakma. Ben seninle yüzleşip karşılaşmak istiyorum. Başka bir amacım yok. Beni de yanlış anlamanı istemem. Ok
Cevap sahibi3 ayAbi lütfen yapma ben nişanlıyım sevdiğim var bu soruyu gizliye alır mısın
Soran3 aySen gizlisin zaten.
Cevap sahibi3 ayBen sana hak verdim kusura bakma dedim zaten bu soruyu kaldır yeterli ben sana yazacağım zaten
Cevap sahibi3 ayBen sana yazarım bu soruyu gizliye aldığında zaten diğer yorumda vardın sen
Soran3 ayBana özelden yaz kaldırayım. Ok
Cevap sahibi3 aySenin bana hakaret ettiğin yorumların ss var bu soruyu kaldır sen önce , benden uzak dur senin niyetin farklı zaten öyle olmasa kaldırırdın yazmadın bana
Cevap sahibi3 ayBen sana bu saatten sonra yzmayacağım zaten ben sözlerimi geri aldım büyüklük bende kalsın senin derdin farklı benimle anladım bir daha yzmazsan sevinirim
Soran3 ayBenim hiç bir niyetim yok. Olamazda. İç dünyanla başkalarını bir tutma. Burada gizli olan biri varsa oda sensin. Bende senin kim olduğunu bilmek istiyorum ki oda benim hakkım.
Cevap sahibi3 ayUzatma lütfen rahatsız olmaya başladım ben uzatmadım kusura bakma dedim bir daha yazmayacağım sen uzatıyorsun bu sefer iyi geceler
Soran3 ayBen uzatmıyorum. İyi geceler
Soran3 ayNöbetçi savcı beyle görüştüm. Şu an makamına gidiyorum. Giderken sana da haber vermek istedim. ☺☺kusura bakma lütfen.
Soran3 aySiber suçlar daire başkanlığına yönlendirecekler. illaki karşılaşacağız. Kimsin nesin bi görelim... 😉
Soran3 ayHiçbir şikayette bulunmadım bilgin olsun. Hepsi bu kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine ait alan fazla yok benim mangal dumanım mahveder milleti gadası
11 Yorumla
Soran+1 yılHep beraber yeriz bişey olmaz gadası
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yaşamak isterdim güzel görünüyor. filmlerden fırlamış gibi
10 Yorumla Bilemedim çok sıkışık geldi azcık serbest çalışsalarmış yaşanırmış 🙃
16 Yorumla
Soran+1 yılKomşuluk ilişkileri iyidir belki ))
Soran+1 yılOturduğumuz bitişik nizam katlı apartmanlardan bi nebze daha iyidir diye düşünüyorum😊
Soran+1 yılYorum için teşekkürler 😊
Bu islandinav ğlkeleri de beni delirtiyor. Tatlış cennet gibi yaşıyorlar ama ABDnin peşinden, Orak'a Adganistan'a asker yollarlar, mültecilerin zıynet eşyalarına el koyarşar sonra. Aslında leş gibi Amerikancıdırşar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bahçenin şekli gözüm seyirdi simetri takıntım var. Bu bahçe pskolojimi bozuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin için başka bir köy bulalım o zaman ))
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. dip dibe yaşadıktan sonra köyde yaşamanın anlamı ne
10 YorumlaBu kadar düzenli olması... Evet güzel görünüyor ilk bakışta ama yaşanır mı burada denemek gerek☺️
10 Yorumla
+1 yılİsterdim. Mustafa Kemal Atatürk'ün Projesini Çalmışlar :)
10 Yorumlaistemezdim. Erkek adam yuvarlak yerlerde yaşamaz ibine derler sonra.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen köy yerine sarma gördüm ya şaka gibi 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılSende acıkmışsın o zaman ama yalnız değilsin. Aynı cevabı veren 2. kişisin ))
- +1 yıl
Aa demek ki yalnız değilmişim 😅
- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılİyi güzel de ne üretiliyor bu köyde 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılOrasını bilmiyorum maalesef
Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Sarma sandım ilk başta 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAcıkmışsın ))
Aile & Toplum konusunda 838 cevap paylaştı. Beni oraya ışınlasınlar işte ya
12 Yorumla
Soran+1 yılIşınlanma başladı, fırlatmaya son 10 saniye )))
+1 yılYok ya İstanbul kalabalık renklilik severim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşamak isterdim herhalde.😃
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı.
u +1 yılDanimarka sonuçta yaşamak isterim
10 Yorumla Kim istemez ki ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGoogle earthten bakayım.
10 Yorumla Tr dışında olsun burası olamada olur
10 Yorumla
+1 yılevler çok dipdibe dezavantaj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok sıkıcı görünüyor istemezdim
10 YorumlaHayır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
10 Yorumla
+1 yılBiz yaşamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılİsterim
10 YorumlaCok iyi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. evettt çok guzel
10 Yorumla
+1 yılIsterim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır
10 Yorumlaİsterdim