Eşinden habersiz kredi çekerek borçlanıp, eve haciz gelmesine neden olan koca, boşanma davasında tam kusurlu bulundu. Kocanın, tazminat ödemesine karar verildi.
Ben kararı doğru buldum, siz ne düşünüyorsunuz?

Eşinden habersiz kredi çekerek borçlanıp, eve haciz gelmesine neden olan koca, boşanma davasında tam kusurlu bulundu. Kocanın, tazminat ödemesine karar verildi.
Ben kararı doğru buldum, siz ne düşünüyorsunuz?

Doğru bir karar elbette, böyle saman altından su yürütmeye çalışan işgüzarlara güven olmaz, bugün kredi çeker haciz getirir yarın neler neler yapar, ciddiyetten yoksun ve hayata karşı salt bir bilinci olmayan herkes bana göre uzak durulması gereken kimsedir.
Vallahi bence çok saçma olmuş çünkü düşünsene eşinden izin alarak bir borç yapıyorsun ve bunu ödeyemiyorsun artık eşin dayanamıyor ve bu durumu mahkemeye taşıyor benim bundan haberim yoktu diyor sen haberi olduğunu nasıl ispatlayacaksın bence kusur sayması saçma olmuş
Evet zoru görüp kaçan bir kadın görüyoruz, onu haklı. çıkarmaya çalışan hem cinsleri kadın boşanmaya karar verip bahane arıyor belli. Ayrıca kadına niye tazminat ödüyor saçma canım işler
Kadın bu durumda boşanmak istiyorsa tabii doğru bir karar, görünen kısımda adam hatalı duruyor. Ki zaten ayrılmak isteği varsa ortada sebebe bile gerek yok, sebep yeterli ayrılmak istiyor bundan büyük sebep mi olur Allah aşkına
Cevap
26Cevap
Evet doğru bir karar tabi ki de
Eşinden habersiz kredi çekip eşine pırlanta alsa sorun olmazdı.
Kadını tanımak istiyorsan yoklukla sınayacaksın.
Boşanma konusuna gelince, boşanmak isteyenin sebep göstermek zorunda olmasını çok saçma buluyorum.
herkes dengi dengine olacak kimse kimsenin hayatını zora sokamaz o kadar işin arasında bi de onla mı uğraşcak
@SoyPerfecto Kadının erkeğin dengi dengine olduğunu nereden çıkarttın?
işte olmadığında böyle sıkıntılar oluyor
@SoyPerfecto kadın büyük ihtimalle hiç çalışmıyordur.
belliki erkekte çalışmıyor
@SoyPerfecto Çalışmadan kredi çekmesi biraz zor gibi ama yine de sen bilirsin.
çalışsa borcunu öderdi ama sen bilirsin
@SoyPerfecto yeteri kadar kazanamamıştır.
o zaman çekmeyecekti akıl var mantık var
@SoyPerfecto kadın da o zaman baştan evlenmeyecekti. Hayatın ne getireceği belli olmaz.
kimse borca girmek için evlenmiyor ne saçma konuşuyon ya
@SoyPerfecto kan emmek için mi evleniyor?
öyle gördüğün biriyle evlenme zaten düşünce yapın sıkıntılı
@SoyPerfecto Senin düşünce yapın günümüz kadınını yansıtıyor. Para çokken ortak ol. Para bitince aşk da bitti.
para bitmedi ama işte borca girdi ve habersiz iş yaptı habersiz iş yapmak ihanettir Allah bilir nereye harcadı
para için evlenen zaten maldır asıl evlenmeden para var
Doğru bir karar değil mi sence de 🤔😂 ben bu borç yapma işlerini vs. Hiç sevmiyorum işte birikim yapıp harcama yapmak daha iyi bence ve bende öyle yapacağım
Tabiki Doğru bir karar eşinden habersiz neden borç yapıyor bu harcama nereye yapıldı bunlar önemli konular ki karşı tarafın güvenini zedeledi bu hareket
Kusurlu tabi eşinden habersiz neden böyle bir olaya kalkışıyor neden bu kadar borç altına giriyor boşanmaların çoğu bu yüzden zaten ekonomi geçimsizlik aldatma vsvs. Yuva kurulmaz hale geldi öyle bir kurum da kalmadı artık resmi olarak var o da bir mahkeme ile bitiyor.
o çektiği krediyle ne yaptığı önemli bence bi iş kurup batırdıysa sorun olmamalı
sağda solda yediyse o zaman eş haklı
Yalan haber bence çünkü resmi nikah kıyıldığı taktirde eşinden habersiz bi erkek ya da kadın kredi çekemez eşindende onay imzası isteniyo
Bence doğru. Aile kurumu bu, oyun değil ki. Beraber karar alınmadan öyle kafana göre iş yapılmaz ki. Madem yapacan, evlenme.
Doğru bir karar. Gizli saklı yapılan işlerin mazereti olamaz. Hele hele bu tarz bir şey asla..
Evli çiftler aldatma hariç her konuda ortak karar almaları gerekir
Ailesini zor a sokacak bir durum olduğu icn doğru karar tabi
Türkiyede kanun mu var? Şartlı tahliye haberlerini bi araştırın göreceksiniz.
Doğru karar evlendiysen herşeyden haberin olmasi lazım habersiz olursa borclar icinde kalir nereye kadar gizlicek bundan hayır gelmez
haciz gelmişse yerinde bir karar olmuş , aile bıreylerının sorumluluğu üstündeyken işleri bu raddeye getırmesi kesin ve katı suçtur
Bir aile, yuva kuruyorsun. Habersiz iş yapılmaz çok yanlış.
Evet, tam yerinde bir karar.
Tr de evli erkeklere acıyorum 😂😂
Yerinde bur karar olmuş
Evet doğru bir karar
Benim eski eş bu 😂😂😂 doğru bi karar olmuş
Doğru tabi kendi başına karar veremez
Karısı aldatmadıysa evet, doğru karar.
oha ben olsam hayatını karartırdım onun
Tam isabet doğru bir karar
tamam peki soru nedir?
Kesinlikle doğru daha beter olsun içeri atsınlar
Doğru bir karar.