İşe yaramaktan başka bir özellik kazandırmıyor, fedakar oldukça hizmet veren konuma addediliyorsun, sundukların kadar iyi oluyorsun sadece, bu sınırların dışına çıktığın anda da kötü olan yine o çok fedakar olan..
Sevdiğim değer verdiğim insanlara her zaman fedakarlık yaparım.. sonucunda bir şey beklemem çünkü bunu içimden geldiği için yaparım.. ama çoğu insan maalesef kaybeder bir fedakarlık yapınca
Bu fedakarlığı kendimiz için yapıyorsak elbet olumlu dönüş olacaktır fakat başkalarına yapıyorsak beklentiye girmemek gerek çoğu zaman karşılık bulmaz.
Kişisel gelişimle alakalı bir insan kişisel gelişimini tamamlarsa o doğrultuda zaten istediğini yapar fazla iyi olmak bana ne kazandırır kötü olmak bana kaybettirir diye bir şey yok karakterin öyleyse insanlardan bağımsız çıkarsız yaparsın zaten
Hicbirsey kazandirmayacak yine de iyi bir insan olmaya çalışmamı da değiştirmeyecek. Ben buyum diyorum kendi mutluluğumu başkalarının mutluluğuna endekslemis kendi değerini bilmeyen biriyim
Fazlaca vermeyi bıraktım çünkü ne kadar verirsen okadar da yüzsüzlesiyor insan oğlu oyuzden tavsiyem kimseye ederim den fazla vermemek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende fazlaca fedakar bi insanım özellikle ilişkilerde ama artık kusura bakmasın kimse bende en@y@ değilim diyorum artık daha sert ve daha kendime odaklı olmak için çabalamaya başladım. Eğer tekrar bi ilişkim olursa bu sefer kendim önceliğim olcak