Arkadaşlar allah aşkına beni bi sakinleştirin. Dayanamıyorum artık?

Konservatuvar oyunculuk mezunuyum. 24 yaşındayım.

Hiç ukalalık edemeyeceğim hayvan gibi yetenekliyim. Oyunculuk olsun ses olsun. Yani alanımda iyiyim, daha da iyi olmayı çalışıyorum. Bunu bana çok duayen sanatçılar da söylüyor. Kendi kanaatim değil yalnızca.

Ama benden yeteneksiz ve çok daha güzel olan kızlar sürekli önüme geçiyor. Sırf güzel oldukları için. Sektör zaten acımasız. Dizici değilim kökenim tiyatro. Ve oyunculuk mezunu olmayan kişileri, jönfileri oynatıyorlar sürekli. Artık isyan edicem. Sinir krizi geçiriyorum, ağlamaktan gözlerim şişiyor. Ya ben yıllarca emek vermişim, çalışmışım, okul bitirmişim, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. oyunculuk mezunu olmayan biri geliyor benim önüme geçiyor. Bu nasıl bir adaletsizlik ya.

Çirkin değilim. Ama aşırı güzel de değilim. Orta güzellikte biriyim yani. Sıradanım ama auradan falan az çok kurtarıyorum.

Gidip ölü balık gibi bakan, güzel ama çiğ kızları başrol yapıyorlar. Yeteneksiz ama güzeller...

Bu yeni bir şey değil. Eskiden de vardı. Ama artık fazlasıyla çoğaldı. Hadi dizileri kapıyorlar. Ama tiyatroyu bi rahat bıraksınlar ya!

Benim suçum ne. Delireceğim artık, nolur bir şey söyleyin ya.

Arkadaşlar allah aşkına beni bi sakinleştirin. Dayanamıyorum artık?
Cevapla