Arkadaşlar, kendimi sürekli rahatsız ve diken üstünde hissediyorum. Neden böyle?

Arkadaşlar , son 2-3 aydır çok insanlarla görüşmemeye başladım. Üniversite öğrencisiyim, yeni tanıştım bu sene okuldaki ve sınıftakilerle. Kendimi herhangi bir gruba dahil edemedim çünkü hiçbiri bana göre değil, ilişkiler çok çıkarlı ve çakallık dolu. Bende uzaklaştım hepsinden. Bununla beraber, yalnızlıktan itibaren telefonumu hep kapatıyorum, aman biri arar çıkmak ister bir yerlere falan diye, ne bileyim çekinmek değil de istemediğim için böyle yapıyorum. İlişki kurduğum insanlar var tabi okulda, yakın arkadaşlarım var okul dışı onlarla arada görüşmeye başladım. Yazda hergünümüz beraberdi. Facebookumu kapattım, sadece twitter kullanıyorum. Kendimi ev okul , okul ev ' ikilisine dahil ettim. Neden böyle hissediyorum? Korkacak , çekinecek birşeyim yokken niye ' aman biri yazar şimdi, öff gene ne istiycek ' gibi düşünerek telefonumu kapatıyorum falan? Çok tuhaf oldum sebebini bulamadım..
Arkadaşlar, kendimi sürekli rahatsız ve diken üstünde hissediyorum. Neden böyle?