Teşekkür ederim @Kizlarsoruyor
Evliliği nasıl tanımlarsınız?
Teşekkür ederim @Kizlarsoruyor

28 Şubat , 2024 Çarşamba 11.17
Görseldeki foto üzerinden tanımlıyı.
Fotorafçı; Evett bozmayın çekiyorum çok güzel, gülün
Ahmet bey gözünüz kapalı çıkmış birdaha çekeceğim.
Gelin; bi rahat duramadın bir poz bile veremiyorsun. Zaten senle resim çekilende kabahat… dıdı dıdı dıdıd ……………….
Anladın mı kardeş böyle
Anladım kardeşim 😂
Ülkemiz erkeklerinin yüzde 80'i için bedavaya süt içmek için eve inek almak ya da beleşe devamlı seks yapma fırsatı. Ama kazın ayağı öyle değil. Mutsuz ve toksik evlilikte kadın, seksi de pazarlık konusu yapar.
Ülkemiz kadınlarının en az yüzde 80'i için lüks evi ve arabası olan zengin bir kodamanı ömür boyu sömürme fırsatıdır.
Kendime ait şu sözle yazıyı noktalı yorum.
ERKEKLERİN YÜZDE 80'İ ÇÜRÜKTÜR, KADINLARIN YÜZDE 20'Sİ *.
ERKEKLERİN YÜZDE 80'İ ÇÜRÜKTÜR
KADINLARIN YÜZDE 80'İ S.. TÜKTÜR.
Kardeşim sen bu söylediklerini genelleme yapamazsın Her insan aynı değil kusura bakma sana katılmıyorum kabul ediyorum şu anda menfaat üzerine bir evlilik yürütülüyor ilişki yürütülüyor bu konuda haklısın ama her insan aynı kefeye koyup da %20'si şöyle yüzde sekseni böyle diyemezsin öyle de bir gerçek var yani
👍👏
Yani bazı durumlarda eleştiri yapsam da doğru olduğu noktalar fazla olduğu için en iyi görüşürüz seçtim
Evet haklısın. Son cümlem biraz fevri oldu farkındayım. Saha çalışması yapmadık elbet. Lakin demeye çalıştığım şu.
Tarih boyunca kimi zaman adaletli kimi zaman zalim yöneticiler geldi. Ama tarihin hiçbir döneminde liyakatsizlik bugünkü kadar kurumsallaşmadı. Toplumsal güven ve siyasi ahlak, hiçbir dönemde bugünkü kadar yerlerde sürünmedi. Cehalet, hiçbir dönemde bugünkü kadar saldırgan ve kibirli olamamıştı.
Aşko kuşko son soruda istemedi beni
Yanlış anlaşılmasın. Seni kastetmiyor. Bir yapay zeka ile aşk yaşamam diyor. Karşısındakinin de kendisi gibi yapay zeka olduğunu düşünüyor.😂
Valla buradakilerden daha samimi 😂
Ben gereksiz buluyorum kadini korumak için olan sey ve kadin evlendiginde guvemce almis oluyorki bu da onun isine gelir evlilik kanunuda erkegi eziyorlar yani başka aciklamasi yok ya
Haklısın ama her kadın için aynısını söyleyemezsin dostum Ayrıca hayat böyle yalnız başına geçmez şimdi sen 26 yaşındasın bundan 36 46 56 66 70 yaşına kadar gireceksin millet çoluk çocuk sahibi olacak soyunu devam ettirecek torun sahibi olacak sen evde bir köşede oturup onları mı izleyeceksin öyle de düşün yani olayı hep kötü tarafından bakmayın bence
Ya kardeşim millet konuşuyor da boş konuşuyor Tamam evlilik işi bir kumar işi Her insan mutlu olamıyor bunu kabul ediyorum ama bir de olaya diğer tarafından bak annen babanı öldü dünyada kimse kalmadı yanında kimse yok ne yapacaksın yemeğini kendin yapacaksın çamaşırını kendin yıkacaksın hasta olduğunda kendi kendini tedavi edeceksin yanında bir yoldaşı yok
Vefa saygı hoşgörü bir bardak kırıksa iki tarafda tamir eden Bir Yuva
Cevap
11Cevap
Hanımın ileri itmesi, çocukların geri tepmesiyle yaşamak için çalışan ve çalışmak için yaşatan ev ile iş arasına sıkıştırılmış durum. 😂😂😂
@Semih6934 😂😂😂 askerde bunu erlerin versiyonu olanı söylüyorduk 😂
@Semih6934 @bybrawo 😂😂
Evlilik duyguların aynasıdır... karşındaki kişiye öfkeni gösterirsen öfke sevgini gösterirsen sevgi görürsün
Kesinlikle
Bunnu bi kere yaşadım ve bitti
Söylenecek şey yok
Evlilik ancaak yaşanılır
Bunlar ayrılmadı’mı
Evet ayrılmışlar sadece 2 sene vermiş
Bile bile lades demek
dünyanın en riskli kumarı
Delilik
Sevmeyen evlenmesin derim.
Zaten lafa bakarsan evlenenler evlendiği için pişman evlenmeyenlerde evlenemediği için pişman Bence insanlar ne istediğini bilmiyor
Erkekle kadının evlenmesi olarak tanımlarım
Huzur ve mutluluk
Tek avantajı çocuk. Gerisi dezavantaj
Beraber bir hayatı paylaşmak
Evlilik insanı yaşlandırır
Delilik
@Nurvan aklı olan evlenmez
@tell-me-more aynen öyle 😂
Bu konuda genelleme yapamazsınız arkadaşlar sizin hayatınız kötü gidiyor evlilik durumunuz kötü gidiyor diye herkese aynı şeyi söyleyemezsiniz yani mesela ben evlendim benim mutlu olmayacağımın garantisi yok ya da mutlu olacağımın garantisi yok Herkes kendine göre bir fikir yürütür yani akıl olan evlenmez demek saçmalık benim abim evlendi gayet de mutlu
birbirine bu kadar uzak iki canlının bir arada yaşaması helde eşit yaşamadı imkansız. herkes cok fazla kendnden veriyor
@tell-me-more peki ne yapacaksın ne önerirsin hadi evlenmedik diyelim 60-70 yaşına kadar bekar kaldım annem babam öldü hiç hayatımda kimsede yok evlilik de yapmadım nereye kadar gidecek böyle elalem çoluk çocuk sahibi olurken torun severken aile bağı kurarken bennbir köşede evde yalnız başına oturacağim Bence bazı şeylerin genellemesi olmaz bu kişiden kişiye değişir.
Yok ben kötü bir şey demiyorum tabii ki ben de sadece fikrimi belirtiyorum yanlış anlamayın amacım münakaş etmek ya da fikrinize katılmamak değil sadece sohbet ediyoruz 🙂
Ama tabii ki siz de haklısınız
Sonuçta herkes kendisini görüyorum yapıyor değil mi herkesin fikrine saygı duymak lazım empati yapmak lazım v😂
boşa zaman kaybı
B. ok gibi
Mutluluk olarak
Delilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?