Siz hiç hayatınızda çöpçatanlık yaptınız mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz hiç hayatınızda çöpçatanlık yaptınız mı?
Böyle bir şey yapmayı kendime yakıştırmam O yüzden hiçbir şekilde birisinin arasını yapmayın birisini sevgili yapmayı tanıştırmayı ben bunları doğru bulmuyorum, Her şeyden önce bunlar insanın hayatında vebal demektir yani ben bir insanı tanıştırdım evlenmelerine vesile oldum veya iki gün sonra anlaşamadılar sıkıntı yaşadılar birisinin bana gelip de ya sen bu adam bu kadın çok güzel anlaşıyordu iyi diyordun ondan sonra şöyle diyordum böyle diyordun senin yüzünden oldu demesini istemem.
Hatta benim burada Takip ettiğim bir arkadaşım var ve sohbet ederiz sorularıma falan da gelir dün birisi bana mesaj atmış ee işte o kızla aranın iyi olduğunu görüyorum sorularda falan ondan sonra sohbet ettiğini görüyorum muhabbet ettiğini görüyorum kötü bir niyetim yok beni onunla tanıştırır mısın, hadi kardeşim işine bak dedim benim böyle şeylerle işim olmaz kusura bakma dedim kestirdim attım mesaj kutusunu da kapattım yani dolayısıyla ben böyle şeylere karşıyım insanlar kendisi tanışır kendisi kabul eder onu kendi bilir ama ben kimseye sebep olmam hiç sevmediğim bir iştir.
Arkadaşımın birini bana ayarlamaya çalışması olayını hiç sevmediğim için, arkadaşlarım rahatsız olduğumu dememe rağmen birini ayarlamaya çalıştığı için bazen ben de o arkadaşlarımın arasını başka bir arkadaşımla yapmaya çalışıyorum ki halden anlasın diye ama yine anlamıyorlar fark ettiğim kadarıyla. Bir kez de üniversite zamanı tanıdığım, aynı şehirde yaşadığım ve görüşmeye devam ettiğim bir arkadaşla o istediği için en yakın arkadaşımın arasını yapmıştım ama ikisi de iyi insanlardı. Gidip de kurda kuzu teslim etmem.
Cevap
28Cevap
Hayır yapmadım yapmam da.. kim kimle çıkıyorsa çıksın beni bulaştırmasın
Bi kere yaptım bi arkadaşımın arasını yaptım bi arkadaşla ve çok pişman oldum sonra onun yüzünden benim arkadaşımla aram açıldı
Hayır yapmam sonradan araları bozulur falan
Kimseye de önermem başına bir şey geldiği zaman "sen tanıştırdın" olur
Hayatımda ben hiç çöpçatanlık yapmadım, yapmam da en irite olduğum şeydir.
Kendi hayatımı rayına koydum da başkasının ki kaldı 💁♀️
Bir kere yaptım kendileri istedi 😅 şimdi evli mutlu cocuklular
Ben yaptım, ama bana kim yaptıysa iyi bitmedi. benimkiler de iyi bitmedi 🤣🤣
Normalde karşıyımdır öyle şeylere ama tek bir kişiye yaptım onlar da evleniyorlar işte
Yapmadım, tercih etmem.
yapan varsa bana da bulsun birini
Bir kaç kez ama bildiğin pezeberk oluyorsun
Ben kimsenin aşk meşk işlerine karışmam
Beceremem 😅 yapmak isterim ama olmaz
Yapmadım desem yalan olur
Kimseye bu devirde kefil olunmaz hiç bir konu da
4 5 kişiyi evlendirdim😂👍
Bunu neden sordun?
Yapmayan yoktur bence
Herkesin başından gecer
Hayır