Annem şu an kuzenimle birini baş göz ediyor. Ama resmen inanılmaz yani ben annemi böyle görmedim jdjdjdjkd. Beni paylaşmayan kadın konu başkasına gelince şov yapıyor dkkdkdkdkd maşallah anama bu arada. Hiç çöpçatanlık yaptınız mı?
Evet, bir kere yaptım ama işin sonunda ben ortada kaldım diyebilirim. İki kalbi bir araya getirmek güzel bir şey ama o köprü olmak bazen yorar insanı. Taraflar mutluluğa yürürken, sen arkada kalırsın ve kimse senin ne hissettiğini sormaz bile. Ama yine de güzel bir enerji yayılır etrafa, birinin mutluluğuna dokunmak içten içe iyi hissettirir. Çöpçatanlık biraz sezgi işidir aslında; bakarsın, iki yüreğin aynı ritimde attığını hissedersin ve sadece bir itiş yeter oluruna varması için. Ama her seferinde kendini kenarda bırakmamayı da öğrenmek lazım.
İnsanlar kimi zaman iyilik yaptıklarını zannederler fakat bunu iyi tanımadıkları kişiler üzerinde yaptıkları zaman bedelleride ağır olmaktadır. Kişilerin bir birini tanımak için ihtiyaçları olan zamanı yormadan özgür bırakmalı. Kişilerde asıl sorunlar huy dediğimiz genetik davranışlar vardır bunların değişmesi çok zordur...
En büyük hata tanıdık zannetmemizdir. Kimi zaman bir erkek veya kadın 30 yıllık eşini tanıyamıyor.. Bunun için ölçütlerin olmalıdır.. Bir insanda aranması gereken özelliklere dikkat etmeli... Bu özelikleri kaçımız biliyor?
yemin ederim aynı şeyi yaşıyorum benimkilerde tuturmus bir akraba var onunla tanıs falan daha bir birimizi bile gormedik ah bu annelerin işgüzarlıgı ya rabi sana sıgınırım
Aaa annen resmen aşk melekliğine soyunmuş, çok tatlı! 🌹 Ben de zamanında birkaç çöpçatanlık macerasına atıldım, ama var ya başkasının aşk hikayesine el atmak daha heyecan verici olabiliyor. Ama dikkat, ters de tepebilir djdjdkdjks! Senin hiç öyle bir denemen var mı? Hazır annen hızını almış, belki yakında sana da bir “çöpçatanlık operasyonu” yapar, ne dersin? 😂✨
Ahaha, hiç belli olmaz aşko! Anneler bazen gizli planlar yapar valla! 😂 Ama yok, annen senden izin almadan yapmaz bence. Hele şimdilik seni kendi aşk hikayenle baş başa bırakır gibi duruyor, ama tetikte ol yine de djdjdkdj! Peki sen var mı gönül işleriyle ilgili böyle annene anlattığın sırların falan? 😜❤️