Merhabalar KızlarSoruyor ailesi. Ben daha yeni evlendim ve esimin memleketi ile benim memleketimin arasinda fazla mesafe oldugu icin, dügünden sonra ailecek (balayindan önce) esimin ailesinin evinde kaldik. Evleri genis ve buna müsaitdi. Teyzemin kizi da vardi. Ben orada kaldigim sürecte kayinvalidem bana hic bir is yaptirmak istemedi. bisey yapmaya kalkissam bile hemen elimdeki bezi alip oturmami tembihliyordu. Ancak balayindan döndükten sonra is yapmama izin verecekmis. Teyzemin kizi ise misafir oldugu halde is yapiyordu ve ona karsi cikmiyorlardi. Kuzenim cok güzel ve becerikli bir kizdir. Kendisini cok severim ama bana karsi düsüncesiz davrandigini düsünüyorum. Her ortamda herkesin odak noktasi olmayi ister ilgi görmeyi sever ve bunu basarirda. Kuzenim kalkardi bulasiklari yikardi evi süpürürdü kayinvalidemin yanina gidip sakalasip selfieler cekinirdi. Bir keresinde kayinvalidemin esarbini baglayip kapi kapi onu aradigini gördüm, sirf kayinvalidemden ilgi görmek ve iltifat almak icin. Bir keresinde ise kayinbabam bana baklava getirmisti ve yememi söylemisti. Yarim saat öncesinden kuzenimle künefe yedigimiz icin baklavaya yer kalmamisti. Kayinbabama tatli bir dille bir kac tanesini kendime ayirip biraz sonra yani aksam yiyecegimi söyledim ve tesekkür ettim ve bunun üzerine kuzenim herkesin yaninda „bak kayinbaban seni düsünüp baklava almis az da olsa ye o kadar zahmet etmis“ diyip akil verdigini düsündü oysa o an beni kücük düsürdü ve kendisini herkesin önünde yüceltti. Esimin ailesini cok seviyorum ama asla kuzenimin onlara davrandigi sekil davranamam, daha mesafeli bir yapim var ve kendi aileme bile bu kadarini yapmiyorum. Kayinvalidem ve akrabalari benim yanimda kuzenim gibi gelin istediklerini söylüyorlardi sürekli ve ben kendimi mal gibi hissediyordum. „istenmeyen gelin“ oldugumu düşünüyordum beni kuzenimle kiyasladiklarini hissediyordum. Kuzenim evine döndükten sonra herkes ondan hayranlikla bahsediyordu ve telefon numaralarini bile degistiklerini ögrendim. Arada bir konusuyorlarmis kayinvalidem onu cok özledigini söylüyormus diye ögrendim kuzenimden. Siz bu durumda ne hissederdiniz? Sizce abartiyormuyum kendimi kötü hissetmekle?
Kuzenin olmasi gerektigi gibi davranmis
Kuzenin ilgi odagi olmak istemis
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat