Örnek esmer şeker Kürt kızı
Aşçı Kürt kızı
Yakışıklı Kürt erkeği gibi falan. Kimse ırklarıni sormuyor
Aşçı Kürt kızı
Yakışıklı Kürt erkeği gibi falan. Kimse ırklarıni sormuyor
Bi de yeşil sarı kırmızı renkleri paylaşırlar hep))) beyinleri oraya kadar çalışıyor işte ama ırkçılığı sevmem, belki bir gün onlar da doğru yolu bulur
Cevap
8Cevap
Bunlar zamanında ezilmiş yolda iki arkadaş Kürtçe konuşarak ilerliyor bir araba yanaşıyor rezalet hane sabaha kadar şiddet senin tipini beyenmedim diyor Diyarbakır ceza evi orada tamam bir süre sonra patlıyor babanın evladı yok saymasi gibi kendini ifade edemeyince patlıyor geçen hdp li vekili izliyorum her çarşamba aleviyim ben aleviyim diye bağırıyor neden çünkü adamları Sivas'ta yaktılar 😂
Kürtüm diyen birinin DNA'sına bakılsa Arap çıkacaktır, Ermeni çıkacaktır ya da Afrika'dan bir şeyler çıkacaktır. Şu ırk mevzusu dünyanın en boş şeyi. İşsiz insan işi.
Kürt geni hakkında bişey bilmediğini bu kadar belli etme bari Türkiye de Türklük geni var mı asıl onu araştırmakla başla
@Tubaacelyaaa Ablam sen ne anlatıyorsun ya. Eşşeği. ötünden samanlıyorsun. Ben diyorum ırklar boş, burada Kürtler konusu dönüyor. Sen türklük geni diyorsun. Şaka mısın?
@Tubaacelyaaa Türkiye'de Türklük geni tabi ki var bu soruyu sorarak ne kadar cahil olduğunu gösteriyorsun
Herkes zayıf tarafı ile övünür
Bu durum eksik taraflarını doyurmaya yarar.
Demek ki ırklarını beğenmiyorlar
Yerinde bı cevap oldu
Dikkat edersen çokça var bunlardan..
En çok yemini en çok yalan söyleyenler eder
En çok kavgayı en korkak olanlar başlatır vs vs
Nedeni sürekli ırkıcıklık gördüğümüz için olabilir mi?
burada ne işiniz var madem ırkçılık görüyorsunuz başka ülkede yaşayın bak Avrupa'ya iltica eden Kürt çok var topluca hepiniz gidinsenize
herkes hangi ırktan olduklarını bilsinler diye herhalde
Fasulye gibi kendilerini nimetten sayıyorlar
Birde bize ırkçı derler
Evet bunu niye yapıyorsun diye sorsan ırkçı mısınız derler
Net haklısın kompleks sanırım
Yücelten olunca ekmeğini yiyorlar ahsh
Mağdur edebiyatı oynuyorlar dikkat çekmek için
Sen neden bukadar takildin
Çok dikkatimi çeken çok şey var
Mesela ne gibi seyler
Deliler aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?