beraber olmak istiyorum. İkimizde 30 yaşındayız 4 yıl önce boşandık ben asla boşanmak istemedim ama boşandık 2 yıllık evliliğimiz bitti tamamen yanlış anlaşılma yüzünden benim başka bir adamla yazışmamı görmüş aldatma değil onu söyleyeyim buluşmaya gittik oda telefondaki yazışmaları görmüş tamamen yanlış anlamış bizi sarılırken görmüş oraya gittiğimde bu olaydan bir kaç gün sonra eve boşanma ile ilgili kağıt geldi ondan sonra ne yaptım ettim inandıramadım zaten o dönem psikolojik olarakta bunalmıştı en sonunda boşandık ama boşanmadan sonra kendisininden bir daha haber alamadım beni her yerden engellemiş aileside alamadı ilk başta aileside durumu onun gibi anladı ama onlara anlattım doğru bir şekilde bana hak verdiler çünkü aldatma filan yoktu ortada tabi ben ayrıldığımızda hamile olduğumu bilmiyordum bu olaylardan sonra birde ondan bir erkek çocuğum oldu. Ailesi ile aramız iyi şu an ama ailesinin bile ondan haberi yoktu. Bu arada ikimizde aynı mesleği yapıyorduk onuda söyleyim çünkü dün şirketim yabancı bir firma ile toplantısı vardı ve eşimi orada gördüm tabi onu görünce ilk başta afalladım ama o beni takmadı bile bir kaç soru sormaya çalıştım ona şu an İngiltere'de yaşıyormuş onu öğrendim ve iki hafta daha burada kalacakmışlar. Çocuğu söylemedim daha ama onu hayla özlüyorum boşanmadan sonra hayatıma bir kişi bile girmedi sadece çocuğuma adadım kendimi kafam çok karışık çocuğu ona söylemeliyim ve olanları en baştan anlatamalımıyım inanmaz diye korkuyorum. Sizce ne yapabilirim? Ailesinin haberi yok onlara daha söylemedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Gelişmeleri yazarım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar