Sevgi yoksunluğu mu diyeyim sevgiye karşı doyumsuzluk mu diyeyim ne diyeyim bilemedim içimde acayip bir eksiklik bir geç kalmışlık var.
Hani ölüm haricinde her şey çözülürdü? Bazı şeyler de çıkmaza ulaştı altından çıkamıyorum.
Sevgi yoksunluğu mu diyeyim sevgiye karşı doyumsuzluk mu diyeyim ne diyeyim bilemedim içimde acayip bir eksiklik bir geç kalmışlık var.
Hani ölüm haricinde her şey çözülürdü? Bazı şeyler de çıkmaza ulaştı altından çıkamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Düzensizlik gibi
Nasıl bir düzensizlik mesela?
Sonuçlandıramadığın bi konu var nedir
Sanırım geleceğim geleceğimi nasıl daha iyi bir yere getirebilirim geçmişte yaptığım hataları bu hataların bazılarının dönüşünün olmadığını hatalarım sonucu yaşadığım telaffisi imkansız olan eksikliği nasıl kapatabilirim? Gibi düşünceler günümü gecemi işgal ediyor uyanıkken kabus görüyor gibiyim.
Çözüm önerim yok bu konuda kusura bakma
Kesinlikle ben normal değilim bu kadar insandan çok farklıyım en basitinden bende bir gelecek kaygısı oluştu bu kadar insanda böyle bir şey var mı?
Bu sebeple hayatım boyunca da hiçbir yere hiçbir zamana sığamadım hala daha sığamıyorum.
Elbette var kimde yok ki kaygı
Nasıl çözüm önerin yok ya daha okuyup dinlemeden geçiyorsun ayıp
Okuyor ön yargılı olma bende çözüm bulamadım ondan dolayı yardımcı olamıyorum üzgünüm
Hem neden senin çözüm önerin yok? Yani muhakkak bir yolu vardır bencillik etme.
Tamam şimdi yazmışsın da gördüm kb
Ben bu kabuslarla yaşamayı nasıl öğreneceğim madem çözümün yok bari buna çözüm önerin olsun.
Tek bildiğim şey zamanla da geçmicek sadece aklına yıllar sonra da gelse sana zarar veren konular vicdan azabı çektircek, umarım kurtulursun
Sana başka bir can alıcı soru sorabilir miyim ama sadece doğru söyle teselli etmesen de olur
Tabi
Sence bu ülkede ilişkisi olmamış olup ta bir şeyler yaşamamış kız kalmış mıdır?
Şimdi Ortadoğu zihniyetli yobaz vs. diyebilirsin önemli değil ama ben bu zamana kadar hayatıma bir sürü kişi girdi ancak bunların hangisinde birşeyler yaşadın diye soracak olursan? Hiçbirinde yaşamadım bu sebeple karşımdakinin de böyle olmasını istiyorum ancak denk gelir mi bilmiyorum. Misal öpüşmüş bir kızı daha önce öpüşmüş olsaydım dikkat etmezdim bile ancak öpüşmediğim için dikkat ediyorum anlatabildim mi kendimi net bir şekilde?
Tek derdim bu değil ilişkilerde paylaşılacak bir sürü şey var ancak böyle birine de içim sinmiyor.
Ben kaldım ve tanıdığım böyle insanlar çok var
İçin sinmiyorsa birlikte olma o insanla yeni biriyle dene
Ciddi misin yoksa baştan salmak için söylemedin değil mi?
Ciddiyim neden yalan söyleyeyim ki
Emin olmak istedim ya yalancı olduğundan değil estağfurullah😊.
Yalan söylemem öyle 😊
Sence bana böyle biri denk gelir mi?
Bu zamana kadar sapık abazan damgası yerim diye gidip kızlara yürümedim e bu sebeple kızlarla arkadaştan kardeşten öteye gidemedim.
Umarım denk gelir ama yok sanma kapalı kızlara bi tık daha yönelebilirsin yerinde kapalı olanlara ama
Ya bence o kıyafetle de belirleniyor artık açık olup ta kimseye vermeyeni de gördüm geçmişte her türlü pisliği yaptıktan sonra kapananı da o yüzden daha temkinli davranıyorum tepeden tırnağa tanımak istiyorum. Anlamıyorum tanımak istedikçe de yadırgayanlar var. Sevdiğimizi her şeyiyle görüyoruz zaten her şeyini bilemeyecek miyiz?
*belirlenmiyor artık
Bulursun umarım
Bu arada doğrusu profil resminden dolayı sana bayağı önyargılı davranmıştım. Hayırsız uğursuz biri diye düşünmüştüm hakkını helal et.
Alıştım ben