Biliyorum şikayet için dilekçe vermem gerektiğini ama durum bu değil sadece. ruhsatsız düğün yapan bir yer var yer bir yurt bu yurdu yaptıran adam da zamanında bu ilçeye böyle 2 katlı okul falan küçük bir hastane yaptırmış 2 katlı falan. Bu adam çok yaşlı ama yeğeninin karısı bu yurtta müdür o yapıyor ruhsatsız bu işleri belediye bu yüzden üstünü örtüyor zaten. Ben de kendimi çok kötü hissediyorum böyle olduğu için. Savcı ile görüşmek istedim ne bileyim bir şey der belki diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Görüşürsün
İnşallah
Görüşürsün. Yasak yok
Teşekkür ederim inşallah
Değil
Gitsem konuşabilir miyim
Yani davan varsa tabiki görüşürsün sadece rica ediceksin
Davam yok ama burada canımı sıkan hukuka aykırı şikayetçi olmam gereken bir durum var ama önce savcı ile konuşmak istedim
öyle olmaz o zaman şikayet edilecek durum hakkında dilekçe yazıcaksın sonrada tevziye gidip vericeksin onlar seni mahkeme günü çağıracaklar
Biliyorum şikayet için dilekçe vermem gerektiğini ama durum bu değil sadece. ruhsatsız düğün yapan bir yer var yer bir yurt bu yurdu yaptıran adam da zamanında bu ilçeye böyle 2 katlı okul falan küçük bir hastane yaptırmış 2 katlı falan. Bu adam çok yaşlı ama yeğeninin karısı bu yurtta müdür o yapıyor ruhsatsız bu işleri belediye bu yüzden üstünü örtüyor zaten. Ben de kendimi çok kötü hissediyorum böyle olduğu için. Savcı ile görüşmek istedim ne bileyim bir şey der belki diye
Savcı bu işe karışmazki Zaten senin yapacağın cmer e mesaj atmak çünkü oraya atılan şikayetleri çok dikkate alıyorlar
Mahkemeye mi başvurayım? Bir iki avukata sordum başvurabilirsiniz dediler savcılığa ama gerçek avukatlar mı tabi bilmem internet üzerindendi sonuçta
O zaman şansını dene sende ne kaybedersin ki savcıya git anlat derdini o sana bi yol gösterir
Ben de öyle düşündüm bir
Gidersen haber ver merak ettim olayın sonucunu
Haber veremem büyük ihtimal yeteri kadar sıkıntım var bırayı aklımda tutamam bir de teşekkür ederim ama yine de
Neyse sıkıntı değil aklına gelirse artık
Birden görüşmezsin
Nasıl
Savciyla görüşmezsin yani
Ne demek bu yani görüşme yasaksa hangi kararla falan yasak nereden biliyorsun
Bir dilekce verirsin görüsmen icin
Ona gerek yok görüşebiliyorsak ben adliyeye giderim
Gider sorarsan belgi
Yoook değil
Gitsem konuşabilir miyiö
Ne konuds
Uzun mesela ya 😔. Ama kısaca ruhsatsız işyerleri var belediye göz yumuyor. Bu ruhsatsız işyerleri bizi rahatsız ediyor ruhsatsız düğün yapuyor
Önce başvuru yapacan adliyede savcı seni çagiracak sende anlatırsin derdini
Şu an onu yapacak pek kafam yok bilmiyorum kaymakamla görüşcem bir de zaten
Kolay gelsin
Teşekkür ederim amin inşAllah