AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hukukçuyum buyur.
Hadi lan ordan fakir köpek
Ben birini şikayet ettim polis 30 gün uzaklaştırma verdi. Ona pazartesi tebliğ edilecek. Ama davam tehdit ve hakaretten açıldı. Polise verdiğim delillerde karşı tarafın kullandığı seni öldüreceğim tarzı kelimeler var. Biraz araştırdım, tehdit suçu öldürme kastı ile yapılmışsa cezası 6 aydan başlıyormuş. Davadan farklı bir karar çıkar mı, ya da mahkeme uzlaşma talep eder mi? Yani ilk şikayette direkt hapis cezası verilir mi
@halil233 Bir baltaya hesap olamadıktan sonra olan insanları görünce böyle sinir krizi geçirir hakaret yağdırırsın tabii normal.
Yooo burdakilerin hepsi mal mrsela bir erkek yazmış olsaydı senin hukukculuk havada kalırdı nedense kız yazınca böyle oluyor abazingo ya seni...
Hayır dosya karara bağlanmış devam eden bir süreç yok ortada. Mahkeme uzaklaştırma vermiş çünkü şahsına herhangi bir fiziksel eylemde bulunmamış zat sadece bunu yapacağını beyan etmiş. Mahkeme de sadece uzaklaştırmayı kafi görmüştür, tabii şöyle bir durum vuku bulursa uzaklaştırmaya rağmen sana yaklaşama, yakınına gelmeye çalışırsa dosya hemen tekrar açılır ve bu sefer çok daha ağır bir ceza alır o da hapis cezası olur. Muhtemelen sadece uzaklaştırma ile şikayet davasını kapatmak istemiş hakim. Ama sen davanın sonucuna itiraz edebilirsin iyi bir avukat aracılığı ile eğer verilen kararın yeterli gelmeyeceğine inanıyorsan ve mahkemeye daha iyi bir delil sunabilirsen mahkeme bunu gözden kaçırmaz. Tekrar dosya açılır, mahkeme tekrar bir karar verebilir bu sefer ki 30 gün uzaklaştırmadan farklı olur. Sosyal medya da her gün yüzlerce insan bu şekilde tehdit ediliyor, ölümle ya da herhangi bir zarar verme isteği ile. Mahkemeler artık bu tarz davaları direkt olarak karara bağlayıp çözme odaklı bakıyorlar bu sebeple de, fiziksel ya da herhangi bir gerçeklik içermediğini düşünerekten uzaklaştırma vermişler. Dosya kesin olarak kapandı değil mi?
Kapanıp kapanmadığı hakkında bilgim yok. Avukat olmadan gittim karakola şikayet ettim. İfademi dinleyen polis de dosya açmak için nöbetçi savcıyı aradı. Savcı dosyanın hakaret ve tehditten açılmasını söyledi.
Ben sormasam polis kaç gün uzaklaştırma aldığımı da söylemeyecekti. 30 gün deyince neye göre dedim o da anlattıkalrına göre buna ben karar veriyorum bu süre bitince tekrar yenileyebilirsin dedi. Polisin uzaklaştırma kararı verme yetkisi var mı?
Uzaklaştırma aldığım için davam sonuçlanmış mı oldu yani bunu mu anlamalıyım
Hayır polisin buna yetkisi olsaydı eğer nöbetçi savcıyı arayıp dosyanın nasıl açılacağını soramazdı. Dosya muhtemelen kapanmamış tekrar yenilebildiğini söylüyor çünkü. Sen sadece polise tekrar gidip 30 günü uzatmak istersen ona söyleyebilirsin o da savcıya söyler savcı da dosyayı işlemde tutmaya devam eder. Muhtemelen sanal ortam üzerinden tehdit edildiğin için çok ciddiye almıyorlar ne yazık ki.
O kadar delili boşa sundum yani direkt gidip rahatsız ediyor uzaklaştırma istiyorum da diyebilirmişim. Neyse aydınlandım biraz çok teşekkür ederim bilgiler için 🙏🏻
Yakınına gelir ya da zarar verme eyleminde bulunursa direkt o karakola koşa koşa git o kadar delilin bu sefer işe yarar. İçeriye atarlar direkt.
Umarım 🙏🏻
Yerleşirsem olucam ahsgg