Güncellemeler
+1 yıl
Cimer üzerinden 12 adet vergi levhasız ruhsatsız işyerlerini şikayette bulundum ruhsat il müdürlüğünden aradığını söyleyen birisi beni aradı adımı. soyledi yanında birileri vardı sesleri geliyordu Adımla hitap etti görüşmeye çağırdı bende çalışıyorum gelemem dedim sonra mahallede benim adımdaki esnafları araştırıyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
soruyu takibe alıyorum bende merak ediyorum
şikayet ettiysen suçun yok kanka kafana takma.
Şikâyet etmesin ruhsat il müdürünü savcılığa versem kaç ayda vermem lazım
6 ay diye biliyorum.
Avukat mısınız
Cimer üzerinden 12 adet vergi levhasız ruhsatsız işyerlerini şikayette bulundum ruhsat il müdürlüğünden aradığını söyleyen birisi beni aradı adımı. soyledi yanında birileri vardı sesleri geliyordu Adımla hitap etti görüşmeye çağırdı bende çalışıyorum gelemem dedim sonra mahallede benim adımdaki esnafları araştırıyorlar
Avukat değilim de hukukun temel dersini fakültede almıştım oradan aklımda 6 ay kalmış. Ama bu dediğinize ben yorum getiremem
8 yıl mı 6 ay mı
6 ay diye hatırlıyorum
Suç ne
eee suç nerede
Kişisel verileri yayma suçu görevi kötüye kullanma ihmal sen avukat değilsin anlaşılan
Tamam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!